Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dientsbier je vlastizrádný gauner,který potřebuje co nejkrutěji odporazit na katovské mučírně,za vlastizradu národa Čechů.Je to stejný vlastizrádce,jako byl jeho táta,která horlivě střihal hraniční plot,aby nás pak mohli cizáci snáze rozkrádat.ČSSD je plná takového vlastizrádného dobytka.Nejlepší bude,po revoluci,vše co kdy vlezlo do vlastizrádné ČSSD odporážet na katovských mučírnách ,co nejkrutějším způsobem.
  • Kárl je prostě Kárl von Sajrajt, který kope za Bilderberg, Trilaterální dohodu , prostě proti nám ČR .Za ta leta to ukázal nesčetněkrát. A kdo s ním jede v tendemech, souhasí s jeho konáním i počínáním.
  • Dienstbier měl obrovskou šanci změnit ČSSD i situaci v ČR k lepšímu, proto jsme ho celá rodina i kamarádi volili za prezidenta. Ve finále už nikoho, nebylo koho. Jeho otec se dokázal postavit Havlovi i všem humanitárním bombarďákům v Srbsku, ale syn toto evidentně nezvládá.. Zřejmě bohužel nic lepšího do politiky nepřinese. Za čtvrt století devastace tohoto státu, jeho rozkrádání i rozkladu, nevymahatelnosti práva jsou pak lidská práva akorát cárem papíru a většina občanů už na něco takového má alergii jako rumové pralinky. Kdo se nedokáže odtrhnout od Havlistů a hlavně Kárla co kope za Bilderberg, je pro občany po zkušenostech stejně nepoužitelný jako celá pravice s ODS a tuneldědkem narcisovitým KLausem včetně. Dnes už občané začínají více přemýšlet a nenechají se ohlupovat tak lehce jako v devadesátých letech.
  • Tak to je "fór" ...ještě mu neuschlo razítko na jmenovací listině, a už vymýší ptákoviny ...Co si tím chce dokázat ?! ...:-)
  • Přál bych si, aby přišel převrat a v mučírnách Jaroslava Klase hrůzně trpěli všichni, kteří poškozovali zájmy ČR. Majetek těchto kreatur by propadl státu. V podstatě jde o téměř všechny, kteří se pohybovali v politice od listopadu 1989.
  • Zrušit vyjímku, znamená otevřít restituce Sudeťákům a především panu Karlu Šláfenbergovi.... tak o to tu běží, po círvi rozdat zbytek země, a kdy Německo zaplatí odškodné ČR, co jí nikdy nedalo a vrátí majetky, co zde náckové za války ukradli, jenže to by paměť národa nesměla korodovat díky vymaštěným puberťákům, kteří už ani neví kdo byl Jan Hus nebo Eduard Beneš, díky našemu úžasnému a kvalitnímu školství. Když byla podepsána Mnichovská dohoda, chtěl se národ bránit, tehdy nás vydala Francie, Anglie, Itálie. Nyní jen s hloupým výrazem budeme koukat, jak nás prodává náš vlastní politik. *10* *16*
    • vlastenectví je ve veřejných sděl. prostředcích přísně zakázáno. Prý už i ve fotbale se nebude smět použít : vstřelil vlastence. Musí se použít :vstřelil extrémistu,ev. fašistu. Vládnoucí menšina chce zničit český národ.
  • Nejnepotřebnější ministr chce zrušit důležitou výjimku jenom proto, aby přičichl k zadkům pantátů z Bruselu. Opravdu dobrý počin ministra,který je opravdu lichovní jako nikdy před tím.
    • Je třeba si ,při trestání lumpů, vzít příklad z vojsk Sovětského svazu.Ta po dopadení každého člena SS a SA střílela bez soudu.Držela se rozumné zásady,že se měl každý napřed pořádně podívat do čeho dobrovolně leze.Obdobně bude třeba u nás jednat se všemi minulými i současnými straníky stran,které se po komunistech prolhaly k moci a tuto zemi zbídačovaly.Navíc znárodňovat veškerý majetek takových vlastizrádných rodů.
    • Potřebuje co odporazit na katovské mučírně co nejkrutějším způsobem.
  • Kolik mu asi tak hákoši slíbili? Nebo, že by byl takový pitomec a zrazoval vlast zadarmo?
    • ... tomu se říká "pátá kolona" i dalšími nefachčenky ve všech stranách ... *12* *12* *12*
  • dinsbir! to je největší hajzlík všech dob. Jeho otec se musí v hrobě otáčet.( Dienstbier )
  • Nejprve by tu ochranu lidských práv měl prosadit u nás doma. A už v novém zákonníku jich je až až. Manžel (manželka) přebírající automaticky dsluhy svédruhé polovičky, znárodnění majetku (nemovitostí) po 10 letech, povinné placení alimentů na cizí děti bez jakýchkoli náhrad při priokázání paternity 'v německu platí doživotně, unás???...) zákonem odebírané děti rodinám, klokánkům, místo toho aby dotali přilepšení v nouzi, pokračující zákonem posvěcované "vydírání" t.zv. dlužníků exekutory, věřiteli, advokáty a t.d. Dnes prostě člověk jako jedinec nemá zajištěna žádná práva. Rodiče, manželé, příbuzní a t.d. jsou dne POVINNI platit dluhy dětiček, drahých poloviček, příbuzných. JE TOOHLE NORMÁLNÍ? Vždy platilo, že za dluh si odpovídá a platí pouze ten, kdo ho způsobil A třeba i prací ve vězení, dokud nesplatí. Naopak - platilo též promlčení dluhu po určité době, pro nezájem věřitele. Prfostě vytahování peněz z lidí všemi prostředky. Tohle by měla být ona priorita pana ministra.Tak si tohle přeberte.
    • .... a co teprve nový OZ. Kdokoli si může na katastru nechat připsat cizí dům a když si toho chudák majitel nevšimne, tak je na ulici.A takových špeků je ta plno. Pokud nejsi mafián, cikán, nebo vietnamec, tak si můžeš o spravedlnosti nechat tak akorát zdát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit