Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Platone,souhlas!!!!!! I když víš,že já jsem k demokracii skeptický...
  • No tak pane Dalíku,
    to je kouzlo demokracie, volit a mít možnost volby. Považovat voliče jiných stran, než které volíme my sami za nemyslící je přec první krůček k diktatuře. Máme to pod kůží že?
  • Pan Dimun nemá pravdu,
    protože po těch letech prožitých v populistickém prostředí ČSSD a ODS už není schopen rozlišení. A pakliže pan "Platon" považuje voliče ČSSD za myslící ... pak raději nemám slov.
  • VV nejsou ve vládě pro lidi, nýbrž pouze a jenom pro svoje zájmy. Na občanech jim záleží asi tak jak na loňském sněhu. Obsadit posty, dostat se ke státnímu penězovodu. Za pár let v koalici odsouhlasí hnědým a modrým kámošům i privatizaci vzduchu. Už nebude co jiného ukrást. A socani se s nimi klidně taky pokamarádí, ti mají též pěkné máslíčko na hlavě. Ta fotovoltaika, která přivede naší ekonomiku na dno, to je jejich dílo. Kolik jich má asi elektrárnu na poli ? Není tu už nikdo, kdo by byl důvěryhodný, do politiky jdou lumpové a vládne skrze ně byznys..
  • Pan Dimun má pravdu,
    Socialisti by se neměli nechat zavést na cestu populismu, jestli chtějí získat zpět voliče-myslící občany. A VV nic jiného než populisti nejsou - ostatně zavzpomínejme na gymnaziální hodiny latiny "Res publica" = přeci "Věc veřejná"! Je to tak průhledné páni republikáni! A když k tomu vzpomeneme xenofobní plky o zapáchajících Ukrajincích v tramvajích, ve kterých proto nejezdí jeden z lídrů VV, máme jasno. Pokud se tedy socialisti budou kamarádit s tímhle výrazně pravicovým spolkem, tu a tam zabarveným do hněda, budu coby občan země fungující na občanských demokratických principech, při volbách velmi opatrný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit