Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že se Drábek bude soudit je ta nejsměšnější výhrůžka, jakou kdo kdy použil. Nic jiného by si totiž ani tisk či občané nepřáli. U soudu by totiž musil předkládat důkazy, jak to všechno bylo doopravdy a to je přesně to, co tisk chce a potřebuje. Jeho výhrůžka mi tak rozesmála, že jsem si pomyslel, jestli vůbec mu zbývá ještě nějaký "fištrón" !!! Současným blábolením bez důkazů totiž moc toho "fištrónu" neprokazuje, jenom spíše spoléhá na hloupost lidí. A to se ale plete a u novinářů obvzlášť !!!
  • Budu šetřit ve firmě tím, že koupím nový program za půl miliardy a platit za roční údržbu 100 mil. na kterém nebudou umět pracovníci pracovat, budu muset najmout externího pracovníka na školení, platit přesčasy zaměstnancům, kteří musí chodit i o víkendech, aby zvládli práci, kterou předtím zvládli za 8 hodinovou směnu.? Nevím za jak dlouho by se takto vynaložené náklady firmě vrátili, raději bych se snažil domluvit s firmou od které mám soft, aby mi ho jen aktualizovala dle požadavků.
  • Na to jak pomalu soudy soudí a jak se prohlubuje nenávist proti stávající vládní bandě,by v době soudu už mohl dělat kopáče uranu pro Temelín.Tato vládní banda se dostala k moci podvodem.A to,že nebude zadlužovat tuto zemi.Při tom jí zadlužuje ,jen to sviští.Tak si bude muset dluhy odmakat,při kopání uranu.
  • Ten zmetek si lze do sve vlastni kapsy a jeste bude nekoho davat k soudu, jak si muze dovolit takhle vyhrozovat, kdyz ma tunu masla na hlave?? *16* *11*
  • Nevím, co na ÚP skutečně funguje, je toho málo. Cíl: dělat z lidí BLBCE. Jsem hlášená na ÚP, protože nemohu sehnat práci.Śnažím se, ale marně.... Pořád mne posílají za Drábkem, ať si ten bordel vyřídím s ním..... Všichni jsou údajně přetížení, ale já snad ne? Práci dlouhodobě nemohu sehnat, i když mám kvalifikaci vyšší než tzv.zprostředkovatelka na UP. Podporu již nemám, soc. dávky také ne. Dělám si to snad schválně? To bych nemohla být normální. Pracovnice mne pozve v 8hod., klidně mi "střelí" termín, i když ji předem upozorním,že jsem na tento termín objednaná u lékaře. Přijdu v 8,ale na řadu se dostanu v 10hod. Je to přepážka, na pracovnici pořád vidím, nikdo u ní není, ale dostat se tam přes zamčené dveře..... Při jednání VŽDY je hlasitě puštěné rádio. Minule tam byl hlahol jak v hospodě, že by jednání? Když jsem se zeptala, zda bude vyhlášené výběrové řízení na nové úředníky na ÚP, tak mi bylo řečeno: ne, protože budou vybírat z vlastních řad. Co je ta řada? Nejspíš známosti..... Když jsem pracovnici prosila, ať mi pomůže, tak mne sama informuje, že v našem okrese sehnat bez známosti práci je téměř nemožné. Dala mi kontakt na firmu, co "údajně přijímá", když jsem jí pak řekla, že mne nevzali, tak sama řekla, že bez vlastní známosti tam nemám šanci. Je to normální? Proč mne ten kontakt tedy dávala? Dobré informace od zástupců státu. Také, že firmy nemají povinnost stahovat nabídky z UP,takže tam "visí" i přes rok,přitom jsou obsazené.Příští měsíc se budu muset hlásit na poštu několikrát týdně, jenže já prostředky nemám a na tu poštu musím dojíždět. Co tím pane Drábku chcete dosáhnout? Otravit mne, abych se z UP odhlásila a šla pod most, což už dost lidí udělalo /jen se to moc nerozmazává v médiích/, ale já se nedám. Půjdu stávkovat a dál budu hledat práci, protože ta trapná instituce UP, která jen EVIDUJE a uměle si VYDÍRÁNÍM LIDÍ VYLEPŠUJE PRO VÁS STATISTIKY MNE NEZAJÍMÁ. Sám víte, že v okolních vyspělích státech to funguje jinak, UP skutecne pomáhá uchazečům zaměstnání sehnat, práce "na černo" je trestná atd. Je vidět, že se tady jedná tunelářům jen o statistiky v tabulkách. Hnus pod lidskou důstojnost. Tomu se tady říká politika!!!!! Nedávno tzv. politici uctívali památku Václava Havla. Ten chtěl uzákonit, aby se člověk k člověku choval slušně. Pochopil jste to vůbec, co to znamená? Já se slušně chovala, ale VAŠE CHOVÁNÍ JMÉNEM STÁTU PROTI SLUŠNÝM LIDEM BEZ ZAMĚSTNÁNÍ JE ODPORNÉ. KDE BERETE PRÁVO TRESTAT SLUŠNÉ LIDI ZA TO, ŽE VÁM PODVODNÍCI DÁVKY ZNEUŽÍVAJÍ. TO JE VAŠE VĚC, ŽE NEUMÍTE OPTIMÁLNĚ NASTAVIT PRAVIDLA. ZA TO BY JSTE MĚL BÝT POTRESTANÝ VY, ALE NE JÁ. JÁ JSEM SI TAKTO HLOUPĚ TEN ZÁKON NEVYMYSLELA. PROSÍM, KDY SI PŘEKONTROLUJETE JEN TAKOVOU MALIČKOST JAKO JSOU FIREMNÍ E-MAILY ÚŘEDNÍKŮ NA UP? JSOU PLNÉ NAHLOUPLÝCH PREZENTACÍ A VTIPŮ. Oni totiž si je přeposílají a zapomínají vymazávat historii, takže jejich adresy vesele kolují po celé republice..... ACH JO.... P.S. Slušným úředníkům se předem omlouvám, jich se to netýká.
  • jen at se soudí to teprve vyplavou věci na povrch, žurnalistika je sedmá velmoc a stou se pouštět do křížku je na pováženou *1*
    • Ale nevyplavou, na vrchním zameačství už je zase Rampula a Grygárek.
  • Drábku ty dopadneš jak Tymošenková na Ukrajině!
  • Je vidět, že Drábek vyhodil oknem miliardy a nic prospěšného pro národ to nebylo. Jeho systémy na vyplácení dávek pořád nefungují a to co vyhodil oknem, to teď sebere sociálně slabým. Opravdu hanba a on se chce ještě soudit. Je vidět, že tyto novodobí papaláši nejsou ani trochu soudní a sebekritičtí. *16* *16*
  • proč nefunguje nový program pro úřady práce, když je tak geniální. Měli by lidem nahradit ztráty z pozdního vyplácení dávek ve stejné výši, jak to počítá stát lidem.
  • Dražší? Akorát se vyvede nějaká ta miliarda do soukromých rukou, kamarádům. Proč by ty peníze měli končit zpátky ve státní kase. To by byl hřích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit