Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, vždyť se jen jasně ukázalo, co je dávno jasné. Že je žádná země nechce, přehazují si je jako horký brambor a doufají, že je moře odnese jinam. A taky se ukázalo, že to nejsou žádní nahodilí pronásledovaní uprchlíci, když mají satelitní telefon místo jídla a už na moři volají imigrantským organizátorům v Itálii. A s dvouletými dětmi se lépe dostávají dávky a výhody, to už taky dobře vědí....proto je tam taky tahají. A vy, vážení čeští humanisti: Stavíte školy v Africe, posíláte smskama peníze do různých prdelí, adoptujete na dálku černoušky v Kongu, ale kolikrát jste byli pomoct třeba v domově důchodců, co máte za rohem? To už vám nevoní a není to IN? Proč neadoptujete v našich dětských domovech? To už není tak pohodlné, jako na dálku, že? Proč nepomáháte postiženým v ústavech sociální péče? To je moc namáhavé a nemáte na to čas, že? Myslíte, že lidi bez rukou, nohou jsou jen v Jemenu? Omyl, možná někdo takový žije ve vašem paneláku! Dětí s mozkovou obrnou, zrakově, sluchově postižených je u nás taky dost. A seniorů, kteří nemají na léky taky přibývá. Pomáhejte ze všech sil těmto lidem,penězi, radou, vaší pouhou společností, dobrým slovem, odvozem k lékaři, nákupy, úklidem. Až si zametete před vlastním prahem, tak se starejte o Afričany na vorech!!!
  • Právě tento případ ukazuje jakou je NATO zločineckou organizací.Ty,kteří nás mezi tyto zločince zatahli,je třeba na katovských mučírnách,odporážet tím,nejkrutějším způsobem.To je ta správná humanita,jakou tato země potřebuje.
  • Smutné. NATO najdeme jen tam, kde se jedná o „humanitární pomoc“, „boj proti terorismu“, „boj proti extremismu“ …. Jak vidíme, lidské životy je ve skutečnosti vůbec nezajímají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit