Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zcela děsivá ta skutečnost, že jeden kandidát musí nasbíratm50000 podpisů a druhému stačí 10 podpisů. Ani nechci rozebírat tu skutečnost, že někteří dali své podpisy dvakrát nebo třikrát. Kde to žijeme, jaká je rovnost občanů, když někteří jsou zase rovnější.Taková prasárna se asi lidem nebude líbit.Nedej bože, aby některý z těchto vychcánků se stal nakonec prezidentem.Ale za těch 27 let už mě nic moc nepřekvapuje.
    .
  • kandiduje Mirek Špína Topolánek. Drze se rozdávají do schránek letáčky. Na letáčku tento "kandidát" už dopředu přeje PF na 2018,2019 ..... na celé čtyři roky! A navíc má tohle tu drzost si dát na letáčku vedle namalované palice i státní znak.Tento všivák, prázdny a prolhaný ODSák už překročil všechny meze slušnosti.
  • Takhle začíná předvolební kampaň:

    http://youtube.com/embed/ekeq4szDmJo
  • ...to nejsou kandidáti, to je panoptikum. Panoptikum egocentriků, sebepřeceňování, nestoudných ambicí, neschopnosti a hlouposti (navzdory vysokoškolským titulům některých uchazečů), bezpáteřnosti, prospěchářství, oportunismu a namyšlenosti. Jestli má opravdu český (a moravský a slezský) národ mít v čele někoho z TĚCHHLE, a platí bonmot, že každý národ má takové vůdce, jaké si zaslouží, tak je český národ ten nejubožejší kal v Evropě. Ti z nich, kteří mají jakés-takés vůdcovské schopnosti, jsou zároveň bezpáteřní darebáci; ti kteří by mohli prokázat jakýs-takýs morální kredit, jsou zase šedivé myši bez vlastního názoru a bez jakéhokoli tahu na branku. Ani jediný z nich nemá formát na prezidentskou funkci. Vlastně jsou všichni (různým způsobem) stejně špatní, jako Zeman... President by měl být veřejně známou, uznávanou osobností s čistým štítem (což v současném Česku znamená, že to nemůže být nikdo z politiků, žádný vrcholový manager a ani nikdo z podnikatelské sféry), inteligentní, vzdělaný, kultivovaný a zásadový člověk, který nezastává extrémní postoje a zároveň si tvrdě stojí za svými názory. Takoví lidé zde jistě jsou, bohužel nikdo takový nekandidoval... *13*
    • každý může kandidovat a ne jen kňourat a stěžovat si na netu.....
    • Souhlasím až na to, že president není vůdce, ale PŘEDSTAVITEL, SYMBOL země, jejích obyvatel, její civilisace, kultury, tradice.
      Chyba je v tom, že většina kandidátů chce být vůdcem, fýrerem, vožděm a značná část nesvéprávného stáda primitivů se neumí chovat jako občané a postarat se o sebe a tak čeká na "vůdce", který se ně postará.
      • Bravo zeMANe ,konečně vám můžu dát kladný bod.Jen tak dál.Jsem rád,že tady burcují národ nad,kterým jsem již lámal hůl a začínají již být plody,protože nic není černobílé.
        • Jistěže nic není černobílé i když ti méně soudní to tak chtějí vidět. Problém je v tom, že značná část dnešní generace byla vychovávána v tom, že se nemusí o nic starat, jenom musí poslouchat vůdce (stanu s vedoucí úlohou) a když budou "hodní", tak se ten vůdce nebo ta strana postará o uspokojení jejich živočišných potřeb.
      • To máte bohužel pravdu a je s podivem, že se to projevuje skoro 30 let po "revoluci" - někdy si připadám jako za tzv. "normalizace". Čeho se všichni bojí??? V naší současné společnosti vládne, zdá se mi, mnohem "blbější nálada", než kterou svého času anoncoval Václav Havel. Jasně, po sametu jsme byli všichni nadšení, mysleli jsme si, že nastane vláda práva, že zbohatneme poctivou prací, že ulhaní darebáci nebudou mít bez podpory ruských tanků za humny šanci... no, nestalo se, ale kdo nám brání proti tomu bojovat? Nebo se aspoň ozvat? Proč jsme tak hloupí a předpo...ní? A jak se sakra stalo, že z mladé generace, která bolševika nezažila, jsou ve většině neprůbojní srabíci, levičáci, kteří jen reflektují svoje "práva", místo aby si hleděli místo na slunci vybojovat!?! Copak nechápou, že "stát" není ničeho zárukou a že jsme na nejlepší cestě k tomu ty práva ztratit nejen fakticky (to už se stalo), ale i formálně??? Se všemi těmi bývalými StBáky a komouši ve všech možných funkcích...?
        • Naprostý souhlas. Je to tím, že ta starší generace byla vychovávána rodiči a učiteli, pro které slova jako tradice Zemí Koruny České, slušnost, morálka, pravdomluvnost, schopnost postarat se sám o sebe, byly skutečné hodnoty v jejich duchu vychovávali potomky. Jenomže komunisti považovali zmíněné hodnot za "buržoasní přežitky" ne-li přímo za sprostá slova a v tom duchu vychovávali rodiče a učitele nynější mladší generace.
          Bohužel jsme na nejlepší cestě, aby nám tady zase nějaký "spasitel" zavedl diktaturu a je jedno v jaké barvě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit