Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě vomejou. Drobnýho živnostníka svlíkají z kůže a soukromým dopravcům kupují nové vlaky? Ať táhnou do (_;_)!!! *12* *11* *12* *11*
  • Letiště Václava Havla.Stánek ČD.Prodej jízdenek na vlak.Všude mají přes den všichni otevřeno.Firemní prodejci zejména.Na prodejním stánku jízdenek ČD je polední pauza nebo co.Si dělají z lidí kozy.Přes poledne kde je to na letišti hlava na hlavě - a oni si prostě zavřou.Povedená partička. Bez státních peněz si nevydělají ani na osolenou vodu.
  • tomuto profesionálnímu okrádači cestujících.Ano snaží se bojovat s konkurencí.Ale mimořádně podlým způsobem.Na hlavních tazích kde může, tam podbíjí soukromé přepravce.Na téže hlavní trati zaplatíte světe div se méně než soukromník.Vždy.Ale na ostatních tratích nereálně obrovsky přeplatíte - jízdné úplně mimo realitu.Student Agency si našla skulinku a začala spolu s Leo provozovat linku busem z Bohumína do Katowic,Krakova.Bleskově se ČD začaly opičit.Nakoupili drahé luxusní busy a už tam pohotově jezdí také.Jasně že jejich busy jezdí prázdné až poloprázdné.Nač házet peníze takovému "hospodáři"?
  • ČD klidně, je to majetek státu. Proč však soukromým dopravcům?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit