Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně budem studovat za svoje peníze. Nikdo nám nebude vyčítat vzdělání. *1* *1* *1* *1*
  • kteří volili TOP09 a ODS, já vás nechápu!
    Proč se rozčilujete k vůli tomu, že budete platit školné? *8*
    Kdybyste si přečetli předvolební programy těchto stran, tak na to, jak o sobě tvrdíte, že jste chytří, tak vám mělo dojít, že tyhle strany jsou prostě nevolitelné!
  • Patří Aby si studenti náklady na studia platili sami.
  • Za to,že většina národa chce aby si náklady na vysoké školy platily studenti celé,zavinili hlavně ti lékaři,kteří vyhrožovali odchodem do ciziny.Ale aby si uvědomili,že současní pacienti jsou ti ,kdo museli na jejich studia vydělat ,to jim jaksi nedocházelo.Předvedli se před národem tím:"Děkujeme,odcházíme" ,jako stádo sprosťáků.Komunisté také zavedli bezplatná studia,ale pak každý musel zařezávat,tam,kde ho bylo potřeba.To stádo politických lumpů,které se dostalo ke korytům,dělá vše,jak obyčejné lidi co nejvíce okrádat.Po další revoluci by bylo rozumné,takový lidský dobytek narážet na kůl,po řádném stažení z kůže.
  • zajímalo by mne,jak to bude s úroky z půjček na školné,když se začne dluh splácet až po dosažení průměrného platu.Někomu to může trvat roky,třeba učitelům,a za tu dobu se může dluh vyšplhat vysoko,nebo že by se jednalo o bezúročné půjčky?Nějak se o tom nemluví.
  • Naslibovat, nesplnit, rozvrtat být odejit. Nejhorší je pracovitej blb ve funkci. Po Kalouskovi a Drábkovi je tenhle strejda již třetí. Kdo to má proBoha vydržet? Kdo to má zaplatit? Že já? Odpověď čekáte ? Nasvrat,
    jó nasvrat. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit