Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebylo by to třeba. Hus by totiž zažaloval ČsCH za neoprávněné užívání jeho jména a navrhl by její zákaz. Stejně tak by se distancoval od žižkovských lapků a zlodějů.

    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
  • Je třeba nadále monitorovat to,kdo kněžského oblbování využívá a chodí do kostela,za peníze bezvěrců.Na uvedených pak se po revoluci budou vymáhat restituce pro bezvěrce.Pokud nebudou chtít platit rovnou,tak ty věřící protahnout katovskou mučírnou.Tam už je katovský mistr rozšafně poučí,že bezvěrce nelze okrádat.
  • Pro Not CSSD.Ty se zase boj katovské mučírny.Tam už tě katovský mistr vykurýruje z lumpáren a vyhrožování bezvěrcům.
  • Před Duku je třeba postavit kýbl s vodou.Pak mu dát minutu na to,aby prosil svého boha o zázrak a ten změnil vodu na víno.Pokud jeho bůh skutečně existuje a on ho zastupuje,tak to rád udělá,aby zachránil svého služebníka před katovskou mučírnou.Pokud je Duka pouze podvodník,který se ve své nadutosti a svojí troubovitosti,vydává za někoho co není a nemůže být,tak ho hned svléci do naha ,pak mu spráskat ,za podvody,bejkovcem zadek tak,že se na něj vživotě neposadí.A odlifrovat jej k dalším katovským pracem,na katovskou mučírnu.
  • Před Duku je třeba postavit kýbl s vodou.Pak mu dát minutu na to,aby prosil svého boha o zázrak a ten změnil vodu na víno.Pokud jeho bůh skutečně existuje a on ho zastupuje,tak to rád udělá,aby zachránil svého služebníka před katovskou mučírnou.Pokud je Duka pouze podvodník,který se ve své nadutosti a svojí troubovitosti,vydává za někoho co není a nemůže být,tak ho hned svléci do naha ,pak mu spráskat ,za podvody,bejkovcem zadek tak,že se na něj vživotě neposadí.A odlifrovat jej k dalším katovským pracem,na katovskou mučírnu.
  • Bukáč jen parazituje na slabosti některých občanů. Je neuvěřitelné že ještě dness v roce 2012, máme traktory, létáme do kosmu a někteří stále věří v kouzla a čáry. Vždyť vše kolem nás je energie, slunce, fotosintéza, teplo, vzduch, vše.
  • No, církvím nebylo nic ukradeno, tak není co vracet, již ve středověku král jim propůjčil půdu a budovy, to trvalo do 48 roku, kdy komunisté v této tradici pouze pokračovali!§ Velice by mně zajímalo, zda bude přijat výčtový zákon a zda tento dar cirkvím nepůjde před rok 48!!!tady touto kolaci přeběhlíků a tzv.demokratů:-))
  • Bojte se Boha,soudruzi!!!
    • Kteří soudruži to je napomenutí jako na církev, má na ně přijít trest za hamyžnost, smilstvo, pedofilii,podvody, zlodějnu a jiné jim podobné zvyky?
    • ... si fakt největší pí*a, škrtám tě, mám spousty skvělých kámošů :)))
    • Být Vámi,tak bych byl s těmi soudy opatrný!!!! *16*
      • Ja nikoho a nic nemam,takze se nebojim...
        Jinak nechapu,proc jste se me tedy velevazeny pane ptal,kdo vrati narodu ukradeny majetek po r.1989?!
        • Také by mne to zajímalo - hlavně majetek, který byl ukraden Komunistické straně - nepamatuješ se ??? To byly budovy výborů KSČ, postavené za členské příspěvky !!! A vy jste jej ukradli a prodali do soukromých rukou !!! O tom ale mlčíš, co ??? Jenom hrabat a hrabat pro sebe, to jako jo, křičet, aby bylo vráceno něco, co nikdy ukradeno nebylo a to, co jste nakradli, o tom ani píp !!! Tak vrátit také !!! Za vaše peníze to nebylo, ale za naše !!! Zloději zlodějská !!! A také byl ukraden majetek SSM a Pionýrům !!!
        • Kdo má jiný názor,tak je pro Vás soudruh ! A když se,tak oháníte Bohem,tak proč se nechováte podle jeho učení? Vy místo,abyste miloval svého bližního,jako sebe samého,tak metáte a házíte na každého špínu a plivance,takže se chováte jako lidské hovado,tak abyste neskončil na hnojiště dějin... *3*
  • A kolik občanů je věřících? Skoro nikdo, tak jaké pak vyrovnávání. Vše patří občanům a ti by měli o takových věcech rozhodovat a né samozvanci
    • Cirkev neni pouze Katolicka...A i kdyby bylo v cele republice jen napr.20 vericich,tak ukradeny majetek komunistyckym hnojem se mel jiz davno vratit!
      • ... si fakt největší pí*a, škrtám tě, mám spousty skvělých kámošů :))
      • Zlodějská církev ať táhne do pekla!!!!! *12* *16*
      • Spasiteli,ty nevzdělaný tupý a milý mongoloide,co to meleš,komunikuješ snad zlitej od Piráta,ten komunistický hnůj,který tě tak právem hněte,katolické zločinecké instituci nic neukradl,ten poslední nějaký drobný majetek jim pro jistotu odebral již osvícený císař Josef II,to za prvé...dále sme se doposud neměli kde dočíst,v jakém rozsahu bude odškodněna Jednota bratrská,jediná významná státotvárná česká církev...a konečně,něco málo jako držhubný by tomu tmářskému spolčení pedofilů,honičů a lhářů hodit mohli,kdyby jen ale v sobě nalezli aspoň trošku slušnosti,a k výročí zavraždění největšího Čecha všech dob uvedli trochu víc než jen povrchní poloomluvu v podání papeže Wojtyly bezmála před 20 lety...k seriózní omluvě totiž patří i odsouzení viníků a odškodnění oběti či pozůstalých,tedy měl-li Mistr nějaké jinak celý národ,nakradli dost!!! *16*
        • ignácie, už to nehul, nebo tě to položí !!!! :-)))
        • Ano, sám jsem se byl loni podívat u několika kostelů, zda za Jana Husa budou dělat mši.
          Nic takového se nikde nekoná, církev si nemůže přiznat že se chová špatně.
        • Komunisti jsou zlodeji i po prevratu...A porad budou krast *12*
      • A kdo vrátí nám všem rozkradený státní majetek od r.199O-2012? *9*
        • Jo,to je od Tebe velice presna otazka!Mela by okamzite zacit pracovat policie,jiz vlastne my zivime,a podivat se na majetek i nezletilych deti politickych zlodeju,jejich exmanzelky a blizzsi pribuzenstvo!Samozrejme jim tento majetek sebrat dle zakona,a potrestat je!
          • To jsem rád,že se v něčem shodujeme !!! A pak je i možné provést odluku státu od církve a ať si ze svých vrácených polností a lesů opravuje kostely a platí duchovní! Ale vrátit,jen co se jasně prokáže,ale ani korunu v hotovosti,protože to je hanebnost. To je jako platit majitelům činžáků,zpětně nevybrané nájemné a ještě deregulované!
  • Je to ostuda naší vlády. Tady je vidět komu slouží. Na výročí upálení M.J. Husa si z nich nikdo ani nevzpomněl a přitom je to státní svátek. Ale přitom se klaní kdejakému pomníku nebo pochcané zdi od všech pejsků, tak jak to dělají u " Zdi nářků" v Izraeli, tak se tam klaní až k zemi a kladou věnce. Nic nemám proto tomu, když oslavují hrdiny jako naše atentátníky na Haidricha, ale mněli by to místo nějak upravit. Vážím si naších hrdinů a vážim, si i M.J. Husa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit