Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdy přestanou vydělávat na stát Vietnamci a Cikáni?
    • Vietnamci krátí daně a cla v desítkách miliard. Ale to se nesmí říkat, to je xenofobie.
  • Zaměstnanců placených státem je v naší malé republice 2 261 000,(z toho např úředníkú je 458 000!).SE SPOTŘEBOU vice než 51% všeho co se u nás na daních vybere.
    Nezaměstnaných je oficiálně téměř 500 tisíc.
    Důchodců je 2 450 000.
    Děti, studenti, ženy na MD ap. 2778 000.
    CELKEM 7 989 000.

    Občané produkující "reálné" hodnoty 2 513 000 (živnostníci, zaměstnanci soukromých firem).A toto číslo se neustále zmenšuje.....
    • S těmi živnostníky opatrně, většina daně krátí. A Asiati?
  • Celý život mi nevadilo, že platím daně státu. Stát podpořil mé rodiče, budoval cesty, školy, nemocnice, armádu, průmyslové podniky,staral se o moji bezpečnost, garantoval starobní důchody a tak dále. Vadí mi ale, když dobře placení úředníci a námi zvolení poslanci a jiní funkcionáři svým nezodpovědným jednáním náš stát rozvracejí. Páni novináři, odhalujte příčiny nepořádku a nepatlejte se v blbostech. Kontrolní otázka: Víte co stojí roční výuka vašeho dítěte na ZŠ? Přeji všem krásný den.
  • Lidem by možná ani tak nevadilo placení daní, pokud by to kolem nich bylo někde vidět v tom, že to bude sloužit hlavně těm co pracují či už mají dlouholetě odpracováno..a je jedno už jestli rukama či hlavou,.. jenže každý takový, když se kolem sebe podívá, tak vidí, že nikde na nic nejsou peníze přitom je zpoplatněno všechno možné i nemožné s tím, že dluhy jsou stále větší a větší pro otázku, kde to tedy všechno vlastně je ?.. a dobře se z jejich peněz fakt mají akorát vyčuránci, cikáni a darebáci napříč politickým spektrem.
  • Nadpis by měl být, že Češi přestali vydělávat na darebáky
  • To,že Češi už letos přestali vydělávat na stát je zase pouze oblbování obyčejného českého blba.To by mohlo platit púouze v případě,že by byla tato země bez dluhů.Takto jsme v situaci,že při nástupu země do státního bankrotu,nebudou mít Češi na nic.Budou vděčni Židům,pokud je zdarma všechny přepraví, v dobytčích vagonech, na území současného Izraele,aby je Arabové vymlátili místo Židů.V této době si budou Češi a Němci parcelovat naš současný životní prostor.Za naše dluhy pak Sudety připadnou Němcům,ostatek našich dluhů skoupí Židé,aby zde pak mohli vytvořit nový stát Izrael,na mnohem bezpečnějším místě,než je současný,uměle vytvořený,stát Izrael.Po vymlácení Čechů jej zase Arabové dostanou zpátky.Za to,že třiadvacet roků si zde obyčejný český blb nechal vládnout lumpy,se bude platit tvrdě.
    • A pak jsi se probudil a mokré bylo čelo i prostěradlo.
  • no jo lidi přestali vydělávat na stát? proč ne že jo když daně jsou tak vysoké že i kdyby pul roku se nedělalo do statní kasy tak se nic nestane ale tím že říkají že v kase není nic tak si myslíme že musíme dělat víc a víc
    • Když nechápeš o čem je řeč, tak se neztrapňuj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit