Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amíkům není radno věřit ani to, že jejich prezident je Obama.
  • Je to jen krátký odstaveček,který se hodí k hodnocení celé situace.Peníze,peníze a zase peníze = pochopitelně válka,válka a zase válka a to je systém kapitálu!
    ALBERT EINSTEIN
    Vyšlo v Monthly Review, New York, květen 1949.
    Toto mrzačení jednotlivců považuji za nejhorší zlo kapitalismu. Náš celý vzdělávací systém tímto zlem strádá. Přehnaně soutěživý postoj je vštěpován do studenta, který je vychováván k uctívání zištného úspěchu jako příprava na jeho budoucí kariéru.
    Jsem přesvědčen, že je tu jen jeden způsob, jak odstranit toto vážné zlo, totiž ustavením socialistické ekonomiky, doprovázené vzdělávacím systémem, který by byl orientován na společenské cíle. V takové ekonomice, kde jsou produkční prostředky vlastněny společností samou a kde jsou využívány plánovitě.
    PS:Pochopitelně vybráno z asi 2A4 ale nechá se dohledat na netu.
    • Ještě přeji Asadovi aspoň ještě jednou tolik 48+48=96 !
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Ba%C5%A1%C3%A1r_al-Asad
  • Pod kontrolu OSN by měli dát všechny zbraně hromadného ničení v prvé řadě USA, Francie, V.Británie, Rusko nevyjímaje, pokud zbraně mají, a samozřejmě všechny další členské státy vojenských paktů.
    Krokem k řešením konfliktů není kontrola syrských chemických zbraní, ale kontrola zbraní hromadného ničení i konvenčních zbraní vůbec. *5*
  • Imperalisti jsou sv*ně
    • A nejhorší je ruské impérium!
      • hevere hevere, není ti divné, že držitel nobelovy ceny za mír horuje horlivě za válku a ex člen KGB se jí snaží zabránit???
  • Pětadvacetiletý student Vyšší grafické školy v Jihlavě Tomáš Jajčík odlil 850 pánských přirození, naložil je do nákupního vozíku a vystavil v jihlavském nákupním centru. Svou práci považuje za umění. Stejně tak jeho profesor Tomáš Gryc, pravděpodobně také umělec: "Je to mimořádný počin svým rozsahem, hloubkou i nasazením studenta. U nás to je ojedinělá práce tohoto druhu," prohlásil v MfDnes o Jajčíkově počinu.
    K dokonalosti uměleckého prožitku chybí v Jihlavě jen krůček: Aby oba pánové odlili a položili mezi penisy také sami sebe...
    (Časopis Reflex)
    • Dávám + *1* *1* *1*
  • Ale prd, důvod na válku se vždy najde.
    • Za vším hledej především prachy. Marxističtí teoretikové považovali válku za jiný prostředek ekonomického boje. Takže pokud si uvědomíme, že za Velkou louží jede vojensko-průmyslový komplex na plný kule, jsou sklady plné zbraní. A řekněěte mně, který výrobce vyrábí své zboží na sklad, že? Podle pravidel obchodu zboží se musí točit v oběhu v účelu, k jakému bylo vyrobeno. Auta jezdí, šicí stroj šije, lodě plavou, letadla létají. Zbraně tedy buď zabíjejí nebo se jich používá k nátlaku a hrozbě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit