Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen Nečasová ku r va by to udělala lépe: Podle Petra Nečase Jana Nagyová spadla z vrcholu až na samotné dno. Podle informací Blesku žila před svým strmým pádem Jana Nagyová ve státním Hrzánském paláci – mimo jiné jde o objekt, kde mají přespávat významné návštěvy včetně prezidentů, nikoliv úředníci. „Nikdy si nevařila, všechno jídlo si objednávala, a vyúčtovávala na Úřadu vlády. Klidně zavolala službě ve tři ráno, ať jí přivezou nějaké laskominy. Stálo to majlant,“ řekla Aha! Osoba z okolí blonďaté dominy. Apartmá, které v paláci obývala, vybavovala luxusním italským nábytkem. Speciální pohovku za desetitisíce nechala dovézt i pro svoje milované pejsky! Jak na hrzánu (Hrzánském paláci, pozn. red.) tak Kramářově vile (sídlo premiéra, které Nečas nevyužíval, pozn. red.) pak pořádala mejdany, kde se pilo víno, které stojí třeba tři tisíce za láhev. A zvala si tam i různé podnikatele, které hostila a spřádala s nimi plány,“ dozveděli jsme se také. Teď to bude mít na palandě v cele složitější, než kdyby předtím žila skromně. Podle informací Blesku nalezla policie při prohlídce jejího apartmá v Praze - Modřanech účtenky od tohoto výrobce luxusních tretek pro dámy. Z nich lze vyčíst, že Nagyová utratila za kabelky, šperky či třeba cestovní zavazadla 3 000 000 korun! Její fixace na tuhle značku byla všeobecně známá. Blesk již informoval, že návštěvy, kterým dojednávala schůzku s premiérem Petrem Nečasem, jí nosily (nebo nechávaly doručovat) kabelky právě s monogramem LV. Nagyová se chtěla zařadit do klubu výjimečných českých dam, kde poznávacím znamením je právě třeba kabelka vuittonka za 180 tisíc. Patří sem Lucie Talmanová, Kateřina Klasnová či Livia Klausová. Blesk se podíval do katalogu proslulé firmy a zjistil, že Nečasova domina by si mohla pořídit například zhruba deset cestovních kaviárových sad po 300 tisících. „Je logické, že po obvinění a následném uvalení vazby nemůže dále pokračovat v pozici vrchní ředitelky,“ prohlásil už dříve Nečas. Kdo si ale myslel, že to znamená okamžitý vyhazov, mýlil se. „Po jejím odvolání jí bylo poskytnuto neplacené volno do doby, než bude možné pracovně právně řešit její pracovní poměr,“ upřesnil Blesku mluvčí vlády Jan Hrubeš. Plat ale nepobírá. A to tedy přichází o hodně. Například loni v březnu dostala i s odměnami a příspěvky 273 100 korun hrubého! Na co má ale stále nárok, je plat asistentky poslance Nečase, kterou stále je. A tam si může, i při nečinnosti za mřížemi, přijít i na 35 880 Kč! Tak co říkáte na "hospodaření" vládní garnitury, dokonce úředníků? UŽ CHÁPETE, ŽE NEJDE VALORIZOVAT DŮCHODY?(dokonce se píše o připravovaném zdanění důchodů), ZVÝŠIT MINIMÁLNÍ MZDU? KOLIK TAKOVÝCH PIJAVIC TADY JE?
  • Léčba Ukrajinců v Česku finišuje, v CR finišuje léčba i dalsich teroristu: lybijcu, syranu, afgancu...proste teroristu z celeho sveta.
  • Průmysl sice v dubnu zpomalil a dosahl kladnou nulu, ale přibývá mu nových zakázek, za ktere sice nikdo neplati, ale lepsi neco,kdyz ne nic.
  • Léčba Ukrajinců v Česku finišuje, básník z Majdanu napsal v Motole sbírku

    V českých nemocnicích či lázních zůstává ještě pět ukrajinských pacientů z celkem 39, kterým Česko pomohlo v rámci humanitárního programu Ministerstva vnitra. V pátek do své vlasti odcestoval také básník Stanislav Chernilevskyi. Zdravotníkům věnoval svoji novou sbírku. Sepsal ji při svém léčení střelných poranění z Majdanu.
    Stanislav Chernilevskyi patří na Ukrajině k významným básníkům.

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajinec-basnik-odlet-kyjev-medevac-dv7-/domaci.aspx?c=A140526_154814_domaci_hv#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main
  • ostapkotab
    koho,jako maji tyto vylhany,nesmyslny kydy zajimat ??? *12* *12* *16*
  • asi se stačí rychleji rozkrádat,než vyrábět. *1* *1* *1*
    • Hezký, njn, naši zloději odkloňovači mají holt vysokou produktivitu práce. *1* *1* *1*
  • Zajímavým úkazem v diskuzích na Tiscali je, že na komunisty nejvíce nadávají bývalý členové KSČ a nebo jejich degenerovaní haranti. Lidem iž jasně došlo, o co zde jde. Dokonce i o koho jde. Jen je třeba donutit lidi volit. Každý přeci vidí, kam jsme došli. Co se týče POLDI SONP Kladno. Vzpomínám si, jak jezdili plné autobusy degenerátů tleskat prolhanému Emanovi, obrgaunerovi Havlovi a bukvici Malému. Takže si laskavě vstupte do svědomí. To je asi vše.
    • ostapkotab
      ja necinkal,d€bile,ja to svinstvo tusil-cekal !!! *16*
  • KIMCID
    *1* *1* *1* *1*
  • Teď to už bude s hospodářstvím ČR jenom lepší.Předsedou HK se totiž stal soudruh Vladimír Dlouhý, předseda ZOKSČ prognostického ústavu ČSAV vedeného Walterem Komárkem .Jinak Vl. Dlouhý studoval za socialismu v Belgii, což bylo umožněno skutečně jen dětem nejvyšších funkcionářů. Otec Vl.Dlouhého byl ředitelem odboru hutního průmyslu na Ministerstvu hutnictví a těžkého strojírenství .
    Po převratu spolupracoval s V.Klausem a do vlády se jeho partaj dostala za peníze (52 milionů) za akci Marklab, které však dodnes nesplatili. Byl iniciátorem zrušení RVHP a tak má zkušenosti, jak zatočit i se zbytky našeho hospodářství.
    • Stoprocentní souhlas a ještě je třeba dodat, že díky tomuto "skvělému" soudruhovi protekčnímu - ministru průmyslu, co perfektně zprivatizoval např. SONP KLadno, kde byla těsně před sametovou revolucí instalovaná nejmodernější jednotka ve střední Evropě na výrobu nejušlechtilejší nerez oceli - za obrovské finanční prostředky nás všech , kde jsme mohli okamžitě konkurovat a vyvážet i do západní EU , tak tuto jednotku z SONP jako rodinné stříbro nevyjmul a nechal ji zlikvidovat v rámci SONP KLadno jako celku. . Tuto jednotku pak rozkradli bezdomovci - viz. projev soudruha -nesoudruha , čestného předsedy ČSSD a makroekonomického Andersena V. Komárka na sjezdu ČSSD a SPOZ.

      A proto DLouhého do svých služeb najala a královsky leta platila americká banka z Wall Streetu Goldman Sachs. Jak vidíte pánům z Bilderbergu soudruzi jako Dlouhý nevadí, špinavou práci proti nám a pro ně provedl stoprocentně. Čest jeho záslužné práci.
  • BLE,BLE,BLE
    toto má stejnou vypovídací hodnotu jako výše uvedený článek! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit