Přejít na výpis diskuzí
Diktátorovi z ANO utíká poslanecká ovečka, strana se zvolna drolí
25.7.2016 | Tomáš Chalupa
102 příspěvků
-
... to poslední hnůj BIJEC ti zjevně vyhovuje, trotlíku, čau :)))
-
... jsi neškodný, škoda slov, pitomečku :)))
-
Mně se líbí v diskuzích "bijec pitomečků" Avšak pokud by byl férový, musel by za ty své komentáře nejprve ubít sám sebe.
-
... každý Burešův poskok si tebou kdykoli hravě vytře prd*l, pitomečku :)))
-
článek není úplný ... chybí odkaz na Zemana, Putina, a svatyni zbožňování Bruselský panteon
-
Burešovi poskoci jsou jak vydrážděné hejno čmeláků, to jen dokazuje diktátorské úsilí Burešovo
-
... dorazil absolutní primitiv, s úsměvem jdu užívat si civilizovaný život bez toho hňupa :)))
-
... nebudu tě hodnotit, pitomečku :)))
-
Úroveň příspěvku, resp úroveň pana redaktora za komentář nebudu hodnotit, protože on je za to placen a je to jen takový služebníček. A co k paní "vážené" poslankyni? Snad jen to, že mi připadá jako ušlápnutá kravička, kterou stádo nechce.
-
jo od krále žumpy to sedí.Už dávala tvoje zparchantělá matka večeři? To zas bude vůně!
-
ale no tak drbane! Mazej domů do chlíva.Tady není pro tebe dobytka místo.
-
tak na blití jsi tady TY špíno. Kanální souvětí umíš nejlépe ty sám.
-
to se povedlo!Místní zavedený vypatlanec měří mozky.Matka tě vylíhla do žumpy-takže to s tebou není tak naprudko.
-
a tak to si fandíš.Přeci ty hnůj všech hnojů nikoho nežhavíš.Jsi nic.Prd.
-
... on také o takové omezence nemůže stát :)))
-
Hlupáčku, nejsem ani příznivec, ba ani volič (ne)agenta.bureše... *3*
-
... ty na jiné interview jako zde nemáš, vidláku, napiš, co všechno jsi vystudoval :)))
-
Díky soukmenovče.
-
Odvážná! Má estébé v patách!
-
Tak jsem si paní poslechl v interview na čt a musím, bohužel, konstatovat: luxusní blbańa... Mimochodem, "vystudovala" UJAK! .. Bez komentáře... *6*