Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Já jsem se o přidání  do té skupiny zajímal vloni na podzim a teď to vypadá tak, že projíždím nabídky práce Plzeň na webu :D https://cz.jobimi.com/prace/plzen/ :) Nějak jsem se nepohodli a vyeskalovala situace, kdy jsem si fakt už delší dobu myslel, že někdo fakt má velký zájem na to, abych se toho všeho neúčastnil.

  • Já si myslím, že je hlavně s podivem, že stále a dokola Češi takovéhle elity volí... *1*
  • Je s podivem sledovat drzost socialistických politiků, jak křičí na všechny kolem, co jsou jenom trochu úspěšní a mají něco více, než ostatní. Tento příklad hejtmana je malou ukázkou toho, jak se umí socialističtí politici o sebe postarat. Stačí si vzpomenout jenom na pár jmen např. ostravský Palas, Paroubek. Gros, Jandák a další a další. Vymýšlejí zákony na prokazování majetku, které jsou ale neplnitelné, protože kdyby všichni politici měli prokázat k čemu došli nezákonně, podvodem, lstí, korupcí, tak by asi většina skončila v base. A musím přiznat, že se to netýká jenom socialistických politiků. Napříč politickými stranami. Za komunistů se říkalo o těch, kteří ve velkém kradli a dokonce si z kradeného postavili domy, chaty a pod., že kdyby z domu spadlo vše, co bylo ukradeno, zbyly by jenom trosky. Kéž ba se to dalo aplikovat na naše politiky. Hned by stoupl prodej stanů.
  • josef.servit.9
    Socani, spolu s ODS jsou tou žábou na pramenu!§§§!Prcek Fiala porád vyskakuje, ale neví proč?§!Kdo bude ten co je vymete??? Vyhraje volby?
  • Ňuf ňuf Káťo, já jsem tvůj Hlídací pes Škubánek!!!


    PCHE !!!
  • stejně jako Echo neuvěřitelná sra*ka, co si hraje na korektní médium. Přebírat články odtud jen svědčí o naprosté debilitě pisálků tohodle jakože zpravodajského serveru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit