Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zvedá se mi kufr a chce se mi zvracet, jen když vidím fotku této bestie, Hitler byl proti ní navoněný frajer
  • Merkel, jako spousta politiku, nejdriv zvani a pak ''mysli'' a stejne jako oni se pak naivne brani = mela nepresne informace...vytrzeno z kontextu...bylo to mysleno jinak...atd...
    • Bylo by velmi naivni, takhle Merkel podcenit.
  • Zeměkoule je přelidněná, těch 7,5 miliardy homo prý 2x sapiens (moudrý) je na tu Zemičku moc. A dokonce poroučeli větru, dešti... Někteří jsou pracovití, pilní a někteří se chtějí také mít dobře. Ona to Příroda srovná.
  • dzixy

    Domnívám se, že začínající krize o migrantech, ale nejenom o nich, naznačuje, že volby do zemských sněmů jsou nedaleko. Zda v nich Merkelová pozná jak voliči odmítají její plány zaplavit Evropu nelegálními migranty a migranty vůbec. Je už opravdu čas, aby se Němci probudili ze svého bláhového snu o blahobytu, který ji zajišťuje Merkelová a ukázali, že nemá místo, jako vůdce země. Co už Němci zažili, a co je ještě čeká, je toho dost dobrým důkazem.

         Mělo by platit, že země, která si migranty pustí na své území, ať se o ně také postará. Platí to v poslední době zejména o Španělech, kteří otevírají náruč migrantům a chtějí je poslat dál do jiných zemí, které by se o ně měly starat. Oni zůstanou ti dobří, a ti, kteří je odmítají, a právem, jsou nakonec ti špatní. A mělo by to být naopak.

  • Trochu hořkosti mi jde na jazyk.

    Uprchlík bez dokladů se může po EU "volně" pohybovat, ale cizinec s jednovstupím vízem (s platnými doklady) má problém dojet autem z Čech do Bulharska jelikož vízum není evropské ale schengenské a ne každá země EU je v Schengenu (o těchto skutečnostech se cizinec zpravidla dozví až na hranicích).

    Takže zde máme otázku proč má uprchlík bez  dokladů  víc práv jak turista s doklady.

    • Protoze se jedna o rizenou muslimskou invazi, podporovanou t.zv. "elitami" EU. Pochopil?
  • Paní Merkelová nechápe nynější situaci v evropě  zastává pochybný názor ohledně migrace a jejího řešení , poviné přerozdělování a kvoty kničemu nepomůžou Ti co dnes naříkají kvůli situaci s migranty si ji zavinili sami uprchlick krlosti se událo mnoho zlého vměšování do záležitostí jiných zemí ze strany Francie , Španělska nebo Velké Británie či USA zavádění demokracie v africe nebo protlačování křestanství v Asii bylo nesmyslné každá věc má svůj vývoj a násilné akty vojenské nikdy nemůžou prospět díky tomu máme chudobu na některých územích afriky nebo asie .V dějinách jsme se poučili dost o německé mentalitě milioný lidí zato zaplatilo životem .V4  je konzistetní .
  • Paní Merkelová, zdá se, žije v jiné realitě. V duchu hesla: "zvládneme to" a v naději zázraku bude svůj menšinový názor prosazovat až do svého politického konce. A ten může přijít brzy, třeba už zítra.
    • dzixy
      I já si myslím, že čím dříve, tím lépe pro celou Evropu, nejenom Němce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit