Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drábek stále více potvrzuje svým konáním, že je společensky nebezpečným šílencem, který "svými" nápady odstraňuje demokratický systém a zavádí fašistický režim... věřím, že ty jeho fašistické nápady, vše kontrolovat politicky, asi nemá ze své hlavy tupého byrokrata, kterému, kdyby se našeptalo likvidovat sociálně slabé, tak to spáchá...to jsme dopadli s tou tzv. naší demokracií... nakonec jde asi o zlotřilejší režim, než byl ten komunistický....dle mého názoru
  • A já bych naordinovala síťovou dlouhodobou hospitalizaci v nejbližším blázinci, a bez
    nároku na dávky i invalidní důchod, aby poznal, jak žijí např. lidé s roztroušenou sklerozou,
    kterým nechtějí dát invalidní důchod,není to výmysl, toto je skutečný příklad z praxe
  • Ukazuje se,že když se političtí lumpové,za posledních,jednadvacet roků vyučili zlodějně,tak občany,bez jejich vypráskání od koryt,okrádat nepřestanou.Prostě zvyk je železná košile.Hodně by se ,po údajné revoluci dalo ušetřit.pokud by po další revoluci,léčbu pravičáků z lumpáren,provozoval katovský mistr,a ostatní jejich léčbu dělal jako vedlejšák.
  • no pana Drábka v brzké době napadne jedno - utratit nemocné,tělesně a zdravotně hadicapocané a při porodu utratit poškozené dítě.Nejlepší je na to státem nařízená eutanázie.Asi se zhlédnul v jednom pánovi s knírkem a patkou česanou na druhou stranu.Už ten zavedl plynové komory a nařízení - utratit každého kdo nesplňuje normy na rasu ,náboženství a zdraví.
  • Myslím,že Drábek by vůbec před komisi nemusel a obvoďák by mu přidělil plný invalidní důchod za imbecilitu a já mu rád budu ze svých 12 000kc hrubého odevzdávat solidárně každý měsíc pětset korun,když slíbí,že si nebude hrát na ministra a neutíkat z léčebny... *7*
  • Doporučil bych panu Drábkovi zavést do sociálních služeb nový strandart, který by odpovídal jeho filozofii, stačili by čtyři slova - "Kdo nepracuje, ať nejí".
    Vzhledem k takřka půlmilionu nezaměstnaných by tak mohl s velkým úspěchem naplňovat koaliční dohodu ohledně úsporných opatření.
    Nápad je to sice idiotský a asociální, ale právě proto by se mu mohl líbit, nakonec je to přeci ten nejlepší ministr práce a sociálních věcí jakého tato země dosud poznala.
  • Poradil bych, aby si na psychině zjistili, zda onen Drábek není tak trochu mimo, zavřít jej a zkoumat, to by si páni doktoři na tomto volo-i vylámali asi přesčasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit