Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i s cenama najmu pojisteni apod. ???? ne chcete zapadni mzdy a vychodni ceny vy hlupaci čeští víc makejte a min plačte *12* moulove hloupí
  • pro Křesťana -Je sice hezké si koupit za plat jednu televizi ale pokud ten plat nestačí na jedno nájemné tak vám ta televize bude nanic. Je pravda že za komančů ten kdo pracoval nebyl o hladu!!! Dnes když máte děti a nevlastníte dům či byt , tak vám základní plat stačí akorát na přežití. A kde jsou výdaje na studia a kroužky dětí. Proč EU schválila letos v lednu min. plat v EU Francie , Německo atd. cca 7-8 eur/h ale ČR 1,58!!!!! to je normální otrokářství!!!! *10*
  • V případě že by min. mzda byla jako v Německu tak bych to viděl jako dobrou věc *3*
  • Že nebyl žebrácký stát? Ty jsi asi žil před rokem 89 v jiné zemi, ale já ne. Na TV, která stála 16 500 Kč jsi šetřil jak dlouho když jsi měl plat 2 200 Kč. Dneska i kdyby jsi měl plat 12 000 Kč. Tak si ji koupíš kdy? Diskuze s Tebou by neměla žádnou cenu mohl bych ti zde napsat sto příkladů. Jenom pro zajímavost dělník na západ od nás si vydělal na 3 TV za měsíc.
  • Ne každý to má na Západ kousek.To by se to vyplatilo.Díky komunistům tady nikdy žebrácký stát nebyl! Až za komunistů převlečených za demokraty.
  • Komunisti všechno zde již bylo a kam to došlo známe. Lidé makejte za minimální mzdu jinak Vás zavřeme za příživnictví. Jděte do prr.............komunisti. Nemusím makat v žebráckém chudém státě, ale mohu jít makat za hranice 35 000 Kč, za min mzdu. U nás je spousta lidí co jezdí ven na hranice to máme pár km. Nedivím se, že nejsou lidi na práci za min. mzdu když šikovní a pracovití jezdí na západ. Zločinecká komunistická strana měla být již zrušena.
  • Skoro bych souhlasil, jen kdyby ta poslední věta zněla: Proč Zeman, sluníčkáři a kavárníci rozeštvávají lidi, ale těchto skutečností si nevšímá? No a hned by se naskýtala odpověď. protože Zeman, ani dobroseři, kavárníci a slunečníci o skutečnou fyzickou práci nestojí Jen o žvanění. Tady jde jen o to, že není černá a bílá. Že není zlo Zeman a dobro kavárníci. Pro mne je to odpad oboje a tím, že to mnozí lidé nechápou, tak mají tendenci se přiklonit k jedné straně jen proto, že se jim zdá méně škodlivá. Až se jednou dokážeme zbavit obojích, bude lépe. Ale obě zla se budou odstranění bránit, to je jisté.
  • Článek se mi sice celkem líbí, ale opět zde chybí alespoň náznak řešení. Vyplývá z toho, že se zde už začínají omezovat lidská práva, zvláště, když se dříve dosti udávalo. A nikde není důkaz, že právě udavač a naštvaný občan není právě ten, kdo má patřit za katr. Omezení dávek situaci na chvíli vyřeší, dokud si lidé neuvědomí, kolik by měli brát za skutečnou lopotu v potu tváře. Ideální by bylo se záznamem příchodu a odchodu měřit i spálené kalorie, protože utahaný pracant potřebuje víc jíst než kravaťák, tak by na to měl také mít. V článku se také hovoří o moderních technologiích, které logicky vyřadí lidi, kteří by je neovládali. V praxi zas existuje velká spousta lidí, kteří studují vysoké školy, protože by je jinak nikde nevzali, ale intelektuálně či schopnostmi, na to nemají. Učí se špatně a chybí jim motivace k jakékoli práci, i když by mohli být teoreticky manuálně zruční. Jenže ona jaksi řemesla zanikají a ta, která ještě existují jsou špatně placena (textilní průmysl,..) nebo jsou obsazena lidmi z Ukrajiny (stavebnictví, zahradnictví...), po kterých firmy tak prahnou. Proč Zeman jen rozeštvává lidi, ale téhle skutečnosti si nevšímá?
  • Juch, juch, jupííí, teplouš Semjon Gayínek je tu naposled, PCHE, po kolikátý už???







    YEAH !!!
  • už tu jsi sám chudáku, všechny si vyštval svou hloupostí, také jsem tu naposledy tvá multinicková show je otrava *3*
  • A ještě si tu zhovadilost ohodnoť nafixlovanými body pomatený rusáku *7*
  • A o5 tu teplouš Semjon Gayínek dokazuje, že je pitomeček na kvadrát!!!







    YEAH !!!
  • Jsi vymatlanej zoufalec, zvýrazňuješ tu akorát svou nebetyčnou hloupost soudruhu BTWjurozzzzhrdinoPutineKulihrachu.
  • Tak takové možnosti jsou pro mne nedostupné. To jen dokazuje, že KulihrachBTW má zvláštní možnosti a plní tady úkoly zvláštního poslání.

    P.S. KulihrachaBTW bych nikdy nenazval zvířecím nebo jiným hrubým názvem a také nevidím důvod k neustálému teploušování a gajínkování.
  • Asi takhle:
    To se jen tak nevidí, takovej teplej vosel jako Semjon Gayínek nikde jinde na světě není!!!







    CHICHI !!!
  • Zkusím také jako KulihrachBTW také psát tučným a podtrženým písmem, jestli je to možnost obecná.
    A jejej, mně to nejde !!! *13*

    Takže je jasné, že KulihrachBTW není "obyčejným" diskutujícím, ale plní tady "zvláštní" úkoly. Kdopak ho asi úkoluje? *7*
  • Kosočtveráčku, už si konečně vyber jeden nick a nešaškuj tady coby BTW, Jirka, kritik a nevím co ještě.
    Máš cca 7 přezdívek a zbytečně zavšivuješ diskuzi svým bolševickým hálónovinářským slizem.
  • KulihrachBTW má zase poluci *15*
  • Až obsadí Ukrajinu, přijde si Putin i pro tebe. Bude totiž potřebovat nádeníky do Gulagů...Komunisti už sestavují seznamy nepohodlných osob, to je práce, po které vždycky toužili, už za Hitlera. *8*
  • Bacha, teplouš Semjon Gayínek je zde dnes za ekonoma, prostě socka mezi žebráky králem!!!








    WOW !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit