Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakl to je mastnej vlas nic víc...obyčejnej čížek
  • Paní moderátorka sice vařila bramboračku, asi není tak chytrá jako Jakl. Ale bramboračka není nic proti tomu, když se Klaus, Jakl a ostatní, ti nejchytřejší rozhodli vyplnit Sibylino proroctví v němž se praví " a nezůstane kámen na kameni". A pod heslem " Po nás potopa ", pomohli těm největším gaunerům, aby si v klidu mohli užívat nakradených milionů. Hanba Klausovi a jeho úředníkům.
  • Je to ztráta času se bavit o něčem co se nedá změnit a ještě je úplně jasné kdo amnestii dal. Proč autorství dávat někomu jinému? Proč?
  • V. K. sam priznal, ze na amnestii pracoval deset let. Ted Jakl priznava, ze se timtez mnoho let zabyval a sotva z vlastni iniciativy mohl konzultovat s mnoha pravniky dane tema a zadavat jim na toto tema slohova cviceni. Tato zadani byla temer s jistotou jmenem pana "profesora", ktery z nich pak jen udelal kompilat k obrazu svemu ci zadavatele (?). Ke kompilovani nasbiral dostatek zkusenosti pri prirave svych odbornych praci.
  • Co tady hulakate komunisticka luzo,povle a spodino?
    Dotycny je preci agent byvale STB,takze je jeden z 'vas'! *12* *12* *12*
  • Jakl a jeho projevy jsou poplatné pacientům psycho. S tím co natropil by měl být v uzavřeném pavilonu. A Hájek, to je to samé již ještě tam patří Kikina.
  • Kde bere pan Bureš (a nejen on) jistotu, že tam, kde soudy nedokázaly za řadu let případy uzavřít (ať osvobozením nebo odsouzením), by je všechny v dohledné době "dotáhly ke kýženému výsledku".
    Diskuse dole (a ostatně po celé čtyři měsíce) dokazuje naprosto zoufalé právní nevědomí diskutujících bez špetky rozumného uvažování.
    • Víte pane vrybecký ono je to spíše naopak, kdyby tu totiž platilo právní povědomí u těch co to mají přímo jako náplň práce v oboru , tak by nebylo tak časté, aby se tu děly takové gauneřiny s impotencí celého právního systému, kde právo a zákony dodržují akorát spíše ti jak Vy říkáte "bez právního povědomí" a ti se pak stávají právě těmi obětmi, těch výše uvedených gaunerů, kde kdyby jste patřil sám mezi takové postižené, tak by jste jistě mluvil úpně jinak a v oprávněné zlosti, bezmocnosti i bezpráví z těch co právě ochránil tento systém pod odborným navedením těch s "právním vědomím",které podepsal prezident co tohle vše završuje a dal tím hromadnou bezprávní facku spoustě lidím, kde si tohle nelze pléct s jednotlivou amnestií u nějakého jedince a u zcela vyjímečných jednotlivých případů. . Opravdu nikdo neví jestli by se to dotáhlo či nedotáhlo do konce, ale tohle je výsměch právu a zákonům i slušným lidem v hromadném odpustku právě těm největším a záměrně vybraným gaunerům či skupinám, který byl odborně ušitý doslova na zakázku a určitě to nebyl jen "náhodný výběr ".
    • Že vy jste další provokatér? Takový slint může zplodit jen provokatér, nebo někdo ducha mdlého.
  • ... s Jaklem se zde nemůže žádný bezvýznamný trotl rovnat :)))
    • Nejseš ty z Prahy? Takový pitominy by nemohl napsat ani Švejk.
  • Bramboračku s jedovatými houbami tady vařil dvacet let Klaus a jeho lokajové a voliči,kteří tohoto egoistického Narcise dvacet let volili !!! *11*
  • Takové lidské potkany jako jsou Jakl s Hájkem si mohl jako své kumpány dovést na
    hrad pouze zločinec a sebestředný narcis Václav Klaus. *1* *1* *1*
    Je jedno kdo ten škvár napsal. Podstatné je že díky této prasárně běhaj zloději
    státního majetku na svobodě s naditejma kontama a všem těm hloupejm poctivejm
    chudejm občanům se smějou do tváře.
    • ... ztrácíš noblesu, ometáku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit