Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde jste byli vy demonstranti, když se tady 28 let rozkrádal stát?Chovejte se jako demokrati, volby už proběhly. Asi jste pro lidi předtím nic neudělali(dobrého), jinak by lidé volili ty demokradské strany.A nazývat některé strany jako extremistické nebo dokonce fašistické nemá žádný základ . Např. včera Pidla v TV nazval SPD odpornou stranou.. Co tento člověk udělal pro tento stát. Divím se , že mu p. Okamura neřekl, kdo je odporný.
  • Ven vylezli jenou hloupé ovce na které se pískne a oni běží. Ostatní zhnusení tou šaškárnou se nezůčastnili. Babiš pár lidem šlápnul na kuří oko a ztížit rozkrádání státu. Tak ho prostě odstaví z cesty za každou cenu. Sobotka a spol jsou zbabělci, nepodali slibovanou demisi.
    Volit je rozhodně nebudu
  • Je mi záhadou, proč lidé neprotestují proti panu premiérovi Sobotkovi, který má ve svém portofoliu řadu nesrovnalostí, například:

    Pan premiér B. Sobotka žije v poměrně luxusním bytě v Praze.
    Jako trvalé bydliště však uvádí adresu ve Slavkově u Brna, Slovanskou ulici číslo 1304,
    kde ho však léta neviděli.
    Za tento fígl neopomíná Parlamentu vyúčtovat více, než 300.000 Kč ročně cestovních náhrad.
    Nejsem si jist, zda vybírá i nájem od lidí, kterým byt (snad) pronajal! V inkriminovaném bytě totiž žije rodina Pavlíkových.

    „Viděl jsem ho tu naposledy snad v roce 2011, kdy se tu zastavil,“ vzpomínal jeden z potenciálních sousedů.
    • Ale tady nikdo neříká, že snad Sobotka není šmejd, zloděj, křivák a lhář, tady se řeší jen, že Babiš je mnohonásobně horší, protože dělá totéž ve 10.000násobném měřítku. Nekrade po statisících, ale po stovkách miliónů... *11* *11* *11*
    • Už při pořízení onoho bytu ve Stodůlkách (za více než sedm milionů Kč) přiznal, že ke "spoření" na něj používal i poslanecké náhrady - ty ale dle platných právních předpisů slouží k jinému účelu, pane premiére.
  • Víte proč tolik lidí přišli na Václavák, protože se po Praze rozkřiklo, že je demonstrace na odvolání Sobotky a Hermana.
  • o placené demonstraci? Nám co jsme byli přímo pod Koněm nikdo žádný "příspěvek na občerstvení" nevyplácel.
    Kdybychom se to nedozvěděli od příchozích ze spodní části náměstní, tak o ničem nevíme. A než jsme tam na střed davu přišli, tak už žádné bankovky nebyly. Prý až příště. Ale jak k tomu přijdeme. Demonstrujeme a máváme transparentama o dušu a ono na nás nezbude! Tak to se vám organizátoři moc nepodařilo.
    • Na Vás už poukaz nevyšel. Holt kdo pzdě chodí,je srab a chcánka sluníčkařská.
    • vanhorne
      "Nám co jsme byli přímo pod Koněm"
      Ale Zeman ten byl v Libereckem kraji na koni.
      Seznam.cz.Nazývali mě dědkem, který se neudrží na nohách.A take pry k nemu nebyli laskavi.V Libereckem kraji asi nejsou slepi. Holt mel slavny Cisař smulu, ze ti jeho "normalni lide" pro ktere 7 hodin rano znamena hlubokou noc, asi jeste chrapali, ze ho neprisli podeprit.Kvici, fnuka a stezuje si jako ten jeho kamaradicek Babis.Zeman chce nekoho nazyvat sedlinou a jeste si k tomu vezme do huby Masaryka?Neco takoveho jako Zeman by ani Masarykova kobyla nepozdravila.
      • spíláš tady třídnímu nepříteli na kterého nemáš. A o co, že na podzim si z výsledku voleb hodiš provaz?
        • vanhorne
          "spíláš tady třídnímu nepříteli na kterého nemáš"
          Mas pravdu, na ty vase comedianty opravdu nikdo nema.Vysledek vasich voleb me take vubec nezajima, protoze ten se nemeni.Vzdycky zvitezi strana ktera naslibuje i to o cem normalni clovek vi, ze je nesplnitelne, proto nema cenu hazet nejaky provaz.V Cesku volit nepotrebuji na to mam jinou zemi kde volim.Cesky volic dela chybu kdyz odvoli, zapadne do hospody a zapomene na vsechno co mu bylo slibeno, ze by to melo byt i doruceno.Jeho chyba!☺
  • tak premier hlásá podám, demisi a pak si to rozmyslí.Hned na to chce odvolat ministra bez partnerů a bez vědomí své strany.:Prezident který na základě této zkušenosti ho nenechá dělat z toho binec je pak vyzíván aby dodržel ústavu a v podstatě dal průchod tomuto chaosu .Tak to si opravdu zaslouží protestovat na ulici. To muselo stát hodně aby se našlo tolik lidí. *3*
  • neskrblili a místo stovky rozdávali za účast aspoň pětistovku věřím že by se demonstrantů sešlo více a až by se podařilo Babiše vyštípat tak by si to organizátoři ze stopky modrých strak a jiných dementkradů mohli zpětně zas ty výdaje nakrást z daní a státního rozpočtu jako to dělali poslední čtvrtstoletí.....
  • ale Moravsko nato zvysoka s...re bo má důležitější věci na práci než řešit soukromé zájmy stranických politruků
  • demonstrovat, kdybych věděl že se platí za účast. Drobný přivýdělek se vždy hodí......
  • To je úroveň BanglaDEŠE, KTERÉMU STÁTU SE ZÁROVEŇ OMLOUVÁM. tI DEMONSTRANTI CHTĚLI OPAKOVAT ROK 1989 A NEVŠIMLI SI, ŽE KORYTA JSOU OBSAZENA, REPUBLIKA ROZKRADENA, ZADLUŽENA A ROZPRODÁNA.oML.ZA caps.Demonstrace medvědí službou pro ANO a i SPD. Volby rozhodnouHlavně se dostavte zbytek národa, co jste nebyli na václavském náměstí.
    • Ano, ta dvojice 2BB je opravdu na úrovni Bangladéše. Ten český Švejkostan baví celý svět. Co si ovce zvolily...
      • Takže demokracie je pro ovce, Občan žádá monarchii!!
        • nesvéprávný nesamostatný nevolník který potřebuje nad sebou pána aby za něj rozhodoval......
          • Ale nicky nekradu, to byla podlost. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit