Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jednu stranu je to příjemná změna, ale na druhou stranu se mi zdá, že těch drobných ptáků třeba letos bylo až nějak moc. Sama to vidím na naší zahradě. Hodně se jim zalíbily naše ovocné stromy a vinohrad, který máme za domem. Dokonce to došlo tak daleko, že jsem musela zainvestovat do plašiče ptáků aby je odháněl. Naštěstí to zafungovalo.

  • Naše vláda v rámci pandemie koronoviru udělala pro občany opravdu mnoho.Spolu s odborníky vytvořila účinná opatření proti šíření viru,což se oproti jiným státům významně projevilo.Naše statistiky nejsou tak děsivá jako třeba v USA nebo v Belgii.
    Mnozí z nejpostiženějších zemí si nyní berou opatření v Česku za vzor.

    • Nelze, než s Vámi souhlasit! 

      Dovoluji si upozornit na snad nejobsáhlejší analýzu současného stavu  dokonce i ve vztahu k epidemii tzv. "španělské chřipky" v letech 1918 - 1920 - na

       https://magazin.aktualne.cz/spanelska-chripka/r~668ef38e7e5f11eaa6f6ac1f6b220ee8/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=default&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne

    • Ale pak jsou tady permanentní kydači hnoje.Pořád jedni a titéž.Svoji existenci si založili výhradně na tom "být vidět".Slovem špinavci od kosti.Třeba takový Reflex,Seznam nebo nějaký Kalousek s nějakou Pekarovou z TOP.To už jsou ovšem extra kousci, kteří předvádějí pravidelné exibice a vyhlášené koncerty trapnosti.Parazitují ve veřejném prostoru a spolehlivě jej kontaminují.Nejhorší je, že tihle komedianti asi opravdu věří tomu co hlásají.

  • josef.chmela

    Ticho a ptačí zpěv léčí. Společně to zvládneme. Až na pár komediantů a pit@mců z ODS, TOP09, Pirátů, KDU-ČSL, České televize, STAN a jejich příznivců se národ opravdu spojil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit