Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tojo bohatí budou ještě bohatší a chudí ještě chudší  


  • Každá taková událost je pro svi n ě u vesla doslova požehnáním!

  • TV zprávy v SK.Pohraničníci posilují a pasová kontrola rozšiřuje směny na přechodech.Tak to má být.Tady u nás.Ve Strakovce vymýšlejí kraviny kam jak umístíme případné migranty.Už jim v Praze hrabe?Přivandrovalec odkukoliv patří především do detenčního tábora.A administrativně se rozhoduje. Prověřuje se co je zač.To zas nagelovaný Fiala vymýšlí extra pitominy? Že je rovnou zařadíme do života?Si snad dělá srandu?

  • TheGGG

    takže rásáci v podstatě udělali to samé co USA dělá posledních několik desítek let, na základě hloupých důkazů napadli suveréní stát, velkým mocnostem se prostě nedá věřit, čína už doslova slintá nad taiwanem....

  • josef.chmela

    Už je to tady. Nastává USA diktát pro celou EU. Zdražování je nutné, musí se vyrovnat ceny u nás s cenami EU. Lidi to tak chtějí, tak proč jim nevyhovět. Všichni jsme si tu žili jak prasata v žitě. Za vodou budou pouze politici a bohatí. Chudí jim opět zvednou životní úroveň. Tak je to správné, tak to má byť.

    • Ještě bych to trošku doplnil. Představme si, že po skončení tohoto konfliktu (doufám, že na ukrajinských hranicích)se obnoví studená válka mezi západem a Ruskem a bude trvat 10 let. Za těchto 10 let nepřijde plyn ani ropa z Ruska do EU. Nebude čím topit, jezdit a nebude ani dostatek elektřiny. Předražený plyn z USA zdaleka nebude stačit. Začnou se zavírat továrny a propouštět. To vyvolá sociální otřesy a dav si bude vyřizovat účty s probruselskými politiky. Dojde k násilí a ve finále rozpadu EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To, co budou jíst v Rusku mě nezajímá. Já žiji tady a viníci toho všeho pro mne jsou jasní.

  • A můžeme taky čekat skokové bohatnutí těch nejbohatších. Pro ty je každá válka, přírodní, katastrofa, krize, pandemie atd pravým požehnáním. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit