Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvíce nepřijatejným ve školství se stal Dobeš, který z nás udělal jeho pokusem o další obrovskou krádež z dotacích z EU takový trošičku mentálně zaostalý národ.
  • Minist školství by měl věci více rozumět a radit se s odborníky. Pak ale musí mít právo veta a rozhodnout. Mnohé věci jako bývalý učitel bych prosazoval i já - například jednotná kritéria pro maturity. Není přece možné, aby měli dva středoškoláci maturitu a přitom jeden ji získal nástavbou u zednického oboru (tím se nechci dotknout zednické profese !!!) a další na prestižním gymnáziu ! Úrovni vzdělání bude vždy škodit to, že škola bude promíjet na soukromých nebo i jiných školách mnohdy flákače z bohatých rodin, kteří vlastně zaplatí svému synáčkovi absolutorium!
    Dnešní protestní akce proti zavedení školného veřejnost vnímá čistě jako špatnost v tom, že by se za školu mělo platit. Proč se nezveřejní, že forma získávání na školné je špatná. Vždyť můžeme ze státní kasy platit vzdělání, ale nějaká spoluúčast studentů musí být! Pokud ne, pak to vypadá i dnes na mnoha uměleckých a filozofických šlolách tak, že je to velká svoboda pro mnoho flákajících se studentů za státní peníze. To tak prostě je!
    Je pěkné mít zdarma vzdělání a pak si po vystudování stěžovat na úroveň platů a odejít do zahraničí ! To jsou pak důsledky něčeho nedobrého. Nikdy nebyla vysoká kvalita tam, kde je to zdama. Někteří namítnou, že student musí mnoho peněz utratit za učebnice! Tak to už bychom mohli říct, že když musím vyvézt dítě na týden o jarních prázdninách na hory, aby byly na čerstvém vzduchu, tak ať mi zaplatí stát tu dopravu! Tak buď chce někdo studovat na vysoké škole a pokud bude opravdu dobrý, může z toho v budoucnu vytěžit nebo ať tam neleze!
    Tím ale nechci ospravedlnit pana ministra. Podle mého názoru pan Dobeš není dobrý ministr a měl by ho někdo nahradit.
    Ale mnohé veřejné diskuse ohledně školství jsou prostě komické.
    A kdo zná trochu situaci ve školství, tak ví, že co učitel, to názor a na jedné škole se učitelé nemohou domluvit protože se někdy rozumně uvažující člověk diví, co se v hlavě i učitele může zrodit! To můžete pochopitelně vztáhnout i na mne
  • DEMONSTRACE PROTI TÉTO ZLODĚJSKÉ VLÁDĚ.......přiďte......15.března 2012, chce svrhnout tuto vládu
  • Likvidují všechno a všechny,. Sami si nadělují statisícové odměny a nic jim není svaté. Stejně tuto zemi dovedou do bankrotu. Je to všechno záměr a někdo tady tahá za nitky. Vím asi kdo to je a proč. Přijˇfte 15. března na náměstrí demonstrovat proti této zlodějské vládě. Bude se konat v Praze a ve všech velkých městech.
  • Jestliže si všichni musí dle ministra financí zvýšit daňové výdaje je to krok do prázdna.
    Důležité ve státním rozpočtu je přestat žít na dluh a zaplatit to na co ve státním rozpočtu
    jsou peníze.
    Půjčovat si peníze , aniž je zajištěno zaplacení ůvěru je zbytné.
    • Ať začnou u sebe. Republiku rozkradli, lidi ožebračili, ale sami se nažrali až k prasknutí. Měl by přijít nový únor.
  • Za chvili to tady bude jak v nejhorsim rozvojovem state. To jsme dopadli. *16* *16* *16* *11*
  • Ve školství jsme zažili ledacos.Ovšem takový chaos a rozvrat snad ještě ne .Lecos bylo v minulosti zideologizované ,lecos nedokonalé ,ale celková úroveň byla velmi dobrá a celý systém fungoval , měl výsledky !A co dnes ?Pan Dobeš se snaží porovnávat úroveň jednotlivých základních škol a naráží na nepochopení .Proč? Někdo se bojí výsledků?
    A co se školou ,kde na 2.stupni je ve 4 třídách c e l k e m 30 žáků a vyučuje se zčásti ve spojených třídách !Žáci přicházejí o desítky hodin samostatné výuky.Jak asi vypadá hodina chemie,fyziky ,matematiky ,češtiny atd.Jaké pak jsou znalosti atd.Kam to vůbec všechno v tomto státě spěje?Pan Nečas se zatím do kamery žoviálně usmívá ,vše se řeší a projednává na grémiu ................Jeden by zaplakal .
  • Vážení,
    všechny normální země se snaží zlepšit stav rozpočtu především na straně příjmů, škrty se nikdy a nikde žádná krize nevyřešila. Společně s Estonskem a Slevenskem jsme jediné země na světě s tzv. rovnou daní. Stačí zavést progresivní zdanění a nemusí to být zrovna švédský model, a bude dost peněz na školství i zdravotnictví. My holt musíme být pořád v něčem výjímeční.
  • Kdyby to nebylo tak vážné,tak se jeden musí smát,a to dost nahlas.To je tak,když levá ruka neví,co dělá pravá a jeden tady už přestává rozumět úplně všemu,jeden chce úspory,druhý o tom neví,jeden chce propouštět,druhý neví proč,jeden rozesílá informace,druhému chybí jakákoli logika - no,hlavně se páni ministři domluvte,co vlastně chcete a na čí účet ty ušetřené peníze pošlete.Ale na oplátku zase máme nejlepšího ministra školství a nejlepšího ministra galaxie,co se týká financí.A ty se občane můžeš divit,stejně to nepochopíš. *16* *16* *16* *16*
  • Škrtat se bude ve školství, zdravotnictví, zkrátka všude. Škrtneme hasiče, policisty, škrtneme celý stát. Hlavně když zabráníme, oddálíme, zmírníme na minimum progesivní zdanění. Trestat přece šikovné a zejména "šikovné" je přece nepřípustné. To si raději "šikovní" najdou nový stát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit