Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ucit se par hodin pred spanim - to uz praktikoval muj bracha a pak i ja a to daleko driv, nez v roce 1976... 

    Nez jsi tuto metodu ''vymyslel''...



    • Jenže já jsem ji uvedl do praxe, protože ji všude propaguji. Ve škole vám učitelé řeknou učte se, ale sami neví jak se správně učit. Toto písmo je stejný nesmysl jako to nespojité písmo jedné české vychcánky, které protlačila do škol, že se prý lépe píše. Tento stát je tak blbý, že jí za to ještě platí. Co se píše rychleji? Slovo napsané jedním tahem nebo slovo kde po každém písmenu přerušíte psaní? A vidíte vychcánka na tom vydělává. Lidská blbost je věčná a nekonečná.

      • Vymzslet a uvest do praxe jsou dve rozdilne veci... :-)

        Jinak souhlasim - lidska blbost je nekonecna a vsudepritomna...

        • vanhorne

          "Vymzslet a uvest do praxe"

          Ta methoda kterou on" vymyslel", je stara urcite nejake stoleti, zapomnelo se na ni ale za nas se pouzivala a urcite se porad pouziva. Domaci ulohy ktere se psaly ty jsme museli delat hned kdyz jsme prisli domu. Obycejne se slo za nejakou praci, malokdy ale prece nekdy za lotrovinami. Po veceri jsme se ucili co jsme se meli naucit a pak sup do hajan. On uz ale objevil asi desatou Ameriku, mozna zacne vymyslet nove pismo a muze ho nazvat Sans Sens.

          • ...vymyslet...

            • vanhorne

              "...vymyslet.."

              Vymzslet nebo vymyslet, ja jsem ten tvuj preklep ani nezaznamenal,bral jsem to automaticky jako Vymyslel.

              • Reakce na příspěvek:

                :-)

  • Se našimi studenty dokáží "divy" pravidla českého pravopisu a nebo algebra....... nato pak nějaké "děravé písmo"..😀

  • To co tvrdí autor o tomto typu písma je nesmysl. Po chvíli si na tyto písmena zvyknete a budete číst stejně rychle jako před tím. Naučit se nějaké texty na zkoušky je celkem lehké, když víte jak na to. Stačí se učit 1 až 2 hodiny před spánkem a pak jít ihned spát. V noci vám zůstane aktivní část mozku zodpovědná za učení a současně se vám bude zdát sen. Ráno budete umět probíranou látku jako stroj. Ona totiž ta aktivní část mozku byla aktivní po celou dobu spánku a to je déle něž jste se učili. Kdo nevěří, tak ať si to vyzkouší. Toto učím lidi od roku 1976 kdy jsem tuto metodu vymyslel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit