Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jourová se původně angažovala v otázce dvojí kvality potravin, ale po svém zvolení do evropské komise na to rychle zapomněla a s vervou se pustila do zavádění cenzury nepohodlných názorů. Říká se o ní, že je komisařkou pro cenzuru. Na těch dnes velmi častých mazání příspěvků a blokacích profilů Čechů na facebooku má taky svůj podíl. Víte, že v Rusku mají také svoji obdobu sociální sítě facebook, pod názvem V kontaktě? Na rozdíl od facebooku tam ale nic necenzurují a neblokují lidem profily za nepohodlné názory. Třeba připomenout, že cenzura je prvotním znakem nastupující diktatury.   

  • Tak jsme si vyrobili nepřítele a nezbyde nám nic jiného, než se tulit v náručí ušáků a byrokratů z EU. Až na nás "nepřítel" dupne, tak vydají ostré prohlášení a vykašlou se na nás. Jako v Mnichově a jako v roce 1968. To jsme úplně hloupí? 

    • mun.go

      Ano, fabrikace nepřítele je osvědčený narrativ všech propagandistů. Covid je nepřítel, Rusko je nepřítel ... a spojenci v EU, NATO i za oceánem nás chrání.

      Narrativ / narativ - způsob podání. "Stejnou událost, příběh můžete vylíčit (slovně, písemně, …) různým způsobem, různým úhlem pohledu. Vykladač příběhu může klást důraz na jiné aspekty děje než jeho předchůdce. Příčinou může být např. jiná životní zkušenost vykladače nebo pokus o manipulaci s posluchači, atd. Vykladače, kteří stejný příběh ve vhodnou chvíli vykládají různým způsobem nazýváme politiky. "

      "Nikde nelze nalézt jednoznačný a jednoslovný význam tohoto slova, přestože zvláště u politiků je jeho používání na denním pořádku."

       

    • Výborně, připosránka dne vyhrává hrdina socialistické práce soudruh Jindřich, blahopřeji.

      Vlezte si do skříně a počkejte až vás nepřítel vezme na milost.

      • vanhorne

        "Výborně, připosránka dne vyhrává"

        Putinovi zakopnici se vyznaji jak se vede zakopova slovni valka. Tu se nejake slovicko prida, tam se slovicko vypusti, oblibeny a ucinny propagandisticky trick. Podle jeho verze se Spojenci v r. 1968 dopustili zrady tim, ze se na Czeskoslovensko vykaslali. O tom, ze Spojenci byli vazani mezinarodni smlouvou, ze se nebudou vmesovat do zalezitosti Vychodni Europe, ktera byla Sovetskym Protektoratem, prirozene ani slovicko. A hned se muze spustit povyk, ZASE NAS ZRADILI! Ale i na tu Mnichovskou Zradu jsou ruzne nazory. I takove, ze kdyby Czeskoslovensko mobilisovalo, mohla se situace vyvinout jinak. Podle ruznych odhadu Czeskoslovensko mohlo Hitlera zastavit na nekolik tydnu. Behem teto doby mohli spojenci vyrobit dost velke mnozstvi chybejiciho valecneho materialu. Polsko sice melo smlouvu s Britanii, ale ta zatim nemela dost materialu a sama byla v nouzi. Polsko i kdyz zalostne slabe, prece se postavilo na odpor i kdyz bylo napadeno, jak z vychodu tak i ze zapadu. Takze ta Mnichovska zrada se muze jevit i tak, ze jsme mozna zradili sami sebe. Putinovi krtci o zrade by mohli vypravet.😂

      • Já gratuluji Vám k hrdinství.

        Roztrhnout košili na prsou a nalehnout na kulomet! Hřbitovy jsou plné takových hrdinů. Já osobně žádného nepřítele nemám. K ničemu ho nepotřebuju. 

        Doufám, že Vy přežijete. 

        • Proč by měl?

    • Tak nějak tu něco nehraje a trošku to skřípe. Nejsilnější a ekonomicky nejsilnější stát Evropy Německo se nějak do štvavé politiky vůči Rusku nehrne. Ba naopak - chce s ním ekonomicky spolupracovat. Podobně je to s Francií. Ten kdo štěká jsou hlavně malé postkomunistické země bývalého socialistického tábora a schovávají se pomyslně za EU. Jak to správně a trefně nazval Putin - ratlíci, kteří okusují kotníky. Německo chce vzájemnou a oboustranně výhodnou spolupráci s Ruskem. Tedy mír!!!!! A někomu to vadí a nechce to dopustit!!!!!!!!! Úžasné - dva národy, které proti sobě bojovali na život a na smrt - chtějí spolupracovat a žít v míru. Zato jiní, malí tajtrlíci, hrají užitečného hlupáka třetí straně, která umí hlavně vytvářet válečné konflikty na celém světě.

    • Jsme v diskusi, tak si dovolím napsat nesouhlasný příspěvek. Tedy, jak to vidím já.

      Jde o to, že my jsme si nevyrobili nepřítele, nýbrž Rusko po odchodu Jelcina a nástupu Putina zahodilo šanci spolupracovat s rozvinutější Evropou a začalo si chtít budovat velmocenskou pozici opovrhující rovnoprávným soužitím. Další příčinou je Putinův sen o obnovení SSSR - čímž se vůbec ani trochu netají.

      Ve smyslu vašeho příspěvku abychom si NEvyrobili nepřítele, museli bychom poslouchat direktivy z Moskvy ohledně naší zahraniční politiky, průmyslu a vůbec všeho. Když to děláme po svém, jsme jejich "nepřátelé".  Kreml nás totiž pořád považuje za svoje vazaly, kteří jen momentálně nechtějí poslouchat.

      Ony ty direktivy už částečně fungují. Kreml si ještě nediktuje kdo má být na jakém postu, ale díky panu prezidentu a premiéru se Rusům poměrně dobře daří určit, kdo nevyhovuje a má být odejit. Viz ministr zahraničí, odborník na jadernou technologii, nebo ministr zdravotnictví  jen v  poslední době.

      Taky přeju hezký večer.

      • mun.go

        Co je podle vás rovnoprávné soužití? Co jsou sankce USA vůči technologicky vyspělé Číně a ostatním, jim nenakloněným státům? My v ČR snad neposloucháme direktivy USA? Co jsou hesla "Make America Great Again", "Make America First Again" jiného, než velmocenská politika? V USA diktuje banksterská vojensko - politická klika i volbu prezidenta.

        Přeji příjemné probuzení.

        • vanhorne

          "vůči technologicky vyspělé Číně"

          Ktera ji napred musi ukrast a okopirovat aby ji mela. Cili se chlubi cizim zlatem, jak se rika.😂

        • Jaké probuzení? Když vy se budíte já jsem dávno po obědě! 

          😂😛😂

          Jinak byste měl vědět, že v mezinárodním obchodě existuje řada dohod, které je nutné oboustranně dodržovat. A Čína dlouhodobě tato pravidla nedodržuje si už štěbetají vrabci na střeše. Jedná se především o duševní vlastnictví, které Čína bezskrupulózně krade. Bohužel vydělané peníze neinvestuje do lidí, ale do zbraní a korumpování cizích politiků. Také na expanzi do Afriky. A Afrika, která se konečně zbavila kolonizátorů teď spadne prostřednictvím korumpovatelných náčelníků  do rukou čínských komunistů. 

          • vanhorne

            "Jaké probuzení?" 

            🍺 

      • Na svůj názor máte samozřejmě právo.  Plně jej respektuji. 

        Měl jsem na mysli, že abychom se zavděčili jedné velmoci, vyrábíme si nepřítele z jiné. nezlobte se, ale mě to rozumné nepřipadá. 

        Nemám rád direktivy z Kremlu, ale i z Bílého domu.

        A jste si jist, že nepostupujeme podle direktiv z druhého jmenovaného centra? 

        • Direktivy z Bílého domu, to je ruská propaganda na úrovni 50-tých let. 

          My máme občas direktivy z EU, a věřte, že mně některé hodně štvou a umím si od plic zanadávat.

          Ale my jsme součástí EU a máme možnost se podílet na rozhodování. Povšimněte si, že přijímat migranty proti naší vůli nás EU nepřiměla. A že tlak byl značný! 

          Zato za komančů se nikdo nikoho neptal, v Kremlu rozhodli, a už jsme tady měli děti ze Severní Koreje, Kubánce ve fabrikách (ti se mimořádně "vytáhli"), Vietnamce a Vietnamky v dalších fabrikách. Poláky v našich loděnicích neberu ani za cizince. 

          • vanhorne

            "Zato za komančů se nikdo nikoho neptal"

            A proto na Bruntalsku a Jesenicku usidlili stovky a stovky zaslouzilych soudruhu, partyzanu a hrdlorezu z Recka.       Nicholas Gage - He is most known for two books of autobiographical memoirs, the best-selling 'Eleni'. 

            Kteremu soudruzi partyzani popravili matku Eleni a vyhladili skoro celou vesnici. Byl natocen i stejnojmenny film. Eleni jsem cetl.😉

  • Tak jsme si vyrobili nepřítele a nezbyde nám nic jiného, než se tulit v náručí ušáků a byrokratů z EU. Až na nás "nepřítel" dupne, tak vydají ostré prohlášení a vykašlou se na nás. Jako v Mnichově a jako v roce 1968. To jsme úplně hloupí? 

  • goyim

    Jouzová je eurohujerský neobolševik. Té bych zakázal vstup i do knihovny.

  • Zrovna Jourové bych zakázal i návrat do republiky. Její neschopnost zamezit dvojí kvalitě potravin z ni dělá neužitečného id.ota!

  • V dětství jsem četl knihy o Vinetouovi, OldShaterhandovi atd. Byl tam taky jeden mladý ale šikovný kovboj. Všichni si z něj kvůli jeho mládí dělali legraci a zkoušeli ho různé zneužívat a ponižovat. A on místo, aby to mlčky trpěl, s nadhledem a humorem jim to vracel. Oko za oko, zub za zub. A když se ho ptali, proč se k nim tak hnusně chová, odpověděl jim......KE MNĚ SE MŮŽE KAŽDÝ CHOVAT, JAK SE MU ZACHCE, ALE AŤ SE POTOM NEDIVÍ, ŽE NAOPAK JÁ SE K NĚMU TAKÉ CHOVÁM, JAK SE MI ZACHCE. 

    Tahle metoda se mi zalíbila. Kdysi jsem se řídil pravidlem, udeří-li tě někdo, nastav i druhou tvář. Ale změnil jsem se, posledních nejmíň deset let každému vracím přesně to, co mi pošle. Efekt zrcadla. Fandím Rusku, že všem hlupákům vrací přesně to, co mu oni posílají.......někteří sice zuří, ale to je čistě jejich problém.......

    • Můj životní postoj. Kdo se ke mě chová přátelky, i já se k němu tak chovám. Pokud se ke mě někdo chová hnusně, nemám problém přepnout.

  • Tahle vlastizrádkyně by měla mít zakázán i návrat do České republiky. V EU prodala svoji duši a škodí naší republice.

  • Nebojte se, vše vyřeší s. MAN a pošle tam Nejedlého a Prasáčka (když tam chtěl letět kvůli Sputniku) Vše nám potom vysvětlí Ovčáček.

    • sedláku.Fakt? Obecně jsi tady zavedený prasič stránek jedině TY. Tak neodváděj pozornost někam jinam. Nikdo jiný nedokáže zaprasit tolik místy pitominama a útoky na druhé. Dědek sedlák prostě vede.

      • Okoune moravský , jediný prasič všeho široko daleko jsi ty. Už sebe jednou smiř s tím , ze jsi vždycky byl v životě ten , který tahá a do smrti bude , za kratší konec. Co ty by jsi kdy chtěl , nikdy nikoho nezajímalo. Tvoje největší samostatné životní rozhodnutí bylo když jsi si před lety směl vybrat mezi vidlemi a lopatou. Tak se podle toho také chovej. Jako bída  a lůza na pokraji. 

        • Aááá keťák všeználek promluvil.Lůza od popelnic se hlásí o slovo? No natřel jsi mi to. Stydím se. Ale od tebe zdejšího flašinetáře se to unese. Sprostá chátra v oranžové kazajce tady rozděluje vidle a lopatu? Páchneš celým netem svými vidláckými výrazy. To vy tam v živočišné jste všichni takoví řepani? Tak nasaď radiovku a vyvez kravičkám hnůj. Už na tebe volají.

          • Manuál jsi manuálem zůstaneš , to máš marný. Lopatos se poznají spolehlivě už z dálky..

            Mimochodem jsi už trochu schizofrenní vid ty ptáčku nebeskej. Jednou jsem hlavni prasič já , ted jsi mi titul odebral ty vesničane rozpolcenej a udělil ho svýmu důchodovýmu soukmenovci sedlákovi. Tak jak to vůbec je ? 

            Prej ti u vás říkají Africkej triplák ? Zasloužíš si vůbec takovej titul ? Že nevíš odkud to pochází je mi jasný. Jedinou knihu kterou jsi kdy doma měl byl 22 let neplatnej jízdní řád mezi hentýma dzedzinama tam u vás v tej morawyjó viď !?

            • Keťáku a že nevymyslíš něco vlastního. Vyhlášeným drbanem z vesnice jsem tě tady označkoval já. A ty zbývající bajky? Neříkej že máš z vlastní hlavy. Takto přesně se ti už někdo vysmíval, že? Zas se jen opičíš.

              • Reakce na příspěvek:

                Ale nejsme vsichni vesnicani jako ty . My nekteri mame dokonce i vic nez jedny monterky od hnoje a taky se denne myjeme . Mame doma tekouci vodu , vis ty chalupniku z podhuri. Smrdis az sem po dratech , fuj. Ze ty prase jsi se zase o vanocich nemyl. Urcite ne , o kterych naposled se ani ptat nebudu. 

  • Tu kolaborantku bych nepustil ani na hajzl!

  • Makak

    Nezdařený atentát na Lukašenka: Zamlčovaný pokus o palácový státní převrat v Bělorusku. Vrbětická fraška měla odvést pozornost. Pokusí se Biden zavraždit i prezidenta Putina? Z Moskvy zaznělo odstrašující varování

    klik

    • josef.chmela

      Od těch USA teroristů lze očekávat jen to nejhorší, války, teror, vraždy, palácové převraty, destabilizaci zemí a drancování nerostného bohatství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit