Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je pěkný hnus,jenom tak pro naše zloděje a tuneláře,jinak zatím je to technologie úplně k ničemu,zapráskaná republika hnusnýma kolektorama a výkon v porovnání s jadernou elektrárnou mizivý,člověk aby se bál vylezt na rozhlednu
  • Když svítí slunce a fouká vítr tak přebytek eletřiny budeme skladovat v silech a domácnosti v šuplících na noc a bezvětří. Jak jednoduché pro ty, kteří komunistockou pseudovědou fazika jsou nepolíbeni (s tím i souvisí znalosti jiné pseudovědy zvané matematika). Jen trochu znalý novinář by měl článek nadepsat: "Humanisticko-ekologické fantasmagorie".
  • Tak to je vrchol.Zrovna jsem dočetla článek,že se bude měřit teplo v domovech,nejdříve nám zařídí sankce a pak nám budou lézt do soukromí,tak to je síla.
    • Jak se překročí daný limit, tak nastane peklo a bude to stát prachy. Už nevědí, jak lidi odírat. *12* *16* *11*
  • K této zprávě jsem velmi skeptický. Zcela určitě by se elektrická energie nemohla získávat ze slunečního záření takovým způsobem, jako dnes, tj. elektrovoltaickými panely. To by asi na světě pro samé panely nezbylo dost místa pro člověka, přírodu a ornou půdu. Stačí se podívat na Českou republiku, jak ji fotovoltaická mafie zaneřádila. Takže energie za Sluce samozřejmě ano, ale ne pomocí současné technologie.
    • Zcela určitě by se elektrická energie mohla ze slunečního záření takovým způsobem získávat už i dnes a to na podstatně větším snížením energetické závislosti než dosud a podstatně rychleji a stát by to nic nestálo.
      Fotovoltaická mafie v čele s ČEZem už za to dostala zaplaceno, ti ostatní co uvěřili státu a jeho pobídce musí čekat 15-20 let aby se jim náklady vrátili a něco vydělali.
      Jinak, to co je na polích by nepokrylo anu 10% střech co jsou v republice, takže rezervy a možnosti jsou. Od letoška na nové instalace už nejsou žádné dotace a přesto ČEZ brání lidem a firmám si postavit za svoje peníze něco co by jím snížilo energetickou závislost na elektřině.

      Já se ptám PROČ ?
  • Do roku 2050 se hlavním zdrojem elektrické energie stane slunce - hlavně pro Japonsko.
  • mellys
    zatím berte dotace na smradlavý kotle a čekejte až budou panely za kačku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit