Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 15. 03 (čtvrtek) se neodvratně blíží. Pojďme se vyjádřit na náměstí,
  • A co potem s islamisty?
  • Opravdu jen idiota může napadnout aby důchodci vybírali důchod v bankomatech, tohoto křivonosého křiváka to napadlo.
  • Příliv negramotných islamistů je velice dobrý plán, následné zmnožení cikánů - s tím by si negramotní islamisté poradili. *2*
  • odvolejte vojáky z Afganistánu a ušetříme...
  • pani kradou mezy sebou jak mužou a obyčejne lidi by okradali kdejou penize 558 miliard za nevyjou kde jsou my dostavame almužnu platime byty a nemame nic
  • Drápku, zruš to všechno a je to! Kdo šetří má za tři! (Nejlépe do vlastních kapes, popř.kapes
    duší zpřízněných).
    PS: Jsi nejlepší z nejlepších-asociálů.
  • Každý rok, více jak 300 miliard mizí v zahraničí v podobě vyplácených zisků a divident zahraničních firem, které využívají naši kvalifikované pracovní síly a prostředí.
  • To se to šetří a škrtá,když se jich to netýká,ti,co přivedli tuhle zemi do dluhů,by měli pobírat minimální mzdu,do doby,než to tady zase dají dohromady.aspoň by měli nějakou motivaci,proč se snažit.Znám pár lidí,co nemají práci,roky jí marně schání.berou pár tisíc podpory,ze které zaplatí nájem,elektriku a zbyde pár korun za které ani nekoupí jídlo.Jak se mají dostat na úřad práce,každý nebydlí ve městě,aby si tam došel.jak se májí dostat na soud,který jim chce sebrat děti,co nechodí do školy,ale tři děti projedou za měsíc 2500 a na to už opravdu nezbývá.všechny tyhle opatření se dotýkají těch nejchudších,na bohaté se nikdo neodváží.Mně by to taky mohlo být jedno,v práci se honíme,jak blbci,padáme na hubu,chtělo by to víc lidí,ale nejsou peníze na cesty šéfů na dovolené a přepychová sídla,tak se zkuste ozvat a letíte na dlažbu.Kde si ty Drábku,kde je ten tvůj zákoník práce,nikdo se nás nezastane.Vraťte,co ste nakradli a táhněte k čertu.
  • pokud je to pravda co chystá, pak je jistý, že letní dovolenou už nechce trávit v postavení ministra práce *1* *1* *1*
  • Každým rokem potvrzených 80 miliard přijde pryč díky státním úředníkům, jakožto korupční všimné různým firmám a podobně. Tato částka je jistě vyšší, ale ekonom Kohout mluvil o prokázané častce. Jednoznačně je to tady založeno na korupci podporované státem. Pokud by se podařilo zamezit korupčním ztrátám, nemuselo by se škrtat nikde. Zodpovědnost státních úředníků je nulová, ve vládě a na Hradě jsou psychopaté, což potvrzují i doktoři. Jediná šance jak změnit tento zkorumpovaný pseudodemokratický sysytém, je radikální změna a ta nepřijde volbami, nýbrž totálním občanským nepokojem, svrhnout je , zrušit okamžitě imunitu všech politiků současných i minulých, pozavírat bez milosti.
  • Opatření, která jsou stále předkládána lidem se nedotýkají těch, kteří zadlužení zavinili. Nejsou schopni říci "občané, my jsme Vás dvaadvacet roků okrádali a proto jsme tuto zemi zadlužili. Ještě to vydržte, ještě máme málo a až nás poženete vidlemi, tak my už tu nebudeme". Je neuvěřitelné, kolik si toho necháme líbit!
  • Vládnoucí sběř má určitě nějaký plán jak zastavit úbytek obyvatel, nejspíš přílivem imigrantů (nejlépe negramotných islamistů) a zmnožením cikánů. Co na tom, že je to špatný plán, oni s nimi bydlet nebudou.
  • Vzhledem k tomu, že česká republika vymírá vzhledem k asociálním postojům vlád v poslední době bych zrušil senát a polovinu poslanecké sněmovny, vždyť nás zachvilku bude sotva 5 milionů.
  • Pokud by tím myslel snížení hlavně svého platu a svých spolukolegů a jiných...v principu jít příkladem a "začít od vrchnosti" tak bych to přijal. Tohle je jen zhoršování již tak špatné situace v zemi. Lidé tu nepotřebují ani tak žebračenky, jako práci a podporu zaměstnanosti naší země a našich lidí, která se tu totálně zlikvidovala včetně soběstačnosti ve prospěch a generování zisků pro cízí firmy a země, které z naší země udělali montovnu, sklady, odkladiště a odbytiště odpadků všeho duhu, kde některým se zcela nepochopitelně říká "potraviny". Za takovou fušersky odvedenou "práci" by normální zaměstnanec nedostal plat vůbec a ještě by dostal vše k náhradě a ne "poslanecký a vládní plat".
  • Souhlasím vyházet je z oken zloděje!!!
  • Ten Drábek je, ale Deme-T s velkým D! Přála bych mu, aby on sám zkusil žil ze soc.dávek a navíc být bez práce. Vláda z nás fakt dělá národ hlupáků!!!!!!!!!!!!
  • Nestrkejte nám pod nos stále tenhle krysí obličej. Kalouskovi muselo dát hodně práce sehnat někoho ještě odpornějšího než je sám. Doufám, že se dožiji doby, kdy tyhle kreatury budou lámat kámen v dolech v pruhovaných montérkách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit