Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra sebevíc napínavá zůstává hrou a nemůže nahradit realitu. Jsou známy případy, kdy lidé podlehnuvší záškodnické propagandě ze Západu se po několika měsících nebo letech vrátili dobrovolně zpět do Československa, protože byli vyléčeni ze svých iluzí. Utíkalo se nejen v padesátých letech, ale i za normalizace. A někteří riskovali své životy a někteří o ně přišli. Pohraniční stráž plnila rozkazy komunistického vedení. K pohraničníkům chodili jen nejprověřenější z prověřených, aby se mezi nimi neuhnízdil nějaký imperialistický živel. U Pohraniční stráže se mohutně komoušovalo, stejně jako u sesterské zločinecké organizace SNB. Naši lidé podléhali zkazkám o báječném životě na Západě tak, jako současní migrační nájezdníci, kterým krmí uši předáci převaděčských gangů a neziskovek. Rozdíl je jediný, a sice v postavení oněch uprchlíků, resp. migrantů. Tehdy byli migranti z ČR bráni jako přítěž a jejich počátky v zemích Západu byly těžké. Dnešní migrační nájezdníci jsou příslušníky privilegované kasty, kterým jsou Evropané povinni poskytovat veškerý komfort. Z migrace se díky merkelovskému migračnímu šílenství stal zhoubný faktor, který existenčně ohrožuje evropskou civilizaci.
    • vanhorne

      "Tehdy byli migranti z ČR bráni jako přítěž a jejich počátky v zemích Západu byly těžké"

      Co to tady blabolis, migrante z ČR?

      • Spíše šlo o nepoměr mezi jejich očekáváním a skutečností.

        Ale pokuď přistoupili na "pravidla hry" - byli ve stejném postavení, jako místní.

        To se týká i ovládání místního jazyka. Výjimkou - i když dočasnou - byly firmy,

        provozované krajany.

  • Jo tenkrát ještě existovala ochrana státní hranice, a je jedno jestli někdo lezl dovnitř nebo ven, dneska je to spíš jako promenáda v lázních ... 

    • Dnes se jasně ukazuje důležitost neprostupnosti státní hranice, která je důležitým atributem suverenity státu. Proto merkelovští propagandisté zuřivě usilují o likvidaci posledních zbytků hranic a odevzdání posledních zbytků suverenity našeho státu do rukou bruselských eurohujerů, kterí mají v ČR významnou kolaborantskou základnu.
  • Naši "uprchlíci" byli zpravidla pracovití, uměli psát, číst a počítat a s vyjímkou vrahů Mašínů nebyli nebezpeční pro své okolí.

    To všechno dnešní afroarabská muslimská vlna není, stačí si občas prolistovat die Welt, die Kurier atd. "Uprchlík" = dlouhodobý problém a možné nebezpečí a proto tady nechci ani jednoho.

    • vanhorne

      "Naši "uprchlíci" byli zpravidla pracovití"

      Kdyz rano pred lager prijizdeli Italove aby si vybrali maniky na nejakou praci, Cecoslovacco mel prednost pred ostatnimi. Ale uz i tam se nasli "uprchlici" kteri prohlasovali, ze neutekli na Zapad aby makali. Radeji mezi nama zebrali cigarety a lire na expresso nebo vino.Takovi se obycejne vraceli domu uz z lagru. Takovych take "uprchliku" byly mozna 2 nebo 3%. Czeskoslovensko je pak predvadelo na TV, kde popisovali aby si vykoupili milost, ty hruzy jaky je na Zapade hlad a bida a nezamestnani padaji hladem na ulicich. Fiat, nabizel uprchlikum kteri by chteli zustat a pozadat o obcanstvi, zamestnani ve fabrice. Dneska je ovsem jina doba, jiny system a opravdovi uprchlici kteri si zaslouzi pomoc tvori mozna 5%, zbytek budou ti "take uprchlici". Ta "moudra"  Stasi babizna a jeji tlupa to ale vidi uplne jinak.

  • KIMCID

    Hrajete na city, jak to bylo v minulosti? Aby jsme se měli vcítit do role, dobře placeného černého uprchlíka dnes.

  • TheGGG

    a takovou sra*ku někdo hraje dobrovolně a ještě za to platí...?

  • Jakou hrůzu zažívají v současné době v havlovské démonkracii občané cestující vlakem, když jsou budovy ČD přes noc uzavřené, cestující z budov vyhnáni bezpečnostní agenturou a lidé se musejí potloukat na ulicích, mezi feťáckým ksindlem, zlodějskou cikánskou pakáží a bezdomovci, v zimně v mrazu v létě při větší koncentrací výše uvedených a to nikam neutíkají, ale musejí se spoléhat sami na sebe. ČD, proč toto do svých reklam v TV také nedáte???
    • Jooo svatá pravda

    • Nedají - protože ČD jsou vyhlášenými a certifikovanými darebákem v ČR. Slevy nebo akce u tohoto přepravce? Vždy tunel.A vrcholem je, když se tento šejdíř drze nazývá "Národním přepravcem". Možná uhlí. Ale lidí - těžko.Nebýt Jančury se Student agency tak jsme z Ostravy do Prahy platili 1000kč jedna cesta. Těsně před jeho nástupem si totiž ČD drze účtovali za jízdenku 800 kč. V jednom směru.A nyní? Samo jízdné  po republice už tak drahé. ALE pokud jede tento národní zloděj někde po trase Regiojetu - nasadí najednou jen tak - slevu pro všechny, která je vždy minimálně o 10 kč nižší.Než Regiojet. To se nám to slevňuje ze státního.Prostě prasata v eslboňáckých uniformách.

  • není uprchlík, jako uprchlík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit