Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I přeze všechno jsem "hrdý" na to, že naše zbraně pomáhají eskalovat a prodlužovat konflikt a zabíjet další lidi.


  • Takže jinými slovy Zelenský EU vydírá (nebo USA přes Zelenského?). Putin a Merkelová to čekali, že to příjde, krádeže plynu i vydírání ze strany kyjevské fašounské junty. Krádeže ruského plynu ze strany Kyjevské junty už tu byly dřív. I bez rusko-ukrajinské války by na to přišlo a proto Rusko s Německem stavěli podmořské plynovody, které by omíjely zkorumpovaný a zlodějský pseudostát na drátkách americké Deep state. Mafii Deep state právě ty podmořské plynovody a spolupráce Ruska s Německem vadilo nejvíce. Již v roce 2015 o tom mluvil ředitel americké stínové CIA, zpravodajské organizace Stratfor, že hlavním úkolem USA bude zabránit spojenectví Ruska s Německem.  

  • Takže ne ten z Kremlu.Ale Voloďa se rozhodlnám všem přiškrtit? A to jako proč? EU má u něj vroubek.Málo pomáhá? Málo peněz posílá? A to si jako dělá kozy? Jsme tady už dost zatíženi válečným konfliktem.My všichni kterých se to vůbec netýká.A nyní nám ten komu pomáháme pichá kudličku do zad? Právě ten kterého jsme nechali na začátku války horlivě mudrovat z velkoplošné TV na Václaváku? Hochu to celé špatně skončí.Moc špatně.Na tvojí straně už jsou nyní jen ti ve Strakovce a sněmovně. Pamatuj na to.

    • To je multimilionář, žádný chudák, umí výborně hrát jako herec divadlo dle not z USA a přituhuje s vydíráním EU/NATO. Kolomojda, co se ztratil do Švajcu ho významně do funkce podpořil.  V nejhorším včas zdrhne jako on. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit