Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To všechno je jedna velká sranda, kterou by nevymyslel ani Švejk!Jen jsem zvědav, koho si "modré straky" zvolí za předsedu poslaneckého klubu.Když tak jeden přemýšlí o tom kdo je z nich nejvygumovanější, tak ho napadá, že by to mohl být jistý rychloabsolovent Plzeňských práv a raketový doktor, syn obdivovatele mezinárodního zkočince Pinocheta a poslanec z povolání-těch titulů je jaksi trochu moc, takže již ani nemusím udávat ctěné jméno.A to už potom nebude sranda, ale tragedie!Takhle Rasochu a Hořejšího na něj, ale ti prý nyní nemají čas, protože začínají organizovat slavnostní "Te Deum" pro nejslavnějšího budoucího superministra, tedy původem Jihočecha.Rasocha prej to bude dirigovat, a Horejší mu bude utírat pot z čela
  • Co bude paní Pako na obraně dělat, aby nedopadla jako Marie Terezie!
  • No řekla bych, že KSČM nemusí dát v příštích volbách ani korunu na reklamu. To budou perné dva roky do konce téhle vlády, co ještě někde zbylo rozkradou - hlavně že je to protikorupční vláda a plná odborníků. HA!!!!
  • Tato vláda vznikem, udržením se za každou cenu, je opravdu kuriózní. Tento akt, snad ne poslední, to jenom dokazuje. Zřejmě obě vládní strany již nemají žádných osobností, když takové "Béčka" jmenovali do vládních funkcí. Množství vystřídaných ministrů, a poslední jmenovací akt to jenom dokazuje. Škoda, že Klaus nenajde odvahu tyto figurky nejmenovat do funkcí ministrů. Jistě tím vším vejdou do dějin, jako nejkurioznější a nejpodivnější vláda, co zde kdy byla. Aspoň v něčem první.
  • Tak,teď už ti z k u r v e n c i rozkradou zbytek v čele se z m r d e m Kalouskem.
  • Tito uchazeči o ministerské funkce byli vybráni v náročném výběrovém řízení, kdy dokázali vyřadit takové kapacity jako jsou brouk Pytlík, Mat ale i Pat či Neználek. Hlavní kandidát na post ministra obrany koza Líza bohužel zcela propadla v leštění klik a rektálním alpinismu. Vybraným kandidátům gratulujeme a nikdy, nikdy jim to nezapomeneme.
  • A už je to tady Kačenka teď ještě dokáže vytlouci z armády poslední kasu pro sebe a stranu(svou).Ještě by mohla zaspívat to už tady bylo,nebo že by něco jiného. *2*
  • Kačetr Donald bude prezidentem, myšák Miky předsedou vlády a my všichni z Kačerova si rozdělíme ministerské posty,Ferda mravenec, sice svolá k demonstraci všechen hmyz, ale přes to, že poradce jim bude dělat jistý nahnědlý Jihočecch Rasocha, zmohou tak akorád "prd a ořech"!
  • To je teda superhnus ! Vojáci, jste tady akorát pro srandu králíkům a politikům !
  • Pozor na řečeného Pištu Žigu - tečku, je to kovaný komunista který měl před rokem 89 vysoké funkce ve straně, nyní hraje velkého antikomunistu, je to dobrý herec a zatím se mu to daří, ale je to jen zdání, duše komunisty v něm zůstala, neskočte mu na lep !!!.
    • Proč to pořád kopíruješ ty neumíš psát????? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit