Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoši v ulicích! Děkujeme! Nikde se nic neděje a tak banda trotlů a pouličních křiklounů alespoň zpříjemní poklidné vody těchto dní.TV stanice by se daleko více mohly věnovat záběrům a rozmluvám s komedianty.Není se pak co divit, úřady práce jsou zahlcení.Banda z ulice je absolutně nepoužitelná.Krásné je sledovat tu jejich hloupost a bezmoc něčeho dosáhnout řevem.Krásné je jak si vytvářejí nepřítele. Bezmozci - když je jim přistrčen k hubě mikrofon plácají páté přes deváté. Prostě jsme tady! Všichni sedněte na zadek.

  • Pokud vím je většinový sys.  těch rádoby 120tis. je jen odvar    1 500 113  hlasů (ANO) , Podle průzkumů je cca 60% lidí proti demisi a pádě vlády , to že máte koupená všechna media neznamená , že máte mandát všech občanů  a hlavně .  pořád ještě platí zastupitelská demokracie a né anarchie v podání několika zaprodaných herců co nedostali velkou apanáž za nic.Jediný přínos je ten , že se navás chodí dívat více turistů a hotely a bary mají préé.

  • A kdy dorazí Česká policie? 

    Právo snad neplatí pro všechny stejně? 

    Důkazy jsou víc, než jasné.

    A je tu vážné riziko, že tihle dva novodobí Kožení zmizí i s miliardami, které si nadotovali za plné spoluúčasti šmejdů z KSČM někde na Bahamách nebo u svých kamarádů v Rusku.

    • nefunkční policie a justice? To je ale dokonaný státní převrat,co tu Babiš udělal.Ať se od toho smrada prezident distancuje,copak nevidí,že už je Rusku na obtíž? A pak ať je čistka a pořádná,to všechno jsou degenerovaní penězožrouti,netřeba jich litovat.

      • To těžko. Oni ti dva, zeMAN i BUREŠ, oba "bývalí" komunisti a konfidenti StB táhnou za stejný provaz. Na toho prvního mají prý v Moskvě kopie jeho hlášení pro StB, která nechal (prozíravě!) po Listopadu 1989 skartovat. Možná tam mají i složku na BUREŠe.

        • kdyby měli být všichni občané jako ty, tak není prostor na chůzi po chodníku, ta žluč co za sebou taháš,😉 tě hodně omezuje.

        • KIMCID

          Zeman nebyl v STB na to není důkaz a nikdy nebyl.Nějaký Cibulky výmysl bez přiloženého důkazu ti nikdo nežere.

          • Kimcide,že někdo něčím byl před třiceti lety by se dalo odpustit,ale to že je tím dosud,je trestuhodné.A Zeman svoje posluhování Rusku dokazuje pravidelně.A je to služba cizímu státu,ne nějaké straně či idei jakkoliv pomýlené.Já jsem Zemana volil a věřím,že jsem udělal dobře,protože jeho protikandidát byl nesrovnatelně horší,a doufám,že příště bude vybrán lepší protikandidát.Ale to neznamená,že Zemanovu pokračující demenci nebudu kritizovat.

            • KIMCID

              Tak za prvé nikomu neposluhuje.A to že má na mysl dobré vztahy i s ne pro západní stranou je jedině dobře,Jen v.l by to nedělal.

              A za druhé demenci taky netrpí pokud jsi někdy slyšel jak mluví tak by jsi to věděl.

    • Máme přeci naprosto spolehlivou a akční justici. Desetitíce lidí řvou na její podporu. Ona ukazuje, jaká je.

      Je naprosto nezávislá - na právu!!!

      Pokud někdo něco udělal v rozporu se zákony - má být v teplákách - Babiš, Bakala, Rath a stovky dalších!!! Tedy nejen nějací dva. Zlodějů a darebáků je spousta.

      A Policie, státní zastupitelství a soudci spinkají v luxusních křeslech!!! 

      V tom s nickem Powerdog tentokrát naprostý souhlas. 

      • státní úředník má problémy řešit a jim předcházet.Touto nečinností se dopouští trestného činu a je třeba je z funkcí i státní správy vyhnat!

        • Jako málo kdy, ale tentokrát naprostý souhlas. 

          Vždyť je platíme my, poctiví pitomci, kteří předpokládají (naivně) že něco dělají. 

  • Na Sputniku psali, že se má prý  Čapí hnizdo přeměnit na přísné vězení, kde budou zavřeni na doživotí všichni ti Burešovi eurozloději v čele se svým guru. Strava prý bude jen voda a koblihy. A nad Čapákem bude vlát prapor - Lidé bděte, všeci kradnú! Že ti rusáci vědí všechno první?
  • Je úsměvné jak se koblihožrouti snaží obhajovat svého pekaře. 😛

  • Karel

    Snad přišla pravá zpráva 75 stran ne ten podsunutý 71 stránkový elaborát.

    • Další podivná zpráva na objednávku. Těším se na kompletní zprávu na základě které půjdou do tepláků všichni podvodníci, kteří vymámili z EU dotace neoprávněně. Včetně třeba Babiše.

      A s nimi ta uplacená banda úředníků, kteří to měli prověřit a schválit. Nechali se uplácet, postavili za to domečky sobě a svým stejně zparchantělým dětičkám - a my za to zavřeme jenom Babiše??

      Není to málo?

  • hitlerovo spojencům katolické sektě jsou přidělovány EU dotace 

    Poličská farnost uspěla se svojí žádostí o dotaci na komplexní opravu kostela. Projekt s názvem Revitalizace kostela sv. Jakuba Většího v Poličce s rodnou světničkou Bohuslava Martinů bude financován z evropské dotace v rámci Integrovaného regionálního operačního programu. Rozpočtové náklady akce činí 71 mil. Kč, přičemž podíl vlastních zdrojů farnosti s přislíbenou podporou města Poličky činí 3,9 mil. Kč.

    http://www.farnostpolicka.cz/dotacni-projekt-irop.html

    • Zcela s vámi souhlásím. Je to opravdu ostuda, že na kulturní památku se musí lidé skládat sami ale na firmu premiéra dáváme 4-6 miliard ročně bez uzardění ze státního rozpočtu.

  • papaláš ODs jako primátor Zbyněk Stanjura ,své firmě zadával městské zakázky,opakovaně obelhával občany ,že firmu prodal ..........justiční mafie nekoná ,dodnes není ani obžalován a tuhle mafii hájí milion chvilek hnenávisti 

    https://www.sinagl.cz/z-korespondence/7352-proc-uz-ctvrty-den-mlci-poslanec-ods-zbynek-stanjura-ke-sve-minulosti.html

    A podvod třetí? Ten ukazuje, jak se papalášům, takovým jako Stanjura, daří obcházet zákon o střetu zájmů a své nepoctivé jednání maskovat. V podvodu třetím už hraje roli i Stanjurova manželka. Média přišla na to, že Stanjura v pozici primátora podepisoval smlouvy s vlastní soukromou firmou. V roce 2007, kdy vstoupil v platnost zákon o majetkovém přiznání, který politikům včetně starostů a primátorů nařizuje zveřejňovat své majetkové poměry, pak svůj podíl ve firmě Eskon převedl na manželku.

    • Vida, že by pan svatý Zbyněk něco takového dělal? Nemožné, káže vodu každou minutku

  • v havlomordoru ..mafie ods, topstan,kdu, kradou jako straky , a to že pořádají demonstrace extremistů ,to je výsměch spravedlnosti 

    politik havloidů KDU Jurečka  převedl farmu na manželku, ta pobírá eurodotace na plochu dál https://www.novinky.cz/ekonomika/428133-jurecka-prevedl-farmu-na-manzelku-ta-pobira-eurodotace-na-plochu-dal.html

    střet zájmů jak vyšitý ,ten ale selektivně extremistům nevadí 

  • všimněte si, ke každé události v čr, ve světe jeden článek jedny noviny, ovšem při štvanici na člověka, novinářskými svin*ěmi, zaměstnanci miliardářských zlodějů ,tu máme 10-20 článků denně o ´dokolečka o jednom a tom samém ,tyto štvanice na lidi  jsou řízeny skutečnými zloději stamiliardy,  (viz štvanice na ransdorfa, na ratha,na paroubka, na zemana, )......a pořádá je skutečný havlomordor bakaloidů 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit