Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Důchodci. Staré a neustále se obnovující téma. Za komunistů se prý děti ve školkách učili: „Dědeček a babička, ujídají chlebíčka. Proto s nimi šup do nebíčka.“ I když nebíčko neuznávali, přišlo jim vhod. Dneska by mladí nejraději důchodce stříleli. Uvědomují si dnešní mladí kritici, že dnešní důchodci pracovali celých 40 a více let? Pracovalo se i v sobotu. Dlouhé roky byla pracovní směna 8 a půl hodiny. Tedy ráno od 1/2 šesté do dvou, od dvou do půl jedenácté. Pracovat, byla povinnost. Nikdo nepobíral, ani nemohl, pobírat sociální dávky. V akcích Zet bylo postaveno mnoho škol, školek, prodejních středisek. Komouše jsem neměl rád. Přál jsem jim, aby skončili co nejdříve. Tvrdil jsem, že ten jejich systém je jak špatně sestavená rovnice. Člověk počítá, počítá a pak zjistí že výsledek není možný. Taky tak dopadli. Kdoví, jak skončí dnešní vláda.
  • inu každej nemůž bejt věčně mladej jako ty...věčně mladej a věčně blbej...takže vymáčkni jebáka, zamáčkni slzu a zavři klapačku
  • Důchodce,kteří pomáhají,svojí troubovitostí ,politickým šíbrům už přes dvacet roků zbídačovat tuto zemi,uváděné zvýšení důchodů neuspokojí.Ale mladou generaci,jako každé další zadlužování,pořádně rozčílí,takže bude zase současná vládní banda blíže k tomu aby byla nucena"zapíchnout vidle do politiky"a pracovat v zaměstnání,kde bude tomuto národu užitečnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit