Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Hodilo by se aktuálně konečné řešení! Šťávu a spol. eliminovat dekapitací. Přístroj na to je stále ještě k dispozici a funkční!

  • Vinníci této kausy jsou naprosto konkrétní - a veřejně známí!

    Zodpovědnost za toto -  v rovině trestného jednání, mají konkrétní politici z ODS, TOP09, KDU-ČSL a ČSSD. Dne 27. 4. 2017 odvolací soud v Lucembursku s konečnou platností rozhodl o tom, že společnost Diag Human je v právu a může v Lucembursku zabavit finanční prostředky České republiky až do výše dlužné částky. V té době to bylo více než třináct miliard korun.

    Rakousko vychází ze skutečnosti, že už 12.5.2017 ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které ČESKÁ REPUBLIKA používá, nebo by mohla použít, k obsluze státních dluhopisů. 

    TAKŽE K POCHOPENÍ SOUČASNÉ HYSTERIE - ne nepodobné hysterii expremiéra SOBOTKY v roce 2017 - je TOTO DOSTAČUJÍCÍ - navíc, avizováno to bylo hodně dlouho předem!

    Ministerstvo zdravotnictví ČR, - jako zdroj těžko uvěřitelné korupce a arogantní hlouposti ve vedení této kauzy od roku 1997, by mělo rozhodně přijít o kontrolu nad minulostí, o možnost zakrývat skutečnost i o možnost vykládat nepravdy, přímo lži!

    Tato krise a rozhodnutí soudů byly i pravým důvodem, proč Sobotka uprostřed vládní krize 2017 tuto přestal "řešit" a raději odjel vyjednávat do Lucemburska - než do Liberce "řešit" tehdy akutní obsazení postu ministra financí. 

  • To už tady bylo s Novou a to se soudruh Železný ještě stal politikem placeným z daní ,není to vykuk Kalvoda z neexistující ody?Nemůžu soudit ale připadá mi to jak přes kopírák a čekám kdy se ozve nějaký občan ajnefolkajneraich s požadavky a bude ho zastupovat někdo z lidovců.Teda ono podat žalobu na  na platce dotací pro poškození podvodníka bude mít také šťávu ,ještě se může ozvat Bakala že má nárok na příspěvky na bydlení v Ostravě a chce je převedst do švajcu.

    Pro znalce dřívějších poměrů tak Sovět se neptal ani nesoudil ten si ten uran odvez a hotovo a ještě mu ho komanči zadačo krvavě vytěžili .

  • Bizarní případ pokusů nehorázného okrádání republiky členy gangu Šťáva a spol. by se předlistopadovému Československu nemohl stát. Tato tristní kauza dokládá, že postavení současné ČR na mezinárodní scéně je podřadné. Gauneři si diktují podmínky. 

    • Mýlíte se - nebo lžete:


      Spor
      ČR v.s. pan Šťáva vznikl kvůli písemnému sdělení českého
      ministra zdravotnictví dánské firmě Novo Nordisk (v době, kdy
      firma Conneco a.s. se zúčastnila trendu na dodávky krevní plasmy
      firmě Novo Nordisk)!


      Ministr
      zdravotnictví České republiky totiž podepsal v dopise firmě Novo
      Nordisk, která jej žádala o stanovisko k možnosti prodeje krevní
      plasmy z České republiky (kdy krevní plasmu nabízely i jiné
      subjekty - m.j. Státní ústav pro kontrolu léčiv v Praze /tehdy
      složka Ministerstva zdravotnictví ČR/) větu, že „JE
      POCHYBNOST O SOLIDNOSTI FIRMY CONNECO a.s."




      TATO
      VĚTA SE V OFICIÁLNÍM DOKUMENTU VŮBEC NEMĚLA OBJEVIT - A BYLA,
      DODNES JE (jako nactiutrhání) PRAVÝM DŮVODEM ŽALOBY NA ČESKÝ
      STÁT.


      Dopis
      v roce 1992, který odstartoval kauzu Diag Human, nechtěl tehdejší
      ministr zdravotnictví Martin Bojar podepsat - dopis nepsal a bránil
      se ho i poslat. Byl mu předložen k podpisu právním oddělením
      Ministerstva zdravotnictví. Dánské firmě NovoNordisk tímto
      dopisem zpochybnil solidnost firmy Conneco a.s. - pobočky Diag Human
      a NovoNordisk s touto firmou pak přestal obchodovat. Z rozhodnutí
      arbitrů mělo tehdy Česko dát firmě Josefa Šťávy za krach
      obchodu s krevní plazmou téměř devět miliard korun.









      NOTE
      - Pan ministr Bojar se po skončení svého působení na
      Ministerstvu zdravotnictví panu Šťávovi omluvil a ten jeho omluvu
      přijal. Odškodné za nactiutrhání v řádu několika stovek tisíc
      ale Česko nikdy nezaplatilo, místo toho pokračovalo v předem
      prohraném soudním sporu - a je tam, kde je! 

      • Nemáte pravdu, že Česko nikdy nezaplatilo.Za poškození dobrého jména musela vláda po prohrané arbitráži z roku 1997 společnosti zaplatit 327 miliónů korun. 

    • Bodejť by nebylo podřadné jsou-li představiteli státu takové kreatury jako je megazlodějský podvodný prolhaný STB-cko komoušský práskač Bábiš se svojí Áňo smečkou a lidsko-mentální prolhaná žvástavá rusko-číňanská troska z pražského hradu jakýsi zeMAN.

      Pravdu máte bohužel v tom že si ti dva gauneři skutečně "díky" voličům kteří se nechají koupit za koblihu plněnou hradními žvásty zatím mohou diktovat a ČR je díky nim k smíchu zbytku civilizovaného světa.

      Z těch by měl srandu i pověstný brouk Pytlík neb by je svým IQ mnohonásobně převyšoval.

      • Mícháte - dost podivně - hrušky, švestky i jiné ovoce dohromady!

        Ing. Babiš se v té době  - v roce 1992 a v letech dalších, pro vývoj kausy DiagHuman rozhodujících  - v politice neangažoval, 

        Hnutí ANO vzniklo až v roce 2011...

  • No prosim. At je taky jednou v exekuci stát. Stejne to nikoho moc bolet nebude. Jen se tu nastve par takzvanych "vlastencu", kteri v zivote o krevni plazme nebo Diag Human neslyseli. 

  • Česko uznalo rozsudek nad Papuou Novou..... Co mají ve Vídni uznávat nebo neznávat něco podobného? Rakousko Uhersko padlo v roce 1918.😄

  • Kalousku

    tys tomu tedy dal.

    No a Kalvoda, škoda slov.


  • Nelze jinak napsat, než že hnůj k hnojovi sedá.Společnost Diag zastupuje nějaký JUDR Kalvoda.Kvalitní ptáček.Hned po revoluci se vetřel na ministerstvo. A protože byl bojovný stal se rovnou ministrem.Ale přišlo mu strašně nespravedlivé, že všichni okolo mají tituly.I začal se svévolně nazývat JUDRem.Nutil k tomu i spolupracovníky.Dokonce si na dveře vyvěsil oficiální jmenovku s tímto "titulem". A za tím MINISTR. Až to jednoho dne prasklo.Bránil se zuby, nehty.Všechno vzal zpět.Jenom aby mohl ministrovat.Byl vyfičen.A tady takový charakterový mrzák zastupuje Diag.Opravdový už "ostudatitul" si udělal až o mnoho let později.Až se to "dalo".A takový špinavec se nyní postavi na stranu tady těch chudáčků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit