Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, je neskutečnou drzostí, že kdejaký nezvaný přivandrovalec "automaticky" dostane lepší zdravotní péči, než tuzemský občan. Který si platí nebo původně si léta platil zdravotní pojištění (tedy tzv. zdravotní pojištění !).
    Nějak v těch limitech doplatků nikde nevidím žádnou zmínku o invalidních důchodcích ? Celá řada z nich přitom ekonomicky na tom není lépe než důchodci starobní. Obě skupiny si ale mohou "přivydělat", že, řeknou jistě naši politici - mudrlanti ? A co migrant, ten nemůže NIC dělat ? Třeba v rámci veřejně-prospěšných prací, se smetákem apod. (na to nepotřebuje ani umět česky).
    To, že praktický lékař nemůže předepsat pacientovi léky, které ten už roky užívá, to je také pěkný bordel, tohle osobně moc dobře znám. Jde o výmysl tupého ignoranta, který bohužel má možnost něco tak blbého tzv. rozhodnout - a pacient (= nemocný člověk), ten ať si to hezky "svépomocně" oběhne, cestuje a ještě si posedí v čekárnách u lékaře. To všechno jen pro pouhý předpis !!! *9*
  • Důchodci a děti budou mít zřejmě nižší limity pro doplatky za léky. Roční hranice pro děti do 18 let a seniory od 65 let by se měla snížit z 2500 na 1000 korun, u důchodců nad 70 let věku na 500 ...
    ÁAA, co migranti přerozdělení, ti vše grátis -zadarmo jako v Německu s nejluxusnější zdravotní péčí oproti průměrným občanům Německa. Vždyť to se důchodcům za celoživotní práci vyplatí, jenom-že migrtant dostane finanční dávku dvojnásobnou než důchodce penzi a stravu a ubytování bude mít migrant uhrazano státem, tedy z vašich daní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit