Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • qvo vadis, souhlasím, ale nezdá se ti,že bys měl nadávat úplně na jiné? Kdo zmrazil důchody a přidal důchodcům 45 Kč? Kdo okradl důchodce měsíčně o 2200Kč i když odváděli státu daně a pojištění? Myslím,že tato vláda se snaží,ale kde je rozkradeno a zadluženo - nedá se kouzlit.Jsme zparchantělý národ lidí,který když se dostane ke žlabu , tak chrochtá a nemyslí na ty, kteří tam nedosáhnou.Proto nesuďme přísně po 7 měsících vlády, když jsme mlčeli několik let.
  • Ti, kteří budovali komunismus si nezaslouží žádný důchod!
    • asi máš opravdu syfilis,mozkový
  • V průměru, tak to ti co mají hodně, budou mít více a ti co živoří, dostanou pár korun. Jak k tomu přijdou ti, co celý život makali a dostanou stejně, jako ti, co se váleli v base a nikdy řádně nepracovali? Mohu vám dát jeden příklad : můj bratranec byl zloděj a lump, kradl autorádia, do práce nechodil a nakonec skončil ve vězení. Tam se naučil brát všelijaké svinstvo a poškodil si játra. Potom již jenom marodil a flákal se a chlastal, dnes je v invalidním důchodu a má o 1000 korun menší důchod než já. Já jsem celý život dělal a když nám budou zvedat důchody, dostaneme vlastně skoro stejně jako já. Kde je spravedlnost v naší společnosti? I když jsem slušný člověk, musím říci že v prde..... *16* *16* *16* *16* *16*
  • Reálné zvýšení životních nákladů od počátku roku je 7-8 %. A ne jak uvádí vaše překroucené statistiky. Pak tedy zatracený parlamente ( tedy koalice ) zase jste obrali důchodce v průměru o 1-2% koupěschopnosti. Snížili jste jejich životní úroveň a razantně jste přehodili počet důchodců za hranici chudoby. ČSSD, ANO kde jsou vaše sliby. Černoprdelníků se ani neptám, něboť jejich programem je ožebračování normálních lidí a celého státu.
    Lidi to si uvědomte si to při volbách.
  • KIMCID
    http://www.novinky.cz/finance/347822-cechum-se-vyplata-na-uctu-dlouho-neohreje-do-tydne-je-vetsina-penez-pryc.html
  • Starobní důchod by měl být pro každého úplně stejný a je jedno jestli dnešní důchodce býval generálním ředitelem a nebo kopáčem. Přínos pro stát měl větší ale asi ten kopáč. A poslanci za svou práci by mělůi být trestání a ne si ještě přidávat aby měli super důchody.
    • hlavne ti co nikdy nepracovali a tudis nedovedli na danich ani korunu by meli mit duchod minimalni!!! A ne vypocitany dle prumerne mzdy jako je tomu dnes *11*
  • Podle mého názoru je těch 200 korun naprosté minimum, ale bohužel ve státním rozpočtu to nejsou jenom senioři, respektive důchodci, ale máme i jiné skupiny lidí....
    Jak jiné skupiny lidí?! Z peněz na důchody by se slad měly vyplácet pouze důchody...
  • Všetky tie priespěvky sů oné tento na chuja,nič sa tým nezmení pokud jin ľud neukáže tak jako na ukrajině kadenciu tatatata a někdy i víc !!!
    Oni ty špiny v parlementu,čo si tak skvelo platíme z daní, si to totiž ani nečtou a kdyby snad i přečetl,mávne rukou-on má své desetitisíce měsíčně jistý,příští rok si opět přidají,zajde si na rumíček,kávičku,za 5,-Kč,pak nějaký oběd za 20,-Kč a jede se za holkama !!!!Na voliče zvysoka s---em
    Jo a s papírem,s papírem se ani zadek nevytře.... !!!!!
    DOKUD TU BUDOU OBČANÉ V.. O..L ..I..a nedají jim pořádně do ry.....ku,tak se tady v tom análstáně nic nezmění !!!!!
  • Opět si vytřeli s většinou důchodců zadek !!!! Na průměr 200,-Kč / měsíčně by musel nyní brát důchodce cca 11.000,-Kč !!!!
    Tedy kdo má nyní 11.000,-Kč + deklarovaných 1,8% tj.198,-Kč bude od 1.1.2015 mět důchod 11.198,-Kč.Většina důchodců co znám a ukázali mi i důchod.výměr bere měsíční důchod ve výši 8.000 až 9.200Kč důchodu.Tj.průměr 8.600,-Kč !!!! Jsou i vyjímky,jedna babička měla výměr na 10.100Kč i s vdovským a byly tam i stařenky s výměrem 6.900Kč !!!!!
    Když tedy vemu průmě 8.600,-Kč + 1.8% =154,8Kč =8.755,-Kč /měsíčně !!! To si teda budou vyhazovat z kopýtka,když dostanou 155 x 12 měsíců =1.860,-Kč /rok !!!!
    KOLIK -ŽE TISÍC SI ZE STÁTNÍHO PŘIDALI SOUDCI ??!! KOLIK POSLANCI ??!!KOLIK OSTATNÍ ZBYTEČNÍ STÁTNÍ ÚŘEDNÍCI !!!!! A NA DŮCHODCE JIŽ OPĚT V KASE NEZBYLO !!!!! Měl by platit zákon-každý poslanec bude první rok brát JEN PRŮMĚRNÝ DŮCHOD,DRUHÝ ROK JEN PLAT VE VÝŠI MINIMÁLNÍ MZDY A TEPRVE PODLE VÝSLEDKŮ SVÉ PRÁCE,HOSPODAŘENÍ STÁTU APOD.BY DOSTLÁVALI PLAT V VÝŠI TROJNÁSOBKU MINIMÁLNÍ MZDY !!!!To samé i vláda a ministři !!!
  • tečka je starý krypl!!,, *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit