Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Tak je jasné, že tyhle asijské státy jsou na tom s dopravními předpisy tak nějak na štíru a vykládají si je hodně benevolentně a podle svého. Pro českého řidiče je to něco nepředstavitelného. Nebo si to alespoň myslím. My jsme hodně sešněrováni tím, že nám prostě něco řekne dopravní značka a my se tím řídíme. A že těch značek je. Mrkněte třeba sem https://www.dopravniznaceni.com/zakazove-dopravni-znacky na to, jaké všechny dopravní zákazové značky existují. ;-) 

  • Dopravní zácpy v indonéské Jakartě tradičně patří k nejhorším na světě... 

    Procestoval a projel jsem toho tedy opravdu hodne. To popisovane v Jakarte neni opravdu nic zvlastniho a ojedineleho. Plati to napr v Irsku a zneuziva se to take. Dalsi blbost jako pruhy pro elektroauta v Cine USA a podobne.. 

    Ale vyborny napad hodny nasledovani pro to ted sedi v Praze na tamni radnici. Tem uz se nekolikrtat podarilo zprasit i to co uz se clovek blahove domniva ze vic zprasit nejde. A ze uz toho Praha prodelala ! Dopravu parnikem , prevoz pres Vltavu na bazi listku na tramvaj , v necem co by se snad dalo nazvat skatuli od jablek , pruhy vyhrazene pro MHD , taxi , sanitky atd + cyklisty + inline bruslare mezi tim vsim dohromady  ... Bem a jeho bozi napady. Nikdy jsem neveril ze to nekdo dokaze prekonat .

     Dokaze , skutecne ano. Posezeni uprostred silnice mezi tramvajema s vyhledem na Strelecky Ostrov & Zofin , oba ostrovy prazdne a zvouci k posezeni .. To uz musim byt z tej Maravyjo abych tohle dokazal. 

    Jsem uz byvaly rodily Prazak , opustil jsem to tam bez moznosti navratu uz drive. Dejiny se hodnoti s urcitym odstupem , ciny take. Tak se tedy s odstupem za svoje tehdejsi rozhodnuti nyni chvalim. A dekuji KSC ze mi k tomu dopomohla svoji cinnosti tehdejsi. Tihle pirati tu tehdejsi KSC dokonce snad svymi ciny prekonavaji , ale odejit z toho raje na pohled neni uz tak snadne pro tu dnesni pokrokovou mladou generaci . Genialni generaci , dovolim si napsat. 

    Tak kam na nas s nejakou Indonesii pan vachmajstr . Nas nikdo neprekona. Uz se moc tesim , jestli se jeste do Prahy nekdy dostanu , jak tam uvidim ty riksi Tuk Tuk v centru ktere tam rozvazeji ekologicky ekologicke zbozi. Musim koncit , bylo by toho na roman. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit