Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někomu uniká podstata, proč se demonstrace 30.11.2010 proti koalici konala. Nešlo o prosazování
    strany TOP 09 jako takové, ale o prosazování toho, aby byla respektována vůle voličů - občanů.
    Touto morálně neetickou koalicí ČSSD-ODS byla volba voličů pošlapána. Byla pošlapána i při volbě
    do parlamentu. Takové volby, kdy si nějaké koalice vynucují své vedoucí postavení v hl.městě a ve
    státě, proti vůli voličů, jsou na nic. To jsme opět tam kde jsme byli, v totalismu zákeřných a neférových metod.
    To pak bylo zbytečné v r.1989 něco měnit, neboť většina občanů si pohoršila určitě co do životních
    jistot, ( zdravotnictví, dotování spotřeby přírodních zdrojů,doprava, dětské pleny a sunar, bezpečnost, ap.). Přitom zadlužení státu nebylo vyšší než je dnes. My občané jsme byli vlastně pod-
    vedeni, neboť z těch slibů nových politiků o budoucím blahobytu, když si budeme 10 let utahovat opasky,
    nezbylo po 22 letech nic a to ani do budoucna. Je to hnůj!
  • Souhlaím s tím,že je velice nutné konečně už pozavírat vlechny zloděje,ale nesouhlasím s tím,že by bylo dobré udělat ji fešáckou věznici. Naopak oplotila bych hodně veliký kamenolom ěch zlodějů v a pustila do něj vysoké napětí. Velký kamenolom, protože v Praze a kolem dokola je těch podvodníků a zlodějů několik stovek, možná tisíc. Proč kamenolom? Konečně by mohli poznat co je pracovat a začít spácet dluh,který této republice udělali. Nejepší by bylo zavést trojsměnný provoz,dnes totiž již i ženy pokud chtějí být zaměstnány musí na torjsměnný provoz. Pokud je to slušná rodina,tak o děti pečují střídavě a celá rodina tím trpí. Koho ale dnes z těch zazobanců zajímá cizí rodina?
  • Za co ti magoři chtějí demonstrovat? Vždyť chtějí nahradit jedny zloděje druhými zloději, možná jen více maskovanějšími, ale o to horšími.
  • Ale vždyť Kalousek je to pravé vořechové - teď u Moravce hájil Bartáka - ne Barták ale amíci jsou zloději. No to se povedlo. Ještě tak kálet na Putina, to by prošlo, ale na veliký bratry - no nevím, nevím Kalousku. Asi bude čas rozkrýt jeho minulost na mimisterstvu obrany a propojit to přes Kuhnla, Parkanovou až na Bartáka. A zavést fešáckou věznici.
  • Nepochopím, jak si může nějaký odpůrce ODS+ČSSD myslet, že právě TOP09 s Kalouskem je proti rozkrádání právě to ideální. Ale komu není rady, tomu není pomoci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit