Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bývalá redaktorka ČT Witovská se dnes na manifestaci k 17.listopadu vzrušeně pohádala s kandidátkou na prezidenta paní Nerudovou,které chtěla znemožnit účast.

    Witovská je až vášnivou podporovatelkou kandidáta exkomunisty Pavla na Hrad.

    Vůbec jí nevadí Pavlova estebácká a komunistická minulost.

  • "Trumpovi příznivci, kteří na několik hodin ovládli budovu Kapitolu. V důsledku chaosu při vpádu výtržníků do Kongresu zemřelo pět lidí."

    To je sice pravda, ale nejméně jedna "výtržnice" byla téměř bezdůvodně zastřelena ochrankou. Video se dá snad ještě najít.

    A jen bych připomenul, že když Trump porazil Clintonovou ve volbách následovalo:

    "Ve středu večer se tisícovka demonstrantů shromáždila na newyorském Manhattanu a skandovala: „Trump není náš prezident.“ V Chicagu se zhruba 1800 lidí pokoušelo dostat k Trumpovu hotelu v centru města za volání hesel „Ne Trumpovi! Ne KKK (Ku-Klux-Klan)! Ne rasistickým USA“. Chicagská policie ale demonstrantům uzavřela přístupovou cestu k budově.

    Protesty a násilnosti jsou hlášeny také ze západu USA. V kalifornském Oaklandu se na demonstraci sešlo asi 6000 lidí, kteří blokovali dopravu. Protestující házeli různé předměty na policisty, pálili uprostřed křižovatky odpadky a rozbíjeli výlohy obchodů. Další demonstrace se konaly ve Filadelfii, Bostonu, Portlandu, Austinu i jiných městech. V San Francisku už dříve protestovali studenti středních a vysokých škol.

    Chtělo by to trochu objektivity, která bohužel našim médiím chybí a to včetně těch veřejnoprávních.

    ČTK12. ledna 2017 • 18:25Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn  Česká televize při vysílání zpravodajského bloku Americká volební noc k volbě amerického prezidenta loni v listopadu podle Rady pro rozhlasové a televizní vysílání porušila zákon. Zpravodajství bylo nevyvážené a stranilo kandidátce Hillary Clintonové na úkor Donalda Trumpa, uvedla RRTV v dnešní tiskové zprávě. ČT dosud stanovisko rady neobdržela, ale zpravodajství k volbě jako celek považuje za vyvážené. ČT podle rady odvysílala nevyvážené a neobjektivní zpravodajství, během něhož docházelo k nadržování jedné straně, zejména soustavnou a zcela jednostrannou kritikou jen jednoho z kandidátů na amerického prezidenta.

  • Alespoň bude s Kačerem legrace. Ale on nechce válku, tak to asi nevyhraje kluk jeden blonďatá.

    To u nás mají blondýny jinou šanci. Po Slovinsku se Evropou žene blonďaté tsunami. 

    Zachraň se kdo můžeš. 

  • To už ale bude těžce dementní.

    • Takže co se demence týká, v USA žádná změna? 

      • To asi Xanidil slyšet nechtěl 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit