Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No - primární je kdo se tady snaží zažehnat válku a kdo o to nestojí.

    Jeden ani nemusí číst správy. Stačí projed diskusi a je mu jasné kdo je kdo.
    Tak že ž vám v příští válce někdo pozabíjí půl rodiny nezapomeňte jim koupit věnec z věnováním JÁ VÁLEČNÍK zbabělé matce a mojim děckám. Hlupáci.
    • jasně, víme to, o mír v regionu a u blízkého souseda stojí v první řadě Rusko, kdo by chtěl sousedit se státem, kde plane občanská válka, pak separatisté, protože na jejich rodiny je útočeno a jejich domy jsou rozstříleny... no a pak asi běžní ukrajinští vojáci, kteří nechtějí bojovat za zloděje a nácky
  • Někteří lidé na Ukrajině jsou tak zfanatizovaní malou menšinou nacionalistů,že to nemá obdoby.Je zarážející,že tito Ukrajinci se stávají hříčkou zfašizované části proto,že chtějí oprávněně lepší život ve své zemi.Jenomže ten zrovna jim utíká mezi prsty v bojových ztrátách nejen lidských,ale především materiálových.Proto zchudlá Ukrajina předtím se stává ještě chudší nyní-po těžkých bojích občanské války.Přitom se bojuje v místech,která byla před 70 lety svědkem velmi krvavých bojů 2..svět.války.Tehdy to byla jatka pro vojáky wermachtu a Rudé armády.O velkých ztrátách civilistů nemluvě.Toto se,ač v menším měřítku, opakuje.Je to řízená nenávist dvou podobných etnik,nebo je to záměrná,geopolitická hra jedné velmoci,která je přitom velmi,velmi vzdálená geograficky od míst bojů?Není těžké pochopit,která je to varianta.
  • Trane směšný jsi tu akorát ty!

    Profašistické Tiscali. Prostě ti vadí že je tu svobodná a ne cenzurovaná debata kde
    mohou zaznít i protiruské příspěvky. Koukám že KGB pracuje ořád stejně.
    Dříve dělala z nepřátel totalitní rudé vlády nepřítele lidu a dnes fašisty! *2* *2*
    • toto nemá se svobodou nic společného,hromada komentářů je smazána,nebo doplněna,stačí udělat malou zkoušku.Cenzura je větší než za bolševika před rokem 89,jen naivní lidé to nepochopili a nechávají se manipulovat germány zaplacenou propagandou.O nic jiného,než o čtvrtou říši zde nejde,ale to Rus nikdy nedovolí a ta německá prassnice spláče nad výdělkem.
      • Aaaaa oni jsou na Krymu gernáni ??? V neoznačených uniformách ??? A vyznamenává je germán putin ??? *1* *1* *1* Se divím že při vašich znalostech a všeobecném přehledu umíte psát ..... Nebo vám to z azbuky někdo přepisuje ???
        • zdravím Stanleyho do diagnostického ústavu ! pustili tě k počítači hochu?Kdepak máš vychovatele?
          • Soudruhu soudruhu, už zase nevíš kudy kam, tak urážíš a nadáváš. A instrukce z Moskvy nejdou a nejdou...
  • diskuse naprosto zbytečných českých ubožáků typu pičinky pusinky,soudružky pičinky pusinky a dalších duševních úchyláků a trosek ,které doma nikdo neposlouchá,tak mají potřeby svoje prázdné a tupé názory někde prezentovat,tudíž si našli tady to profašistické tiscali forum řízené neobolševickou klikou z České televize a Českého rozhlasu.Tyto loutky provádí veškerou cenzuru na příkaz neobanderovců z EU.Američan to již pochopil,že EU je jen sebranka totální lůzy,která mele z posledního.Řecko je v řiti,Španělsko,Itálie a Portugalsko budou následovat a hned za nimi loutkové režimy nově přidružených zemí...Banderovské hordy mají smůlu,vybraly si příliš velké sousto a už jim zaskočilo v krku.Ted už se jenom udáví a zdechnou,at už se to loukám z českých médií líbí nebo ne *1*
    • Podle sebe soudím tebe.....A ve vašem případě je to nepřehlédnutelné.
      Tak že si před každý přívlastek předhoďte svoje jméno a pak si to přečtěte ještě jednou.

      Nebo radši ne.... To by jste se šel rovnou pověsit. *1* *1* *1* *1*
  • nějak se tady posunuly významy - to ukrajinští nacionalisté prohlašují, že budou bojovat dál, děj se co děj, tedy že budou dál zabíjet a ničit. Sepratisté jen uvedli své záměry a požadavky při přípravě voleb v omlasti chtějí, aby nekandidovali ti, kdo schvalovali agresi a kdo aktivně bojoval proti Doněcké a Luhanské republice. a to mají svatou pravdu. takový jejich lustrační zákon..
    Tak, jak to sdělilo Tisali, tomu se říká lřivé zpravodajství s cílem zasáhnout veřejné mínní
  • Je to sprosta chatra z ulice ktera uz se davno mela houpat spolu s tim z Moskvy na stromech.Ale na kazdou svinu uz se vari voda.I na toho z Kremlu.
  • Jakákoliv dohoda s diktátorem Putinem je bezcenná, protože Rus nemá ve zvyku dohody dodržovat.
  • S válečným štváčem Putinem nelze jednat o míru. Je to nemocný bolševický fanatik, který si to bude muset vychutnat až do svého hořkého konce.
    • Horší než štvači,jsou fanatici jakoi jsi ty. Kdy už pochopíte,že vás lidi maj u pr....
      • Považuješ se snad za člověka, soudruhu?
  • Staníku v Rusku jsou oligarchové u moci. Je to komunistická smetánka v tržním
    obleku která převedla dříve socialistický majetek na sví soukromá konta.
    Putin byl dosazen jen proto že jim zaručil beztrestnost.
  • Novorosijci by se měli zaměřovat zvláště na oligarchivké prappory a likvidovat je do jednoho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit