Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejen nadpis článku působí velice komicky,ale i ten bubák na fotce na pravo ze Rwandy se tváří jako nejvíce pohoršen situací v UA a přitom tam prováděli genocidu *15*
    Možná nejsou hluší,jen mají nekvalitní tlumočníky *15* *15* nedejbože kdyby byli mezi nimi náboženské,finanční a IQ rozdíly,potom zcela chápu proč si nerozumějí *1*
  • Ať si o sobě rozhodnou samy národnosti Ukrajiny referendem. Takovou jednoduchou věc neumí OSN ani prohlásit.
  • Bohužel se musí přiznat, že je v tom Rusko nevinně. První vystřelili eu a usa. Když nebylo po jejich, tak začal tanec v Kyjevě.
  • Jednoduchý počty,začali to amíci skrze odplatu za Sýrii a skrze umístění vojenské techniky co nejblíže k Rusku,jsou na to filmové důkazy,odposlechy aj. tzn, reakce Ruska je toho všeho nejen výsledkem,ale i stejným ikdyž slabším počínáním toho jak se chová USA po celém světě.
    A to nemluvě o tom,jak je na Rusko káleno a uvalováno všelijakých sankcí,které převážně poškodí Evropu.
    PS: Ukrajina byla demokraticky rozkradena-demokraticky přivedena do bankrotu!
    .....bez peněz do hospody (EU)nelez!!!
  • S Rusem se nedá vyjednávat, na něj platí klace, jedině tomu rozumí. Je potřeba zahnat Rusa zpátky do stepi a nepustit ho mezi lidi, dokud se nenaučí slušně chovat. A to asi nebude nikdy.
    • pusť se do toho ať to nezmeškáš *1*
    • nnn: Ty by jsi měl zahnat fotra s mámou někam hodně daleko od sebe, aby neměli možnost vyrábět takové kret*ny *1*
      • Fotr ho zplodil s prasnicí.
  • Jedním z mála dobrých řešení je podpora občanů na Ukrajině, aby si občanským referendem, když tedy už nemají v současnosti možnost jít k normálním volbám... zvolili sami a svobodně kam chtějí směřovat a hlavně s kým. Násilím někoho držet v "manželství", kdekoliv na světě dlouhodobě nefunguje. Problém je spíše ten, že politici v USA i v EU se občanských referend a uznání tohoto způsobu občanského práva a postoje, bojí doslova, jak čerti kříže, protože referendum vnímají, jako až příliš nebezpečnou zbraň proti sobě, díky které by nemohli provádět takové kraviny, jako nyní s pravděpodobností, že jak by toto nejvyšší právo "vůle lidí-vůle boží".. dovolili, tak mají takřka jistotu, že se tento požadavek skoro okamžitě projeví přímo v jejich zemích, jak v USA, tak v EU i jinde.., což by byla pro mnohé politické systémy přímo katastrofa a vyložená, poltická sebevražda, proto raději budou klidně pokrytecky přihlížet či dokonce vědomě podporovat, jak na Ukrajině proti sobě stojí Slovan proti Slovanovi a budou si vzájemně brát životy, jen pro nenažranost, pokrytectví, podrazáctví a šílenost "někoho jiného", kdo to tam právě od počátku dovrtal ...OSN je v tomto smyslu již hodně let impotentní organizací
  • Jako kdyby i při jakýchkoli jiných jednáních to v RB nebyl dialog hluchých. Jak je vidět tak jediným státem na světě , který není ohrožen svržením demokraticky zvolené vlády jsou USA - nemají totiž US ambasádu. Jakže to bylo v červnu 2013 se "svržením" Nečasovy vlády našimi chrabrými prokurátory vyškolenými v USA? Jsou to jaksi všechno "konspirační" teorie, ale prý je Ukrajina (prý připravovaná již od r. 2000), jen pomstou za Syrské šlápnutí Putina Obamovi do zelí a když nechce Voloďa pochopit i naší "homosexuální loby", tak mu nejen nepojedeme do Soči na Olympiádu a na G8 ať zapomene, ale ještě mu na jeho předním dvorku sehrajeme tu Ukrajinskou krizi ať si hoch užije. Když tedy chtějí ať si dají Obama s Putinem třeba i osobně po držce, jen nevím proč máme my dělat to blbé křoví a mávat při tom přiblble mávátkem.
  • Mi komunisti sice často vraždíme a krademe ale děláme to pro dobro dělnické třídy! Čest Putinově památce!
    • Taky mívám tyhle krásné sny, soudruhu.
  • jinak bys věděl, že ten kdo porušil dohody, které podepsali Reagan-Gorbačov nebylo Rusko, ale USA a NATO, což potvrdil nedávno i P:C. Roberts z Reaganovy administrativy. Východní blok měl dle těchto dohod zůstat neutrálním a kolik států to dodrželo? Základny NATA jsou kolem ruských hranic a Ukrajina je doslova za humny. Po EU pak přijde zákonitě NATO, jako všude ve východních státech a Rusko je bude mít hned za humny. Tak si najdi na internetu situaci obdobnou ze 60tých let - CHruščov - Kennedy, Kuba a základny SSSR zde, USA řvaly, jak je to ohrožuje, že hrozila třetí světová

    . Rusko je v právu a USA si potřebují svoje astronomické dluhy vyřešit přes EU, tedy zatáhnout je do svých špinavých her, I na toto upozorňují někteří Američané, kteří na rozdíl od tebe ten mozek mají -. viz. opět P.C. Roberts. V Evropě by se díky blbosti Bruselu válčilo, USA by mohly prodávat do EU svoje zbraně a pak by mohly investovat do rozbombardované Evropy, aby nám "pomohly" a vydělaly na tom. Jde o prachy a moc, i nerostné bohatství a o to někde něco rozbít a zdevastovat, aby se mohlo potom opět budovat a opravovat , neboť současný trh je přesycený, proto se to v tržní ekonomice vždy řešilo válkami, primitivní ubožáčku, tečko , JFK co tu stále blinkáš..
    • Milý "demokrate", svoji teorii jsi si uzpůsobil jako rusofil, známá ruská propaganda. Musím Ti připomenout fakta. Bez ohledu na historii, kterou si uzpůsobuje každý jak mu vyhovuje, bez ohledu na komentáře počínání ruských, amerických, i unijních politiků tedy 1) je Ukrajina nezávislý stát? ANO. 2) jsou události v Kyjevě, na Krymu a na východní Ukrajině vnitřní záležitostí Ukrajiny (obvyklý bonmot sovětské a později ruské strany)? ANO, 3) zasahovala ruská vojska, jako obvykle bez označení, na Krymu? ANO. 4) stojí ruská vojska připravená k útoku, na Ukrajinských hranicích? ANO. 4) vykřikuje putin, v duchu Hitlerových prohlášeních z roku 1938, že rusko bude chránit zájmy ruských (snad ukrajinských, ne?) občanů na Ukrajině?. ANO. 5) ohrožují vojska NATO Ukrajinu? NE. Tak si ponech své rusofilní výklady do ruska a nesnaž se oblbovat české občany. Nejsme ruské stádo.
      • Ty máš pěkně vymytou lebeň *1* *1* *1*
      • Tak to co jsi napsal je teprve propaganda !
        Připomněl bych Vám výrok Kocába, který se zúčastnil podpory demonstrace na Ukrajině - Kyjevě s naším milovaným Karlem.
        Přestože je vláda demokraticky zvolená a většina lidí požaduje ( demonstruje ) svou nevoli má ji právo svrhnout.
        1. Je Ukrajina nezávislý stát , tak co do toho kecá kde kdo včetně EU a NATO a podporuje prakticky fašouny.!
        2. Otázka číslo 2 je totožná s otázkou č. 1.
        3. Otázka č. 1 a 2 byla to skutečně vůle celé Ukrajiny dosadit Banderovce ( myslím , že Kličko a Timošenková také neví kudy kam, jen to pomohli rozesrat).
        4. Je mi jedno kdo zasahoval na Krymu, ale nedopustil příchod extremistů na Krym a další krveprolití. Připomenu to velké nadšení při vyhlášené mobilizaci na Ukrajině rovnající se krachu a přechodu valné většiny ukrajinských vojáků na Krymu na ruskou stranu.
        5. Po zkušenostech z II. sv. války a zákeřném zabití ruského generála Vatutina Banderovci bych byl také obezřetný a navíc 4 divize oproti 50 mil státu je směšné tvrzení, když ČSSR při počtu 14 mil obyvatel sestavilo 180 000 armádu včetně důstojníků.
        6. NATO v současnosti ohrožuje celý svět . ( Sýrie, Egypt, Libye, Sýrie, Afganistán, nepokoje ve Venezuele).
        7. Hlavně aby za tím nebyl vývoz technologií břidlicového plynu do Evropy po ukončení dodávek plynu z Ruska pánové a dámy.
        • Přesně bolševická propaganda. O vraždách v rusku (SSSR) víme všichni své. O desítkách milionů povraždění nevinných lidí, i po celé Evropě a Asii. Všude přinesli bídu a zničili kulturu. Současná situace je důsledkem porušťování Ukrajiny, vyhladovění a genocidě ruska proti ukrajinskému lidu. *16* *16* *16*
          • A co vraždění komise pro vyšetřování neamerické činnosti v USA. Tisíce lidi na popraviští a desetitisíce v kriminále nebo emigrace do Evropy. Jestli někdo neustale porušuje zákony tak od padesátých let je to především USA a lidi jako jsi ty.
    • Jen bych doplnil, USA nasadili jaderné zbraně v Turecku na pobřeží Černého moře,
      Chruščov ač je stále očerňován zareagoval okamžitě na Kubě. Kubánská krize byla jasným vítězstvím SSSR, protože USA museli rakety z Turecka zde-montovat.
      Od konce roku 1945 USA neustále šmíruje a narušuje hranice tehdejšího SSSR a dnešního Ruska. Kolem celého pobřeží Ruska na námořní hranici se to hemží hlídkovými loděmi USA a jejich spojenců. Když vyrazí ponorka z Murmanska hned za zálivem je několik lodí NATO. Myslíte, že je to stejné u hranic USA.
      V mediích se neustále omílá Berlínská zeď. Ano to byla politická zeď a co je v 21 století zeď mezi Mexikem a USA ( uloupeným Novým Mexikem), nebo mezi Izraelem a pásmem Gazy.
    • Jak dlouho ještě platí tvuj pas? Zkontroluj si to, abys neprošvihnul tu šanci včas odjet do toho východního ráje svobody a práva, a nemusel trpět pod západními tyrany.
  • Návštěva Banderovců v závodě Nemiroff

    https://www.youtube.com/watch?v=BxmkU7trsL8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit