Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud bude Okamura odvolán na popud nějakého Bartoška,který nejlépe ví jak to tam bylo,když ještě nebyl na světě.Tak nezbývá nic jiného než nové volby,kdy zvítězí Okamura,Babiš a KSČM.Ostatní strany se tam nedostanou.Apropo,kdo byl v roce 2008 na MZV.Nebyl tam Šlafenberk,že se tam kradlo o 106?
  • Pa Simča Křenková, už sem vůbec nechodím.
  • Já sem vážně vůbec nechodím, mám svoje stránky, pa Simča Křenková.
    • Když přebereš vodku, tak nechoď na net.
  • Migranti příchozí ukazovali do kamer jak nám urezou hlavy a nic,pohoda jazz. Novodobý komunismus,nemit názor,mlcet,sedet doma před TV Čt žumpa.
  • Pokud to řekl, tak to není dobrá vizitka. Jenže zarážející, a vlastně dnes už normální je, že se měří každému jinak. Takových výroků za hranou na poslanecké sněmovně bylo spousta.
    Navíc - veřejné urážky hruhébho zrna od politiků na veřejných vystoupeních na adresu prezidenta Miloše Zemana - to je v pohodě?
    • A tak se vyjadřuje Zeman na veřejnosti i na mezinárodním fóru: řízek vypadal a chutnal jak bublinková p.del, kdo s ním nesouhlasí je swině a měl by být zastřelen, pussy znamená k.nda, k.ndy sem a k.ndy tam...
      • A až skočí Zeman z okna, tak vy musíte skočit taky! Je to jasné? Přeci se chcete chovat jako Zeman, že? *1*
    • A lživá prasárna a manipulace se strachem dohukaných lidí :
      STOP IMIGRACI A DRAHOŠOVI ... taky beztrestná..
      Ale je fakt, že lidskou hloupost těžko trestat..
      • To není prasárna. Je tam jenom přání nevolit Drahoše a Imigraci. Nic zlého na tom není. Každá strana se snažila prezentovat svůj program a své názory. A zároveň se tam vyjádřila jedna i druhá strana o tom, aby lidé nevolili tu druhou stranu.
        Ale já psal o sprostých urážkách politiků s použitím sprostých slov na adresu Miloše Zemana. To jsem nepovažoval a nepovažuji za regulerní.
  • To vypadá na srážku nácků ... ze kterých Okamura udělal svůj
    projekt... se sektou ANO .... projektem Bureše..
  • Podat žalobu (spíše trestní oznámení) si klidně SPD může.
    Ale pan ministr spravedlnosti Robert Pelikán (jeden z nejlepších na tomto postu), nikde v inkriminované větě SPD přímo nejmenoval!

    Pan ministr pouze řekl, že nechce (cituji):
    "...korigovat své názory nebo postupy podle toho, co chce nebo nechce fašistická strana..."

    To už by ten výrok mohly na sebe vztahovat pomalu všechny partaje v ČR!

    A-propos - fašistická (od slova "fasces" - svazek prutů) byla pouze Partito Nazionale Fascista; PNF, kterou založil a vedl pan Benito Amilcar MUSSOLINI - tato partaj totiž ve svém znaku měla svazek 12 prutů kolem sekyry, kdysi znak a symbol římského impéria a římského práva!
    • Bohužel, mnoho lidí vůbec nerozlišuje fašismus od nacismu. Možná je to tím, že bolševikům bylo nepříjemné, že jako socialisti , byli názvem i chováním , velmi podobni nacionálním socialistů a proto Ivani zavedli pro nacisty název fašisti, ačkoli to byl geopolitický nesmysl. Mnozí ani netuší, že mezi zakládajícími členy Fašistické strany v Itálii, bylo i mnoho Židů.
      • Natož, že pan Benito Amilcar Mussolini - jako novinář - napsal řadu článků, v nichž ještě v době existence Rakousko Uherska horoval pro samostatnost Českého státu! Byl znalcem českých dějin - i reálií, snad Čechy i navštívil v době svých studií.

        Mimo jiné je autorem knihy Giovanni Huss il Veridico " („Jan Hus, pravdomluvec“) - vyšla v Římě v nakladatelství Podrecca e Galantara roku 1913.

        Mussolini o Husovi píše s největšími sympatiemi.

        Slavný italský historik Renzo De Felice se dokonce domnívá, že nelze vyloučit, že sám Mussolini se cítil nějakým způsobem morálně a psychologicky podobný s Husovou postavou a že v něm viděl svůj vzor.
        To se jeví velmi pravděpodobné zejména na základě souznění onoho „veridico“ Husova a pseudonymu „vero eretico“ (opravdový kacíř), kterým Mussolini podepisoval své články!

        Sympatie k českému prostředí se nacházejí i v dalších knihách mladého Mussoliniho. Například v románu "Claudia Particella, milenka kardinála" z roku 1909 (překlad Karásek a kol., Brno 2000) si do postavy kardinálova kočího vybral Čecha - "schopného udržet tajemství i za nejtěžšího mučení“.
  • Vyhrožovat smrtí anebo někomu přát smrt je špatné, nemorální a za hranou. V každé politické straně je určité procento lidského odpadu a snad většina těch slušnějších.
    • Potom je nutno vzít v potaz, že komunistická strana nikdy nebyla politickou stranou, ale pouze čistokrevnou, zločineckou organizací. Spolčili se v roce 1921 v putice "U kaštanu", stejně tak jako se nacisti ustanovili v mnichovské nálevně.
      • a přesto se najdou p.tomci co je volí.
    • Takových přání smrti bylo před prezidentskými volbami vůči Zemanovi fůra.
      Drahošovci to pokládají za normální.
      • No jo, někteří zase říkají, že ten kdo s nimi nesouhlasí je swině a měl by být zastřelen.
  • jedno se mu ale musí uznat: Tominová - Marxová - Engelsová, to fakt sedí!!! *1* *1* *1*
  • Né, že by mě tihle hoši, co sekundují tomu žluťákovi přirostli k srdci, ale měl jsem za to, že na všechno, co plácá ve sněmovně, se vztahuje imunita.
    • Ona se na to může vztahovat imunita, ale slušný člověk se tak nevyjadřuje. Jednak slušnému člověka jsou vulgarity proti mysli a jednak by mu hrozilo, že do politiky příště nebude zvolen. Tedy v civilizované společnosti kde převládají slušní občané a ne sprostá lůza-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit