Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeci schopný menežment nenachá lidi na hlavním tahu přes noc byvakovat ve vagonech.Jistě byla šlechetná pomoc jinde.Ale tam kde jsou stovky nešťastníků uvězněni na jednom místě informace dostávají na vedení on-line nemohou den následující jen konstatovat a omlouvat se.Na vedení sedí za královské peníze absolutní diletanti.Pro to též cestující přesedlávají k soukromníkům.Z principu.Nelze živit vyžírky.A není nad chytré palice na Praze hl.nádraží.Kdejaký maličký vláček pro pár lidí má svoje pevné místo je přistaven s předstihem.A čeká a čeká až lidi dojdou.Na dálkové vlaky se čeká ve vestbulu.Místo kam přijedou je nahlášeno na poslední chvíli.Pak úprk tlačenice...... To si z nás dělate eiseboˇnáci srandu?Tak to vymysleli VŠ odborníci?
  • ....no asi dnes normálního soudnýho člověka najít, je jak hledat jehlu v kupce sena, může za to snad někdo, že přišla námraza takového kalamitního rozměru ???
    Prostě to zařídila příroda, panbíčkáři si myslí, že ruka boží a budiž je to vstřícné gesto od ČD, kdo by to chtěl v tomto případě povinně, tak asi upadl v mládí na hlavičku a vypadá to bohužel, že hodně čechů mělo takový úraz hihihi....
    • A proč ne? Což se tak napřed - na základě předpovědi počasí, zamyslet a rozhodnout se znalostí věci, třeba to, že prostředky HD prostě vyjet nemohou?! Prostě zamezit tomu předem? Když se ví, jaká je nahlášená problematická meteo předpověd? To je "lepší" nechat třeba ty vlaky popojet 1 km od nádraží v Praze a ponechat v nich lidi přes noc na pospas "přírodě"? A když už se to stalo, tak žádná činnost a zázemí pr takovou příležitost, Žádné síly a prostředky? Náhradní zdroje, přísun teplého čaje...? Ale začal jsem s tím, že k tomu dojít nemuselo, že? To je lepší ty lidičky nahnat jako dobytek, o který se potom "neumím ani postarat"? Co je kurwa lepším řešením?!
      Dneska mj. havaroval BUS se školáky jedoucí do Prahy na výlet. Kurwa - proč vůbec se na nějaký blbý výlet odjelo, za takových povětrnostních podmínek? Výsledek je 16 raněných....je to hodně, nebo to nestojí za řeč a hlavně, za přemýšlení?!!! *12* *16* *12*
  • To by se za komunistiů nestalo. Ti poručili větru, dešti. *1*
  • To se nám to platí odškodné, když to jiný platí, že?
    • Bohužel, přesně jste to odhadl. vsadím se, že vrcholný management ČD to nijak v rozdělování "bohatého ježucha"- odměn, nepocítí. Odškodné se zacvaká ze státní kasy, to je jisté. Tedy sami sobě, vážení.... *12* *16* *12*
  • No pokud to vezmeme čistě tržně tak by se němělo ohlašovat omluvte prosím
    zpoždění vlaku ale vyplácet odškodné.

    Já si zaplatím za to že odjedu z bodu A v přesně určený čas a v určitý čas budu v bodě
    B. Proč se tak nestalo už mě nezajímá - za to nese odpovědnost ten kdo peníze přijal.

    Brutální? Hrozné? Samozřejmě čistě kapitalistické! *15* *15*
    • Souhlas, zaplatil jste si službu, kde je přesně formulováno, mj., kdy přeprava započne a kdy bude te v cíli. Každé nedodržení této služby ze strany přepravce, musí být "nějak postižitelné".
    • Traduje se příklad z Japonska, kde měl rychlík zpoždění snad jen šest a minut a u východu dráhy vracely rychlíkový příplatek. Holt jiný kraj, jiný mrav.
  • i když za to nemůžou,pěkné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit