Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odboráři jsou darmožrouti, kteří ve skutečnosti škodí lidem za jejichž zástupce se vydávají.
    Jde jim jen o vlastní koryta za peníze hloupých lidí, kteří jim platí příspěvky. Ten Zavadil z toho má milionové příjmy. Jde jim jen o to nychytat dost lidí co jim na to budou přispívat.
    Přitom jim ovečky pořád ubývají a z toho jsou nervosní. Proto takové občasné hysterické výkřiky. *16* *6* *9* *10* *11*
  • Tito pánové berou své funkce v odborech pouze jako výtah k lukrativnějším pašalíkům ve státních institucích. Vzpomeňte jen na věčně ospalého "tátu pracujících" Falbra, jak si pohodlně pochrapuje v Evropském parlamentu, nebo jeho nástupce Štěcha, jak se vyvaluje v křesle předsedy senátu.Oběma jsou dnes odbory pumpička, hlavně, že jsme si nahrabali!Proto ztrácí členskou základnu a podporu pracujících!Obrovský majetek, který si odbory vytvořili za totality, a který opravdu sloužil obyčejným lidem prošustrovali!Těmi svými divadýlky se státní mocí si autoritu zatím nezískali a nezískají, protože za těch dvacet let jsou výsledky jejich údajného snažení, bránit práva pracujících lidí nulové.Potřebujeme odbory nové, revoluční, které vrátí lidem práce autoritu, a dokáží různým těm hloupým pánům Petrům a spol. že nejsou pouhým spolkem baráčníků.Myslím, že už se doba jejich vzniku blíží, a pomohou vyhnat "modré straky" a jejich přisluhovače z jejich hnízd!
  • ČR je svobodná demokratické země, kde si občané svobodně volí do parlamentu poslance a senátory a jejich prostřednictvím vytváří vládu. Volí všichni občané starší 18 let, pokud nejsou soudem zbaveni způsobilosti k právním úkonům. Takže máme takový parlament a potažmo takovou vládu, jakou jsme si zvolili.
    Odboráři jsou pouhá zájmové skupina, která zastupuje členy odborů. Nevím však kdo, kdy a podle jakých pravidel je volí ani jakou mají zodpovědnost a zda a jak jsou odvolatelní. Nejsou nic jiného než spolek zahrádkářů, baráčníků nebo rybářů.
    Odbory nemají právo mluvit za všechny občany. Zatím jsem se nesetkal s ničím jiným, než že kladou ultimativní požadavky, vyhrožují a vydírají, berou občany jako rukojmí, když vyvolávají stávky a omezují poskytování veřejných služeb, na které mají občané ze zákona právo a na které si platí (doprava...).
    Pokud odbory mají nějaké pozitivní návrhy jak odstranit nedostatky a chyby a jak k tomu mohou ve svém spolku napomoci, tak je vláda jistě vyslechne jako každou jinou skupinu občanů.
  • Jednat znamená nejen se tvářit, že naslouchám druhé straně, ale také diskutovat, přijímat vzájemné kompromisy a dobré názory druhé jednající strany. Viděl někdo za poslední léta, že by Nečas, Drábek, Kalousek přijali i dobré návrhy protistrany ? Snad jen ty vůbec nepodstatné.
    Vůbec si nemyslím, že tak zvaná koalice má právo mluvit za všechny občany. Vzpomínáte ještě co slibovali před volbami ? A veverky ty snad již nemluví vůbec za nikoho !
  • Milí odboráři, nenechte se oblbnout Nečasem a už vůbec ne těmi vydřiduchy, představiteli podnikatelských kruhů- těm jde jen o zisk, nikoli o dodržování prac, práva. Že se vehementně hlásí k dodržování všech norem, ještě neznamená, že je dodržují.Stačí příklad
    Havla nebo Klause. Jeden proklamoval, že nic nechce- dostal vše; druhý výlupek sliboval, že jakmile se bude zvyšovat inflace a ceny, bude se vše kompenzovat.
    Jak vidno, lež a přetvářka vítězí.
    Tak si pánové pojmenujte letiště, aby se opět za tři roky přejmenovalo. Máme na to!
    • Jo Jardo, na blbosti peníze máme, na výplaty sociálek cikánům také. Pracující a slušní na to vše vydělají. *16*
    • Jardo musím než souhlasit! Něco na oživení Havel měl těch keců, nebude se nechat vozit na hrad, bude jezdit hromadnou dopravou *8*. Potom si koupil limuzínu od zahraničního výrobce, koupil je i pro ostatní! Nechtěl podpořit náš průmysl a zaměstnanost! Tatra dopadla jak dopadla a nic *12* *12* *12* Nedovedl, nedohlédl demokrat zabezpečit zprávu státního majetku, spolčil se s tou bandou zlodějskou. Kdyby nebylo převratu tak by se nikdy nedožil tak vysokého věku! A to Ruzyně, to je vrchol, prostě tady se stále bude rozhazovat za zbytečnosti, aby ten šasek Šípek měl práci, proč to třeba pro něj někdo neudělá zadarmo když ho tak milují???
      No a k těm odborářům je to skvělá reklama se ukázat jako mluvčí za dělnickou třídu, za rok za dva budou někde ve sněmovně. Jen dělají z lidí blbce! *16*
  • popdle mě koalice má mluvit za včechny občany(podle voleb)tatímco odbory híjé zíjmy jen jedné skupiny pracujících-zaměstnanců a to ne všech,vlastně lobují v jejich zájmu...tak se na to dívám já.....
    • Pavle myslím si, že odboráři moc nezmůžou. Jinak řečeno má to jiné pozadí. Musíme jako občané uhánět a tlačit na náma zvolené poslance a senátory kteří nás zastupují, za každou oblast, tyto je nutné uhánět.
  • Chodit vyjednávat s vládou je stejně nebezpečné, jako vyjednávání Želivského na Pražské radnici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit