Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pojďme je vykopat! Blaničtí rytíři povstaňme *16*
  • Přečtěte si jak to bylo se sametovou revolucí a pochopíte jak je to dnes ... pokračuje to dál.....
    jak uplacené rodinné klany které jsou dodnes ve funkcích a postech s pomocí STB z národa udělali pitomce a teď jsou z nich milionáři .... Švihlíková má pravdu, chtějí ne víc, ale už vše....
    http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/67-miroslav-dolejsi-analyza-udalosti-17-listopadu-1989
    http://listopad1989.wordpress.com/2010/07/29/0001/
    • Přesně tak. Myslím si to samé. Vypráskat je všechny zloděje bičem.
  • Krásný živod před rokem 89 se vám nelíbil tak jste zvolili zlo, tak si ho užijte!
    • Krasny ten zivot byl jenom pro komunisty.
    • Horo, Horo! Ty starý komunisto, vypadá to tak, že i PS VB (Pomocná stráž VB), čili komuni-
      stický fízle obecný, který i za jedno pivo udával!
    • Horo, Horo, ten Alzheimer tě ale bere, viď chudáku?
    • Před rokem 89 měli možná krásný život někteří majitelé rudé knížky "nadčlověka" a pak primitivní živočichové. Ale většina občanů žila v komunistickém pracovním táboře, obehnaném ostnatými dráty a dráty s vysokým napětím. Po roce 89 jsme získali SVOBODU, a to je ta nejcennější hodnota pro ČLOVĚKA. Někteří živočichové v lidské podobě by možná dali přednost tomu pracovnímu táboru, hlavně aby se nemuseli o nic starat a rozhodovat. Ale komu se po tom stýská, stále má možnost emigrovat do Ruska, do Běloruska nebo do severní Koree.
      • I ti, co nikdy žádnou rudou knížku nedrželi, si žili v pohodě a měli jistotu, že z nich nikdy nebudou bezdomovci a nebudou stát měsíce ba roky na pracáku. Je vidět, že ty se na těchto stránkách opravdu nadřeš, non stop. Starat se a rozhodovat museli lidé i tehdy, komunisté o všem nerozhodovali, zatímco dnes rozhodují v Bruselu, na Wall Street, ve Washingtonu téměř o všem, ty si ani nevrzneš a bude ještě hůř. Navíc tě sledují přes kamerové systémy, GPS,, mobilní telefony, bezpečnostní agentury, STB bledne závistí. Meanstreamová média ti doslova zatemnila a vymyla mozek, hloupá tečko. . Navíc mezi ČSSR a ostatními státy tehdy byl propastný rozdíl, stejně jako je dnes mezi Švýcarskem, Švédskem, Litvou, Rumunskem, Pakistánem, Etiopií, Nigerií a pod. Všude tržní ekonomika . Majitelé rudých knížek nikdy nedokázali krást tolik, co dokáže povl, co se pasoval na elitu, dnes. Tak se tečko uklidni.
      • Jak to bylo s tou svobodou a demokracií - doporučuji přečíst a doplnit si vzdělání, když jste tak chytrý. A nevím kdo Vám ta pitomosti nakukal. Já jsem v té době žil, vy asi ne.
        http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/67-miroslav-dolejsi-analyza-udalosti-17-listopadu-1989
        • Také jsem v té době žil. A dokonce vystudoval a měl i zajímavou odbornou práci. A rudou knížku jsem neměl. Měl jsem však ten "správný třídní původ", takže mi soudruzi nevyčítali mé předky a navíc jsem pracoval a neustále se učil nové věci. Svobodu a demokracii jsme tenkrát neměli. Teď ji však máme.Záleží ale na tom zda a jak ji využijeme. Demokracie totiž vyžaduje samostatné a zodpovědné OBČANY, kteří spravují svoji zem prostřednictvím volených zástupců. Jestli ale někdo volí "své zástupce" podle nesplnitelných slibů nebo dokonce je líný zvednout zadek a jít do volební místnosti, pak takového jedince nelze nazvat samostatným a zodpovědným občanem a měl by být zvolem volebního práva.
          • Ty jsi moh vystudovat tak pomocnou školu, hlupáku, jsi hloupější než osmileté dítě, trotle!!
  • Chce to začít hned investovat do zprovoznění katovských mučíren.Pak hned razit heslo.že kdo chce dělat,tak si práci najde-Lumpů.kteří tuto zemi zbídačili je hodně.proto když všichni nezaměstnaní přejdou do pracovního poměru na katovské mučírně,začnou všechny lumpy úspěšně likvidovat a znárodňovat veškerý majetek vlastizrádnžch rodů,tak nebude nutno si dlužit na podpory v nezaměstnanosti.Bude pak platit,kdo chce dělat, tak si práci najde.Třeba na katovské mučírně..
    • No proto, už jsem odporážení v katovských mučírnách postrádal *1* Jaroslav Klas for president!!
  • Paroubek už se domluvil s Marťanama?
  • A to bude tečka za Havlovou "láskou a pravdou", definitivní!! *15*
    • Čechy tak nezotročili komunisté,ale ti lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci.Tyto všechny lumpy je třeba odporážet na katovských mučírnách co nejkrutějším způsobem a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
    • ... ty jsi definitivní, trotle :)))
      • ty jsi kozomrd
  • Zajímalo by mne kolik lidí si všimlo, že teď v prosinci je to přesně 100 leté výročí co byl schválen takzvaný zákon o FEDERÁLNÍ REZERVĚ jinými slovy do praxe byl uveden a zlegalizován zločinný mechanismus padělání peněz a vydírání, jež přivedlo nejdříve USA a následně celý svět do dluhové pasti a na buben. VÍTEJTE V MATRIXU....
    • Velmi dobře, synu...je dobře pro národ, že jeho Paměť nemusí být na všechno sama! *5*
  • Už se stalo. Ta zdivočelá privatizace a pan "Čistý" se svou konkubínou a převlečený pan Kalousek to předvedli národu s církevními restitucemi, které zajisté skončí v kapitalistickém Vatikánu. Dříve se tomu říkalo rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví. A to nechci nikomu stranit. Bohužel politici v područí finančníků jen vysávají. No, uvidíme kde to skončí. Bude to zajímavé.
    • V porovnání s těmi lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci,to aby i komunisté padesátých roků nosili svatozář.
  • Vážení, je to a bude to tragédie.Když se po 89.roce, projevila se u nás zvlčilost,která to dovedla tam, kde jsme dnes! Slušní lidé,kteří měli tu odvahu v dané době té divoké privatizace na začátku 90-tých let, doslova upozorňovali na nebezpečí, které ne že přijde, ale které už přišlo. Ten Damoklův měč již dopadl! Takže kde je naše družstevnictví? Kde je naše prvovýroba, která vedla k soběstačnosti? Kam se poděla naše průmslová vyspělá základna? Kam se propadá ještě v současné době to, co nám zbylo,jako jsou hutě na Ostravsku a zároveň tak doly? Spolu s tím jdou do úpadku sociální jistoty národa!! Je opravdu smutné se dívat na nadnárodní monopoly, ne-li korporace, kteří drží ruce nad finančními zdroji, když k tomu jim pomáhají lotři z podsvětí, kteří si své neoprávněné zisky převádějí do daňových rájů o kterých slyšíme ob den, jako např. Panenské ostrovy a pod.
    Jak se potom můžeme těšit na zlepšené sociální podmínky našich lidí a tím zlepšení i samotné kvality našich životů, které jsou nedobré právě otravami z neodsířených komínů našich chemiček, špatně odfiltrovaných zdrojů prachu cementáren a elektráren, kde dochází k častým výpadkům, včetně odsíření. Kde jsou ty "dobře" vynaložené finance na tyto servisy včetně chybějících vylepšení záležitostí pro všední život jako jsou např. dálnice, silnice 1.i 2. třídy, které jsou navíc úmyslně ničeny nejen tiráky ale i dalšími těžkými nákladními vozy, aby jejich zaměstnavatelé uspořili za platby a odvody k použití právě silniční sítě, která by měla být mekkou kvality! Kde jsou proklamace těch státních úředníků, kteří jsou neoprávněně za tuto špatnopu kvalitu velmi dobře placeni takovou měsíční mzdou, že můžou zajistit i své potomky do 5.kolena... Bylo by tohoi povíceru, ale nemá to cenu zde uvádět. Brečím prostě na nesprávném hrobě a ti, co za to můžou, se jen smějí...
    • Ano souhlasím- průmysla a zemědělství je totálně zdevastované a zničené, lid porobený zubožený a stát rozkradený - není kde už brát- ale všichni si za to můžeme sami- neb všichni jsme tu byli a mohli chodit k volbám - stačil na ně jen selský rozum - jen historir za sto let ukáže jaký byl Havel a Klaus ničem gauner a pitomec.
  • Tuto ekonomku moc nemusím, ale v tomto článku ji ( i jak vzpomněla i Klause...) musím jím dát za pravdu:
    1.)národní ekonomika neexistuje a na tom mají stejným dílem podíl všechny vlády (pravé/ levé) od tkzv. sametové revoluce. Bez rozdílu,- rozprodali a zvlášť ČSSD( 1998-2006) surovinové zdroje od uhlí až po pískové lomy + banky při velké privatizaci (OKD. MUS...) !!!
    2.)zemědělská půda denně ubývá o 15 ha !!! Vlivem špatných ( MĚKÝCH) zákonů a norem a nevymahatelnosti práva dotčených osob, které jsou zatlačovány developerskými zájmy do pro ně neřešitelných pozic !!!!
    3.)ano struktura "národního" hospodářství ještě trochu kopíruje předešlou socialistickou strukturu i když jsme se z velké části oprostili od tkzv. největší kovárny pro RVHP, která byla náročná na všechny vstupy(energie, suroviny,atd.) pro naši ekonomiku.
    Vina je každá vláda, která tu doposavad vládla, nemajíce žádnou vizi na základě surovinového a výrobního potenciálu , možností, vzdělanosti a umu zdejší populace
    4.) to co se vytvořilo a vytváří , tak naši politici neumějí ( nechtějí) využít ku prospěchu této země, tudíš jsou špatnými hospodáři !!!!!!!! A MĚLY BY NÉST PLNOU TZN. POLITICKOU I TRESTNĚPRÁVNÍ ZODPOVĚDNOST !! VŽDYŤ JSOU TO ZAMĚSTNANCI A ( JEŠTĚ K TOMU VOLENÍ..) NÁS VOLIČŮ !!!! ŽEŇME JE K ZODPOVĚDNOSTI A NEBUĎME JAKO OVCE JDOUCÍ NA PORÁŽKU !!! *1*
    • naprosto souhlasím
    • Všechny straníky stran,které se zde po komunistech prolhaly k moci,je třeba brát jako vlastizrádné zločince zralé na co nejkrutější odporažení na katovských mučírnách.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit