Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drábek určitě nebude ta pravá příčina proč se dávky nevyplácí. Je pravda neschopný manager ale má pod sebou dalšízprávu. Pokud bych někde hledal chybu tak určitě ve vedení jednotlivého ÚP který má problémy a dále u úředníků kteří tam jen celáléte sedí a čumí za naše peníze. Moc tomu nerozumím, ale předpokládal jsem že celá databáze z odboru který výplácel dávky přešla na ÚP? Proč nemohl systém skousnout i ten starý program a v určitých případech jen sdílet s uchazečem o zaměstnání. Možná chtěl stát udělat jen pořádek s těmi kteří dlouho berou sociálku. A vyřadit cikány, no i ty bílé!
    Kde vlastně jsou venku je kalamita a nikde nikdo jen sníh
  • Prostě přestaneme kupovat vše co vytváří a vyrábí Fujitsu, když vyrábějí takové zmetky. Je jedno jestli to pro ně dělal Petr nebo Pavel. Oběma jménům se předem omlouvám, že jsem je použil. Měli si to rozmyslet dřív, než to přepouštěli dál. *3*
  • Ten by rezignaci nemel zvazit, ale uskutecnit a hlavne at rychle vypadne. *12* *11*
  • Drábek jenom zase lže. Vždyť je prokázáno, že zadal vypracování softwaru pro dávky bez výběrového řízení. Sice firmě Fujitsu, ta by vypracovala software správně, ale proč to taková světová firma zadávala svému subdodavateli a to neschopné firmě Antonína Kočího ??? Kazí si tak svoje renomé a nyní tam musela poslat své odborníky, aby tuhle totálně zprasenou zakázku dávali pracně dohromady. Myslím, že firma Kočí u Fujitsu skončí s touto zakázlou. Ale přece by jim to nezadávala jen tak mírnyx tírnyx Kočího neschopné firmě ??? Zřejmě někdo mocný neznámý lobboval, zadarmo to asi nebylo, jinak by si přece Fujitsu nenechala takhle uříznout v elektronickém světě ostudu, je to na jejich jméno !!! Firma Kočí to prostě opravit sama neumí, takže pomoc Fujitsu zřejmě teprve nyní Drábkovi garantuje, že to bude fungovat. No já bych si u firmy Kočí nedal ani zapojit lustr !!! Ale díky Fujitsu teď Drábek dělá geroje, jinak by nedával za Kočího přece hlavu na špalek, to dá rozum.
  • Nejvyšší čas toho Drábka nakopnout pořádně do zadku a vyhnat ho z vlády, jenže to by musel být pořádný premiér a né posera! *4* *4* *4*
  • Způsobil škodu hlavně tím, že ty dávky vůbec vyplácel těm nepřizpůsobivým občanům *2* *15* *1*
  • NA pěst,i s dobešem. *2*
  • Takhle ku....t svojí práci obyčejný občan ,tak je na dlažbě a do konce života splácí škodu kterou způsobil . Tak že exekuce a pod most. To mě hlava nebere .
  • Tak už tomu ale vůbec nerozumím.Napřed v lednu tvrdil,že systém funguje dobře,že žádné problémy nejsou,lhal v televizi a ještě se u toho usmíval,pak připustil,že v lednu byly problémy,které se dořeší v únoru,teď zase že pokud to nebude fungovat ani v březnu,tak vyvodí osobní zodpovědnost.Kdo si ze zaměstnanců může dovolit takové "přehazování" chyb z měsíce na měsíc,vyčkávání-co když to náhodou vyjde,a pokud ne,tak si zase nějakou výmluvu najdeme?Ministr lže,až se mu od huby práší.A jak říká přísloví-kdo lže,ten krade a v neposlední řadě zabíjí.
  • Rezignace ho nemine. Je však nutné aby nahradil škody, které způsobil, a ne, že se někam vypaří a dělal jako, že se nic nestalo!
    • Ještě jsem chtěl dodat, že když na náhradu škody nebude mít "nakradeno", tak by mu měla pomoci "jeho" strana a zaplatit to z peněz určených na volby. Tak by se mohlo docílit toho, že škodící strany a jejich ministři by se nemohli k tzv. "lizu" dostat a obírat lidí o peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit