Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, jo , něco mě říká, že půjček bude ještě víc, si takhle dělám ve firmě, která všem poslala na účet jen polovinu mzdy, stále čekám doplatek, ani se neobtěžují sdělit, kdy bude doplacen. A to nemám půjčky, jestli to jde takhle u více lidí, není se čemu divit.Horší to pak budou mít se splácením půjček a dluhů, exekutoři a jiní vymahači už čekají s otevřenou náručí. Jen nepochopím, jak je toto možné. kdyby jsme nic nedělali, tak neřeknu, ale práce je čím dál tím víc, propouštělo se za poslední rok 3x a stále je to horší a horší.No myslím že to takhle funguje ve více firmách.Budu za týden chodit do práce 40km pěšky, protože nebudu mít na autobus, potažmo na benzín, asi tak.
    • Tohle se za komunistů za 40 let nestalo ani jedenkrát. A lidé nadávají jim, jací ti komunisté byli lotři a chválí ty, kteří výplaty mezd jaksi ani nezahrnují do svých kalkulací. Neber to ovšem osobně, píši to všeobecně. Stále tu je spousta lidí, kteří komunisty pomlouvají. Takovým toho exekutora ze srdce přeji, tobě ne, ale zabránit tomu nemohu....
  • Všechno si koupíme na dluh, jako v USA tam vlastně patří všechno věřitelům, když dlužník ztratí práci nebo onemocní je na dlažbě a nemá nic.
  • Je zajímavé, že za minulého režimu, který údajně byl totalitní (nevím sice v čem ta totalita spočívala, já osobně byl pouze v odborech, kde byla naprostá většina pracujících, ale nikdo mě nešikanoval, nezatýkal mě, nebránil mi ve studiu a to, že bylo třeba málo toaletního papíru se týkalo všech a tedy i G. Husáka...), zde žili titíž lidé jako dnes a neměli tolik dluhů. Žeby za současné dluhy domácnosti mohli komunisté se mi nějak nechce věřit...? Zase na druho stranu za to určitě nelze vinit odkláněče, divoké privatizátory a zloděje z vládních stran, protože ti chtějí pouze naše dobro a blaho. Může mi někdo vysvětlit, jak to tedy je....?
  • Hlavně že máme 6 dolarových miliardářů. A pravičáckou sebranku, zejména v ODS a TOP 09, která tyhle zloděje podporují. Asi za co?
    • Ti zlodeji ze strategickych duvodu presaltovavaji smer KSCSSD *12* *12* *12*
      • Neuvěřitelný, co z tvýho vylízanýho mozku dokážeš vyblejt :)))
        • Chces pres tlamu ty komunistickej B U Z E R A N T E? *12* *12* *12*
          • No, zkus to, až půjde milionový průvod, tak jim přijď dát přes tu držku. Oni tě jenom rozšlapou a každý si odnese kousek tebe na podrážce. Ušetříš tak své rodině za pohřeb, nebude totiž co pohřbívat...
          • To snad neni možné, co si dovoluješ, proč se nad sebou nezamyslíš. Proč jsi hned agresivní. Do problému se můžeš dostat i Ty. Já žádnou půjčku nemám, ale všechny průsery které v této zemi jsou, za to nemůžou Komunisti, ti už u moci nejsou cca 22let. Za to si můžou někteří sami. A pokud si někdo chce vzít něco na splátky, tak si to musí pořádně rozmyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit