Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá nula a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama.
    • ty slepy primitive,prestan dokola pomlouvat anticanskeho pisatele,nebot to vypada,ze sam jsi onim cikanem. *12* *12* *12*
      • už to nehul, jsi zase sťatý, co bereš ? ty jsi cikán? a nauč se česky.:-)))
  • Petr anonym opravdu rozumí všemu. jeho příspěvky k celému politickému dění, ve všech oblastech politických i ekonomických jsou opravdu "vysoce fundované vtipné a objektívní". Každý může mít své politické názory, ale tak jak jsem již několikrát uvedl, takového hloupého, nevzdělaného primitíva a ignoranta si je třeba chránit a pěstovat. Málo kdy takového "cypa" lze potkat volně na ulici.
    • Tak já si myslím že takového "cypa" na ulici ani potkat nejde, bude to skleníkový typ:
    • tak tebe musím pochválit anonyme, máš dobrou trefu !!! :-)))
  • No ani se nedivím,že se Die Welt ozval,protože jak byl Putin nedávno v Německu tak dost ostře upozornil Merkelovou a Hollandeho ať si se Sirií nezahravají,že by to nemuselo dopadnou podle jejich představ.On jako Putin není svatoušek ale jakmile někdo nejedná podle představ USA a západní Evropy tak holt není demokrat ! Jinak Rusko je kapitalistický a má holt svý zájmy ve světě! Jen aby to holt nepodělali a nezačali se prát tak to si neumím představit jak by to dopadlo !!!
  • Cela EU v cele s Nemeckem by si mela hlavne hledet vyresit svy problemy a nekoukat, co kde jinde lita... *7*
    • Přííteli dnešní svět je tak provázaný že nás ovlivńuje cokoliv se udá ve světě a obráceně !!!
  • U nás právě Havel a Klaus všechno podělali, tak co by chtěli. Tady žádná demokracie není a nikdy nebyla. *11* *16*
    • Pokud jde o Havla a Klause, viz níže.
      Ale my tady nemáme demokracii? Můžeš svobodně volit, kandidovat za vybranou stranu, zakládat nové strany, vyjadřovat svobodně své názory, demonstrovat, psát petice...
      Jenomže demokracie znamená "vláda lidu" a to ten lid musí skutečně vládnout, tj. činit správná rozhodnutí a nést z to odpovědnost. K té demokracii nám chybí OBČANÉ, zatím převládá nesamostatné a nezodpovědné stádo, které čeká, že "oni" za ně budou rozhodovat, "oni" za ně ponesou zodpovědnost a "oni" se o stádo postarají, aby se nemuselo namáhat.
      Tak než začneš psát o tom zda tu demokracie je či není, tak si nejdřív ujasni co to demokracie je. Jinak se ztrapňuješ.
      • dokonce se můžeš i svobodně vys..t, to je opravdu převratné, že troubo Petře :-)))
    • Souhlasím s názorem, že všechno podělal Klaus, jako ministr financí a spoluautor kuponové privatizace se podílel téměř na všem a teď ještě "mrví" mediální obraz ČR ve světě jako prezident..Viz tlachy o globálním oteplování, pero z Chile apod...Havel byl moc liberální co se týká gaunerů, mafiánů a korupčníků..Staré přísloví praví:" Čiň čertu dobře, peklem se Ti odmění..." Maucta..
      • Havel byl "pouze" president s omezenou pravomocí. Ale byla to především MORÁLNÍ AUTORITA, který v tomto směru udělal ve světě pro naši zemičku strašně moc. A zdůrazňoval, že je potřeba především napravit MORÁLKU. Jenomže z toho jsme si nevzali poučení a začali se chovat jako nevycválaní frackové puštění ze řetězu. Je pravda, že komunističtí lumpové si neváží generálního pardonu a chovají se stejně bolševicky jako předtím, jen tomu teď říkají, že "budují kapitalismus". O tom gaunerovi a mezinárodním zloději Klausovi škoda slov.
        • Máš pravdu byla to morální autorita, hlavně v hospodách kde trávil většinu času.
  • Jak tak čtu ty Vaše příspěvky, tak přemýšlím o tom, jestli někteří autoři mají vychozenou vůbec základní školu. Tak zaprvé, když si novináři v tzv. svobodné zemi nemohou psát co potřebují a mají na své příspěvky cenzuru, tak se nedá mluvit o demokratické zemi. Stejně tak Putin, jako bývalý a současný člen KGB, moc dobře ví, jak nepustit otěže své moci a zároveň před světem vypadat jako MUDr. Lidumil. To mu jde velmi dobře..Dokáže ovládat emoce a má za sebou dobře organizovanou tajnou službu, která mu jde na ruku...Když nejmenovaný deník na něj naprášil, jak zahýbá své manželce s mladou krasobruslařkou, tak nechal do týdne ten deník zlikvidovat...Je tohle demokracie? Na to si odpovězte sami podle výše Vašeho IQ...Jinak No comment... *7* *10* *13*
    • kdo ti to nakukal, oslíku, nebo se ti to zdálo ve snu? Ale beze srandy, myslím že tvé IQ je na spodní hranici, spíše pod ní :-))) Private opinion
    • A co jako, kdo umi umi, kdo neumi cumi. Nebo uci... Nekomu se to libi, nekomu ne. Nekoho to zere a nekomu je to jedno a nestoura do toho, pac je mu po tom kulovy. A ted kdo je ten spatny a kdo dobry? Ten co ma svuj nazor nebo ten co se prida ke stadu a pritakava?
  • už Kain věděl proč zabít Abela ... proč to neudělal Ivan ...
  • každej není tak blbej aby si nechal vydrancovat a porobit zemi jako to dělají ti naši.... fuuuuuuuuuuuj
  • no leda kulový, vynaložené prachy na debordelizaci ruska a devastaci lidí se nevracejí tak holt vstupuje na scému zase die Welt..... jo němčouři... ti se nezmění... ovládnout celý svět už chtěl ten položid s knírkem... ach jo....
    • Ovládnout celý svět se snaží Rusko: z malého středověkého knížectví se neustálými výboji do okolních území, porobením a genocidou jejich obyvatel a bezuzdným drancovaním a pustošením, tím se stalo šestinou světa. Dokonce i SOCIALISTA Hitler a SOCIALISTICKÁ strana NSDAP se od Rusů učili (Pak Molotov-Ribbentrop).
      Ale to je jak házení hrachu na zeď, rudofilové neustále melou svou.
  • Vtip je v tom že Havel byl největší škůdce, který rozdmýchával rozpory mezi národy, je dobré že už tady není.Tuto zemi dostal do situace ve které nyní je a pokoušel se o to i jinde.Tak zvaná "demokracie" v jeho podání nemá s tou pravou vůbec nic společného.
    • Václav Havel měl ve světě výborný zvuk. Jeho jméno byla naše deviza.Doma to už bylo horší.Jeho nejsme jako oni, skoro nikomu Z KSČ se nic nestalo, ti přešli z politiky do ekonomiky a nejvíce vydělali na privatizaci, měli informace.
    • vtip je v tom že tobě bůh mozek nedal , jinak by si nepsal takový hovadiny...
      • je vidět že jsi ve vývoji zaostal, jak dlouho tě matka kojila, a nebrala drogy ?:-))) w
        • Nemas pravdu,jeho kojil otec!
          jak?
          z vocasku do 5ti let.......... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit