Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni milionáři jsou arcizloději. Těch, který dostali takový majetek v restituci je pár, ale dnes, ti co se považují za VIP rozkradli naší republiku za pomoci V. Havla a V. Klause.
    Jedině nové znárodnění může napravit veškeré křivdy na pracujícím lidu této země.
    A ještě malinko odskočí a to, že se zlevnila nafta nebo benzín o 20 haléřů je jen klamání občanů, protože vzhledem k tomu, že haléře jsou zrušené, tak cena stejně zůstává stejná, protože se cena zaokrouhluje nahoru.
  • Hrdých rublových socek je mnohem více !!!

    Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.
    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit. A které noví burešovští bolševici hodili přes palubu jako nepotřebnou přítěž.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé, loupeživé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • ... něco nového by nebylo?
  • bejt milionář v korunách není kumšt - protože se započítává všechen majetek, je milionářem automaticky každý, kdo má vlastní bydlení. Co je milion korun, když 100.000,- dneska stojí slušnej bycikl nebo foťák? A bejt milionář v dolarech - to je nějakejch dvacet míčů v českejch... to je jen důkaz totální devalvace všech měn na světě, respektive spíš inflace - peníze, ani milion peněz, prostě nemají hodnotu...

    problém je spíš v tom, že obrovské, mnohamiliardové majetky se hromadí v rukou čím dál menšího počtu lidí... těch pár lumpů typu Sorose, Rockefellerů, Elona Muska a dalších...
  • Donutit makat lidi téměř zadarmo vypadá velice mazaně - ovšem chudák toho moc nenakoupí, takže krize a obvyklé řešení - válka...
  • ... tobe nepomuze ani ten obezni korejsky magor :)))
  • ... na takové delírium nelze reagovat :)))
  • ... no ale narozdil od nich se pobavis zde :)))
  • A já už měl strach,že se poctivou prací nedá zbohatnout. A jak je vidět už skoro dvacet tisíc z nás to dokázalo. Nebo,že by to bylo jinak??? Jisté je,že se "poctivci" typu Janoušek,Bakala,Pitr,Rittig,Klaus,99%politiků........., že se tito musí taky nadřít než vymyslí neprůstřelný tunel,ne?
  • Nebojte se, vezme si vás k sobě na Sibiř *14*
  • Takovy clanky jen dokazou nas**! O vejplate pocitam, jestli mi to bude stacit do novy, nebo jestli nebudu zrat! I to podelany maslo stoji vic, nez muzu prumerne na den utratit!
  • jediná šance pro svět je Putin
  • Horší je že žebráků a okradených lidí je tu mnoho milionů.

    Na to také tržní svět dojede. Majetek planety je v rukou hrstky lidí zatímco většina se má
    stále hůř. Na velké nerovnosti nemůže společnost dlouhodobě fungovat.
    Výroba se přesunula do tzv. třetího světa kde pracují - otročí malé děti doslova za korunu.
    O tom proboha psal už Marx v 19 století!!!
    Zisk z vykořistování jde panstvu ale lidi na Západě strádají nezaměstnaností.
  • Kdyby tu v čechách vládl Putin tak minimálně polovina by jich byla v kriminále,bohužel nám vládne ten rádoby levičák.Snad nás rusové nenechají ve štichu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit