Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvedené ukazuje,že Češi nejsou tak méněcená rasa,co se bezhlavě drala k zotročení do EU.Podobné magory mají na Ukrajině také.Ale ,na štěstí pro Ukrajinu,v daleko menším množství.
    • tak to bys musel ,,yntelygente," mluvit i o Polácích, Slovincích, Slovácích, Maďarech atd. Poněkud ti ta tvoje dedukce habruje. Jestli je někdo magor, tak si to ty a nevybírej si jen to co se ti hodí, manipulante, už seš jak Němcová.
  • Uvedené ukazuje,že Češi nejsou tak méněcená rasa,co se bezhlavě drala k zotročení do EU.Podobné magory mají na Ukrajině také.Ale ,na štěstí pro Ukrajinu,v daleko menším množství.
  • Dobytí vládní budovy zbraněmi a násilím je podle Amíků "POKOJNÁ DEMONSTRACE" ??? Co kdyby ta jejich Occupy street" dobyla zb raněmi Bílá dům ??? To by takéébyla pokojní demonstrace ??? To by všichni řvali o teroristecj, jako zjednaní !!!
  • Ještě bych zkusil tzv.opozici nabídnout demokraticky odejít do jiných končin, kde jejich eurofilie nebude nikomu vadit. Pokud se jim k odchodu nechce, mají stejně demokratickou možnost nekecat, zůstat a pracovat. *5*
  • Ten jejich prezident vypadá inteligentně a rozumně, takže určitě odstraní protistátní síly které chtějí Ukrajinu zavést do EU otroctví, držím jim palec!!
  • Takže se zamysleme co se stane až Ukrajina podepíše asociační dohodu. Rusko se zasadí, aby opustila bezcelní zónu SNS, ukrajinské zboží tím bude v Rusklu a dalších postsovětských zemích neprodejné, v EU po něm ani pes neštěkne. Dále začne Ukrajina Rusku za suroviny (ropu a plyn) platit v běžných cenách. Do jara Ukrajin zbankrotuje, EU si nebude moci dovolit nové Řecko a také nebude chtít cpát peníze do bezedné studny. Miliony Ukrajinců zaplaví celou Evropu, Ukrajinci na východě povstanou a odhlasují přičlenění k Rusku a to včetně Krymu. To bude samozřejmě proti cílům Evropy a především USA a je tu zadlěáno na konflikt. Má smysl pokračovat?
    • No, to právě před Ukrajinci tají. A pokud jde o Německo, Merkelová musí jít "v kolejích", ale samotní Němci - občané, trnou hrůzou. Mají v dobré paměti tu spoustu problémů s integraci Turků v Německu, trvalo to několik desítek let. A integrace Ukrajinců v Německu je nemožná...Mám stejný názor, už jsem několik podobně laděných příspěvků také napsal, a sklidil od našich "moudrých" spoustu titulů ala "blbec" atp. To vydržím, já už to nějak doklepu a oni si to pak vypijí sami do dna. Jenom to budou svádět možná i na světlušky...Takže se pod tvůj příspěvek připojuji...
  • Uznávám svou prohru, budu končit dobrou noc, vím že komunismus zvítězí a nic ho už nezastaví v postupu!!
    • Komunismus = rudý fašismus (od krve)

      komunisti jsou všehoschopné bestie
  • Tak nevím, kdo znásilńoval toho tečku asi foter a ještě ho mlátil jako koně, to se opravdu už hodně projeví!!
  • Mezi demonstranty v Kyjevě se dnes objevil i Jaroslav Kačinskij (to dvojče co nenastoupilo do letadla smrti) je nyní předseda polské strany Zákon a spravedlnost a nabádal demonstranty ke změně režimu na Ukrajině a to samé tam dnes dělal i Jacek Protasovič, polský občan co je momentálně vicepředsedou EU parlamentu.
    • Pokud tomu dobře rozumím, je to polská 5.kolona na Ukajině. *8*
      U nás 5.kolona Konráda Henleina vrazila tehdejší republce nůždo zad. Tak by se tedy ukrajinci měli mít hodně na pozoru a včas a podle ukrajinských platných zákonů polskou 5.kolonou poslat do colonoskopovaných partií. *5*
  • V tomto příspěvku se píše o deseti tisících demonstrantů, podle snímku , pokud je aktuální tak bych mluvil o max. několika tisícovkách lidí. Na TV Nova to komentovali jako statisíce až půl milionu. Kyjev má přes 2 mil obyvatel a Ukrajina přes 50 miliónů obyvatel.
    Myslím si, že se opět nafukuje komár na Velblouda ( brutální zásah) a spíše by mě zajímalo, kdo financuje toto podněcování , které je proti demokraticky zvolené vládě a tedy proti většině obyvatel Ukrajiny.
    Mám pocit, že jsou to úzce vyprofilované skupiny lidí, říkající si intelektuálové jako u nás a kteří jsou nakonec existenčně zabezpečeny z venčí, jako byli chartisté a sledují jen své cíle nikoli národní.
    • Stejně jako utiskovaný Wenca wod Haflů *11* , kterého krmil Mnichov. Sám Wenca darované prachy prochlastal spolu s pár svými rektálními speleology a na své soudruhy ve zbrani se demokraticky totálně vydlábnul. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit