Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evropan
    Každý dlužíme cca 150000 Kč. To jsme na tom ještě dobře, každý občan USA dluží cca 1700000 Kč a jsou v klidu.
  • O státním dluhu se může psát a mluvit do aleluja a při tom z toho vychází jedna zásadní věc,že politici kteří jej způsobují jsou nad všemi zákony.Pokud vím,nejsem právník,existuje u nás zákon ve smyslu špatného hospodáře s veřejnými prostředky a z toho mi vychází,že politik má neomezené možnosti zadlužování a to beztrestně.Na běžného občana by už dávno skočila naše ublížená lumpama saturovaná exekutorská elita.Kteří politici to už si každý dokáže dosadit sám.A Jégl je pouťový řečník a bezduchý žvanil.
  • Pane Jégle, "stabilizovat dluh" znamená také, že se nebude prohlubovat. A to již záslužné je, a velmi.
  • Zel.am
    žádný dluh jsem nedělal a nemám, proč mi stále někdo podsouvá, že já jsem si přes stát něco půjčil...
    • Takto nějak Vaše naše dluhy vznikají, https://www.novinky.cz/domaci/451398-cesko-posle-dalsich-20-milionu-do-iraku.html , samozřejmě i tunely politiků a jejich stran, rádi darují i dotacemi to co jejich není.
  • HLAVNĚ: Je potřeba si uvědomit kdo byl ministrerm financí, když se po mnoha letech snížila celková hodnota státního dluhu, a výsledek státního rozpočtu (také po mnoha letech) byl loni konečně v kladných číslech. A podle toho volit.
    • A proč to asi tak vyšlo ??? protože přišel mimořádný balík dotací z EU a investice vlády spadly k nule , takže ministrova zásluha taky nula .....
  • A to Vajíčko Sobotka prohlásil: Musíme přijmout Euro. Co si to dovoluje? Je to možné, co z huby vypustil? To nemá obdoby. Mongol ze Sokolnic bede říkat, co ČR přijme a čím budeme nenávratně platit. To se s tím Hanákem v Brně ožrali nebo už konečně dostali po kebuli? Za OKD a Lithium se smažte pekle Socani zlodějští.
    • Socani byli vždy vlezdoprdelkové.Nějaký usmrkanec nám bude kázat co máme či nemáme.Ten trouba i se svými soukmenovci by měli zmizet a půl století se stydět,šmejdi.Jejich podrazy a zlodějiny ve mně vyvolaly osobní antipatie.Ten jejich uslintaný úsměv už nemohu ani vidět.
  • Už konečně pochopte , že svět se nedá spasit byť chcete sebe více. Pokud máte potřebu někumu pomáhat, tak se můžete začít starat o vaše rodiče, kteří vám zajistili aby jste mohli studovat a mít bezplatné zdravotnictví.V různých útulcích a ústavek je tolik dět,í že se nebudete nudit. Pak nebude třeba vybírat víčka na oparace pro naše děti a za naše peníze operovat cizí protože je to skvělé P.A. Stav postkoloniálních zemí je výsledek jejich politiky a nemáme ani morální právo do toho zasahovat. Vzpomeňte si na Mnichov, když nás předhodili jako potravu, taky se nás nikdo nezastal. *8*
    • Jen drobná oprava, nebo spíš historická připomínka: Stav v postkoloniálních zemích je hlavně výsledkem politiky koloniálních mocností, ale taky podpory tzv. osvobozeneckých hnutí ze strany zemí RVHP (tedy i naší) v šedesátých letech minulého století.
  • Ukázka demokracie byla vidět ve Španělsku,myslíte,že by to tady bylo jiné?Viz dva policajti co mají pomáhat a chránit tak si léčí komplexi,když je nějaký řídič napomene za agresivní jízdu.
  • Mě tento převrat určité části komunistů a nevrácení majetku stál cca 15 mil.Kčs,kdy naše měna byla podložena zlatem a ostatními aktivy ČSOB než bylo Tošovským rozkradeno rovněž za hubičku a oni mají tu drzost napsat,že někomu něco dlužím.Tento stát dluží nám všem za zkažený život za 28.let.Proto raději mlčí.Už ten podvod na lidech prasknul a již nebude hadrákový.
  • Myslím, že je nutné vyměnit dotace pro (člověka v tísní v cizině) za dotace na (člověka ve výkalech, /tedy daň. poplatníka/ ve vlastní zemi). Asi je lepší finance házet do černé díry než splácet státní dluh. https://www.novinky.cz/domaci/451398-cesko-posle-dalsich-20-milionu-do-iraku.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit