Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Uhl má pravdu v tom že nejkovanější soudruzi už dávno nejsou v KSČM ale rozlezli se do takzvaných stran "demokratických" ODS,ČSSDa jiných .Tam jsou rozlezlí největší komunističtí darebáci.Víme o koho se jedná.Co se tyká velkého protikomunistického bojovníka Štětiny, exkomunisty a agenta STB zvavý Plavec, obdivovatele loupežných vrahů Mašínů, tak to je člověk který nemá co v Senátu hledat! Je to starý exkomunista ,překabátěný podrazácký STB udavač který je pouze bezcharakterní chameleon a provokater.Je až poslední v řadě občanů který má právo v této republice kázat morálku a posílám mu zasloužené prasátko pro které je to urážka když ho srovnávám s "demokratem "Štětinou. *12*
  • 2 chytrý Karlík:
    Petr Uhl byl v letech 1969-1973 a 1979-1984 ve vězení. Můžeš dát nějaké odkazy na jeho "úvahy, články vystoupení na ČT v době normalizace po r. 1972"?
    • Pro tuto zemi by bylo lepší,kdyby v tom vězení seděl dodnes.To by před jednadvaceti léty nemohl pomáhat lží ,že komunisté zabili demonstranta,politickým lumpům ke korytům.
  • Já myslel, že je to nějaký dentista a on je to prý disident, ten se měl velmi dobře za komunistů (jeho úvahy, články, vystoupení na ČT v době normalizace po r. 1972) a teď kalí vodu, deodorant.
  • meli jsme vsechny komunisty i s rodinama povesit a byl by tady klid.ja bych mela hodne prace ale to je muj udel vase smrtka..........
    • Ty tak oblbuješ národ,že by bylo nejrozumnější napřed pověsit tebe.Za komunistů zde nebyli jen lumpové s rudou knížkou.Ale hlavně převeliké stádo nestraníků,kteří v KSČ nebyli,ale komunistům dělali vše co jim na očích viděli.Za to byli odměňováni menšímy korýtky.Takže se jim za komunistů špatně nežilo.Mnohdy to byl mnohem horší dobytek,než ti s rudou knížkou.Právě tito lumpové,po údajné revoluci,se začali,protože nebyli komunisté, přímo řítit k těm nejvyšším korytům a hned začali tuto zemi čile rozkrádat.Ty budeš určitě jeden z uvedeného nekomunistického dobytka,který takto jednal a nyní chce vše hodit na komunisty,když stávajícím mocným už hoří koudel u zadku,aby sám jsi mohl nadále tuto zemi rozkrádat.
  • Bylo by velmi dobré,kdyby byla KSČ konečně zakázána.je to stejná diktatura jako neonacismus, o nic méně se ho nebojím.Bývalý ortodoxní komunista se pozná v jakékoliv straně,i kdyby mnohokrát převlékl kabát.Mají na svědomí mnoho životů,včetně mého,a mé rodiny,přestože jsme nebyli nikde vězněni,a jsem dokonce absolvent vysoké školy.Dnes nemají právo na existenci,protože mnoha lidem základní právo na skutečně lidský život upírali.Modlím se,aby se opravdu znovu nedostali k moci,třeba i za maskované pomoci ČSSD.
    • Jestli jsi se za komunistů dostal na vysokou školu,tak jsi musel čestprácovat už na přijímacím pohovoru.Tak nás alespoň místo tvých přitroublých slintů seznam jaké známky jsi měl ze studia Marxismu-Leninismu.Jinak bys nejspíše dělal,místo studia, pomocníka cikánům při kopáčských pracích.
    • Vážený, musíte začít u sebe, pak začít hledat v ODS, TOP 09, u VV a tak dál, až dojdete k ČSSD a KSČM, pak je všechny můžete sečíst a zjistíte, že nejvíce jich není ani v ČSSD a nebo u KSČM, ale v ODS, TOP 09 a v dalších stranách, nepodléhejte iluzi, komunisti a židé vládnou východnímu bloku.
  • Ropáku ,ty jsi podobný debil, jako ten avyboj.... číst ty vaše příspěvky,to je opravdu hrůza. Vy jste se jaksi zapomněli v době...ano,za komoušů všichni dělali, ale co ? Většina prd a ta druhá předstírala,že jen dělá. Většina myslela jen na to,jak to vše odrbat,co kde ukrást a jak dojít k něčemu po haluzi a těch pár švestek měl každej vždy jistý. Tak to potom stačilo akorát na ten měsíc,aby si nikdo nemohl moc vyskakovat a všichni měli v podstatě stejně(až na pár vyvolených)a potom si ani nebylo co nezávidět,že ... Věřím,že po tomto smrádku,ale teploučku, se celkem hodně lidem stýská....a především takovým jednoduchým hovádkům, jako je avyboj a ty...
    • Ty blbečku ,já jsem nezapoměl ,co jsem za komunistů dělal.Mezi jiným jsem se musel,za kritiku komunistů, prošlápnout ař ke komunistickému soudu.Ty jsi nejspíše,v uvedené době,lezl statečně komunistům do zadku.Je mi smutno,když dnes musím konstatovat,že kdybych tehdy věděl,jaký politický dobytek se po komunistech dostane k moci,tak bych si tehdy kritiku komunistů odpustil i kdyby to tehdy trestné nebylo.Pokud tehdy bylo u komunistů hodně lumpů,tak dnes v těch stranách,které zde od údajné revoluci vládnou je to celé stádo suprlumpů.
      • Kdo brečí po starém pořádku je buď nesamostatný lempl nebo bývalý soudruh( pro pořádek- to je jako bývalý černoch, tj. až do smrti), můžeš kvákat jak ses tahal po soudech(možná jako svědek proti jiným?).
        No já jsem odešel za hranice(zase se někdo ozve -táhni, jsem ale na to od bolševiku zvyklý)(tak mne ještě napadlo, že komouše ještě nenapadlo, aby už táhli sami) a nerad slyším, že by se ta doba dala vrátit. Kdyby se zakázala komunistická strana již v r.90 a důsledně udělala ne lustrace, ale jako v německu obdoba denacifikace- proti komoušům, tak se vše mohlo ubírat trochu jinak. Berte tohle všechno jako trest za to, že jste volali Havel na hrad, no a ten tam přišel zase s komoušema, gaunerama a ožralama.
    • http://ekonomika.idnes.cz/nad-miliardarem-a-jeho-byvalou-zenou-visi-hrozba-smenka-na-900-milionu-1gm-/ekonomika.aspx?c=A111004_213422_ekonomika_brd
      Tak příteli. Když už tu plácáš takovéto nesmysli a sprostě napadáš další diskutující.
      Řekni mi jak je možné nashromáždit takový majetek, a kdo byl onen Vítek za těch zatracených komunistů? Hm? povídej.
    • Jarku, to za bolševiků jsi se asi hodně flákal. Asi to bylo tím, že jsi někde za bukem se opíral o lopatu. Protože jak mi vysvětlíš ty vybudovaný hodnoty v řádech stovek miliard které se rozkradli. Je mi jasné, že Tobě je to jedno, když jsi se jenom flákal. Co takhle zavzpomínat a flákat se dál a neopruzovat čtenáře Tvými geniálními myšlenkami.
  • Pro avyboje - měl by ses léčit, protože v ústavu bys asi nemohl k internetu a možná by ti vrátli paměť, pokud jsi nebyl celý čas, kdy ostatní kráčeli ke šťasným zítřkům pod vedením bolševiků v bezvědomí.
  • To by museli být masochisti a zlikvidovat sami sebe.Je to samý rudý překabátník
  • pan Uhl - tragikomická postava která se nějak vynoří a poté zase kamsi ponoří - přes rok není vidět ani slyšet - doufám , že nebudete kandidovat na presidenta !! děkuji Vám pane Uhl
    • Jsi špatně informován,a tak trochu plácáš! P.Uhla můžeš denně číst v deníku Právo,kde pracuje jako komentátor,tak je slyšet až dost!
      • Na Uhla je tu víc příspěvků,které ho přesně charakterizují .Líbilo se mi třeba přirovnání,že ho zrovna vykopli z hospody ale všechny jsou dobré!!!. Ale já chci zdůraznit,že Právo není vůbec levicový tisk a Uhl není marxista ale opravdu hospodský slinta !!!!!!!!
  • Vzkazuje pravici ? Říkat, že tu vládne "pravice a pravicové strany" je stejný nesmysl, jako říkat, že za totáče tu byl "komunismus". Komunismus tu na štěstí vůbec nebyl, protože to byl spíše socialismus, kde z bývalých funkcionářů co najednou 89-90 r."pochopili" a určité části "nových lidí" vzniklo OF jako základ "pravicových" stran, kde je vše vyjádřeno ve vtipu: koho budeš volit ...ále komunisty,no to já přece vím,ale z jaké strany ? V naprosté většině byli-jsou všichni ze stejného koryta SSM či KSČ a nebo jejich rodiče či potomci. Není vůbec důležité, že je tam pár čestných a poctivých. K zásadním věcem a se všemi informacemi, jak na to se v té době ke korytu nemohli vůbec dostat normální lidi..možná jen na začátek, jako užiteční "naivkové" a pár studentů,nějaký ten známý člověk z umění a kultury a hotovo zavřeno. Nikdo jiný, tak dobré informace i schopnosti o řízení podniků,odkupů majetků, kontakty v zahraničí,včetně přímého napojení na "veksláky-budoucí podnikatele" a vůbec všeho toho co mělo nějakou dobrou hodnotu a pod. normálně neměl. Pak se na pár let "zhaslo"-privatizovalo... a tohle by měl přinejmenším pan Uhl dobře vědět, protože ve velké části je tomu tak dodnes, jinak by nebylo tolik "kauz" které jsou prorostlé až do nejvyšších pater. Pravice i levice v naší zemi jedno jsou a o přestávkách mezi sebou diskutují a plácají se po zádech ve stylu my vám kývnem na to a vy zas dáte pokoj v tomhle... Jen při volbách a v diskuzi u pana Moravce se dělá lidový folklor, jako divadlo...
    • Místo ,že zde vládnou pravicové strany,je rozumnější říkat,že zde vládne politický dobytek.Mnozí z nich poctivě sloužili komunistům a jsou připravěni stejně poctivě sloužit fašistům,nebo komunistům,pokud se tito dostanou k moci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit