Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Dimun to jistě řekl již tenkrát, ale nehodilo se to vládní garnituře v čele s Topolánkem. Je to již unavující stále slyšet, kdo toho více nakradl. Nechte znovu rozdat karty a ono se ukáže, kdo je blíže k pravdě. Snad to nenechá nynější trojkoalice dovést až k novému cinkání kliči....Kdo ukradne 5.000.-Kč, ten to odsedí, kdo zpronevěří stamiliony, ten se omluví a tím je případ vyřešen. Jen tak dále....
  • Je vidět,že gauneři na naší politické scéně ještě nevymřely.V devadsátých letech to začala ODS a
    funguje to pořád.Jen se k tomu nabalují další a další.Je to prostě nepostižitelné a pokud někdo dosáhne do těchto kalných vod,tak stranická a poslanecká legitimace je jaksi omluvenkou za toto nemravné jednání.Možná se ještě budeme divit,čeho se ještě dočkáme.....
  • A o co gou-no přeci o hovno-nějakej milion sem nebo tam... Přísnost musí být jen na plebs!
  • Žije snad ten duševní žebrák Paroubek stále z našich daní?
    • Hlavu máš, jak vidno, naprosto vykradenou. Jen toho Parroubka si po mediální masáži pamatuješ. Volič ODS, jak vystřižený.
      • Pěkně jsi mu to napsal, je vidět, že tomuto volovi to ještě nedošlo, že rozkradení republiky má nastarosti ODS a stařík a jeho kuponová privatizace, která zlodějnu povýšila nad rámec běžného chápání.
  • Kdyby Dimun věděl o tomto "údajnémů počinu Dalíka, jistě by to tak nenechal. Ale že to bylo jenom "jedna pani povídala" tak mlčel jako hrob, aby nebyl žalován pro pomluvy. Střízlivý čtenář jistě věří, že socialisté by to roztahali po celém světě a nenechali to spát. Takže pane Dimun, byl jste u toho? A proč až teď? Po funuse?
  • Úplatky vysokých a zákulisních představitelů moci,to je asi dnešní móda, ale nikdo se nezajíma o drobné firmičky a živnostníky.To nemá sledovanost.
    Za zprstředkování dotace si nechají zaplatit to beru a k tomu provizi za 10 až 15% ze zprostředkované dotace.To není korupce ???
    Za uplynulé dva roky jich bylo nepočítaně.
  • Bez výstavby katovských mučíren a jejich osazení dostatečně krutými katy,půjde vyšetřování lumpáren zase do ztracena.Země dokonale rozkradená a zloději žádní,ani na vzdáleném obzoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit